Pemasaran Khoros: Pemasaran & Manajemen Media Sosial Kanggo Perusahaan

Pemasaran Media Sosial Khoros Enterprise

Khoros mbantu merek gedhe nyusun, ngatur, nerbitake, lan ngukur kampanye media sosial sing nyebabake asil bisnis.

Kepiye Platform Media Sosial Khoros Mbantu Perusahaan

  • Efektivitas tim - Gawe kabeh tim, saluran, lan konten menyang siji platform sing gampang diadopsi. Atur kampanye media sosial salib lan obrolan wektu nyata ing dashboard siji kanthi efisiensi lan visibilitas sing luwih gedhe.
  • Ningkatake konten sampeyan - Kolaborasi, ngrancang, lan ngatur kampanye sosial sing dituju sing menehi inspirasi kanggo koneksi karo pamirsa.
  • Tampilan kinerja sing disatukan - Konteks bisnis lapisan liwat metrik sosial sing paling penting kanggo bisnis sampeyan. Dasbor sing bisa dikonfigurasi lan ekspor data sing kuat mbantu sampeyan nyuda metrik luwih sithik lan luwih suwe nggawe kampanye sing nyebabake pengaruh bisnis.
  • Pemerintahan lan kepatuhan - Ndhukung swara merek sing asli lan asli kanggo nambah kapercayan karo para pamirsa. Visibilitas lan kontrol terpusat liwat akses akun, persetujuan konten, lan tim tegese nglindhungi ekuitas merek kanthi skala.

Pemasaran lan Ngrungokake Khoros Media Sosial

khoros pemasaran media sosial

Ningkatake merek sampeyan liwat pemasaran media sosial sing ditarget, keterlibatan pelanggan, proteksi merek kanthi visibilitas lan kontrol liwat media sosial sampeyan, lan ukur apa sing penting karo merek sampeyan kanthi analytics media sosial sing gegandhengan karo nilai bisnis.

Intelijen Media Sosial Khoros

Terus maju ing pasar, kompetisi, lan pamirsa kanthi wawasan sing kuat, nanging bisa diakses. Ngoptimalake kampanye liwat wawasan babagan pamirsa, konten, lan pasar. Atur saben wayahe krisis kanthi trampil amarga data nyata, lan intelijen kompetitif kanggo nggawe merek sampeyan misuwur.

Kinerja Facebook Khoros lan Kinerja Twitter

Pengalaman Media Sosial Khoros

Kurasi lan nuduhake konten sosial lan gawe pengalaman bermerek ing titik digital. Platform Khoros dibangun kanthi tujuan kanggo nggabungake lan nggabungake operasi keterlibatan pelanggan - ora preduli ing endi pelanggan. Integrasi platform sosial Khoros kalebu Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, lan Pinterest. Integrasi layanan pelanggan kalebu Google Business lan Apple Business.

Nyuwun Demo Pemasaran Khoros

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.