Aja Mung Fokus ing Tip Iceberg SEO

iceberg

icebergSalah sawijining perusahaan SEO biyen duwe foto gunung es ing beranda. Aku seneng analogi gunung es nalika ngoptimalake mesin telusuran. Obrolan anyar karo klien babagan bali babagan anggaran Optimisasi Mesin Telusuran nyebabake sawetara keprihatinan yen mung entuk sawetara pengunjung unik ing taun pungkasan kanggo tembung kunci kita target, promosi lan nelusuri.

Tembung kunci cukup unik lan aku ora duwe idin kanggo nuduhake…. nanging nalika nyemak Analytics, padha padha mung entuk sawetara kunjungan ... kanggo sing tembung kunci sing pas. Nanging, ana udakara 200 kunjungan saben wulan kanggo telusuran sing gegandhengan karo tembung kunci sadurunge nggarap optimasi. Sawise sukses program SEO sing nggawa # 1, luwih saka 1,000 kunjungan saben wulan. Tembung kunci kasebut mung ngasilake sawetara kunjungan sadurunge lan puluhan sawise. Klien mung ngukur istilah sing pas lan ora kabeh lalu lintas sing gegandhengan, gegandhengan.

Ana 266 istilah tembung kunci sing gegandhengan yaiku klien ngangkut lalu lintas sadurunge program. Sing tuwuh dadi 1,141 tembung kunci sing gegandhengan yaiku entuk lalu lintas ing promosi lan optimalisasi postingan. Panelusuran tembung kunci sing ana gandhengane karo 1,141 asil 20,000 pengunjung anyar menyang situs kasebut. Nalika ngetung bali ing sing investasi, iku cukup menang. Istilah kasebut dikenal minangka tembung kunci buntut dawa, lan kadang ana luwih akeh pelanggan, dhuwit lan kesempatan ing kana tinimbang kompetisi karo tembung kunci kanthi volume dhuwur.

Intine yaiku SEO ora kaya tuku tembung kunci nganggo PPC. Panelusuran organik duwe kesempatan kanggo nambah lalu lintas liwat kabeh jaringan tembung kunci sing gegandhengan. Iki penting banget ing strategi mesin telusuran. Yen kabeh fokus sampeyan ing pucuk gunung es, sampeyan ora nggatekake volume lalu lintas sing luwih dhuwur sing nggawa istilah telusuran sing gegandhengan.

Strategi liyane sing dadi masalah yaiku telusuran lokal. DK New Media bubar nindakake audit SEO ing perusahaan adhedhasar layanan sing beroperasi sacara nasional. Promosi, konten, hirarki situs - kabeh strategi SEO - mung target istilah adhedhasar layanan umum tanpa geografi.

Para pesaing nedha awan - entuk satus kaping lalu lintas amarga para pesaing kanthi target nargetake geografi kanthi agresif minangka topik layanan. Nalika perusahaan iki nggarap Konsultan SEO, geografi malah ora muncul ing obrolan amarga volume telusuran ora signifikan. Profesional SEO fokus ing pucuk gunung es ... lan ora kejawab 90% + telusuran tembung kunci geografis sing luwih cilik.

Perusahaan kasebut nemoni masalah ... dheweke duwe akeh landasan kanggo nyoba ngrampungake yen ngarep-arep bisa dadi pemimpin telusuran sing gegandhengan karo layanan. Kasunyatane yaiku telusuran lokal yaiku istilah utami nalika nggoleki layanan regional. Sampeyan ora bakal nggoleki "ngumbah mobil" ing Google… sampeyan bakal nggoleki lingkungan utawa kutha saliyane "ngumbah mobil". Bisa uga ora ana jumlah panelusuran kanggo "ngumbah mobil Albuquerque" ... nanging tambahake saben kutha ing Amerika Serikat kanthi cuci mobil lan nomer kasebut BESAR.

Ora apa-apa kanggo ngarahake strategi ing pucuk gunung es, ngukur, ngawasi, lan ngoptimalake. Nanging, aja lali manawa sampeyan mung nggunakake tip kasebut!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.