Riset Kata Kunci Kudu Menehi Pitakon Iki

20120418 203913

Kita wis nonton akeh perusahaan sing nindakake apa sing diarani riset kunci lan aku kaget amarga akeh informasi sing ilang nalika menehi saran marang perusahaan babagan target tembung kunci kanthi strategi pemasaran konten. Mangkene sawetara pitakon penting sing bakal dijawab

  1. Kata kunci apa sing nyebabake konversi? Yen sampeyan ora ngerti, aku nyaranake leveraging Analytics kanthi bener lan nglaporake supaya sampeyan bisa ngenali tembung kunci sing nggawe bisnis… dudu lalu lintas. A kesalahan utama sing ditemokake dening akeh perusahaan yaiku fokus ing tembung kunci sing nyurung lalu lintas tinimbang tembung kunci sing nggawe bisnis. Entuk peringkat kanthi sah mbutuhake wektu - priksa manawa sampeyan nggunakake sumber kanthi wicaksana kanthi bener peringkat kanggo pengunjung sing tuku. Konsultan asring mung nemokake tembung kunci sing duwe volume telusuran sing akeh. Kajaba sampeyan adol pariwara ing situs sampeyan, luwih saka mung kunjungan - sampeyan butuh bisnis
  2. Apa tembung kunci sing sampeyan rangking saiki? Amarga perusahaan ngenteni akeh wektu kanggo nganalisa lalu lintas, dheweke asring ketinggalan tembung kunci sing ora ana pangkat kanthi apik bisa dadi. Ngenali tembung kunci lan kaca sing dikubur ing rangking minangka kesempatan utama ngapiki kaca kasebut lan entuk pangkat sing luwih apik. Kita nggunakake Semrush kanggo nggoleki kaca lan tembung kunci sing dadi peringkat. Banjur ngoptimalake kaca kasebut lan asring entuk rangking lan lalu lintas sing apik.
  3. Topik pusat apa tembung kunci sampeyan bisa dikategorikake? Kaca ing situs sampeyan bisa nduweni peringkat kanggo puluhan kombinasi tembung kunci. Penting, sampeyan kudu ngerteni topik utama tembung kunci sampeyan bisa didadekake siji karo organisasi lan penyelarasan situs web sampeyan. Apa hirarki situs sampeyan cocog karo hirarki tembung kunci? Yen ora, bisa uga ana kesempatan kanggo nggawe kaca lan bagean situs sing fokus ing lalu lintas telusuran organik. Kita asring nyaranake sawetara kaca landas organik sing fokus ing tembung kunci tinimbang produk utawa layanan perusahaan. Kaca kasebut ndadekake pangkat, lalu lintas, lan konversi. WordStream nduweni alat tembung kunci ing endi sampeyan bisa nempelake 10,000 tembung kunci lan bakal dikategorikake kanggo sampeyan.
  4. Kata kunci apa sing kudu sampeyan saingan? Kaping pirang-pirang, kompetisi sampeyan entuk lalu lintas kaya sing sampeyan bisa ... yen sampeyan ngerti apa peringkate sing sampeyan dudu. Uga, akeh tembung kunci sing mokal kanggo entuk peringkat sing apik. Napa sampeyan saingan karo tembung kunci sing ora bakal menang? Maneh Semrush wis dadi pilihan alat kita kanggo iki. Kita bisa ndeleng domain saingan banjur maneh tembung kunci sing rangking kompetisi kanggo ndeleng manawa ana kesenjangan ing strategi konten.
  5. Apa tembung kunci sing bisa ngasilake konten sing bakal nyebabake rangking lan lalu lintas? Ora apik kanggo ngasilake dhaptar pirang-pirang tembung kunci lan frase sing padha ... nanging frase apa sing bisa sampeyan tulisake postingan blog, kaca landas organik, infografis, whitepaper, ebook, presentasi lan video ing dina iki sing bakal ngasilake asil langsung? Kita ora ngandel yen riset tembung kunci pancen lengkap kajaba sampeyan menehi rekomendasi konten bebarengan karo analisis. Nemokake tembung kunci buntut dawa (volume sithik, cocog banget) wis luwih gampang digunakake WordStream.

Dadi, yen sampeyan durung nate ndeleng antarmuka panganggo sing anyar Semrush, luar biasa:
semrush

Kita cenderung nggunakake Semrush kanggo analisis winates lan WordStream kanggo nemokake longtail lan kategorisasi tembung kunci. Pengungkapan: Ing Semrush link ing kiriman iki yaiku tautan afiliasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.