Napa Peringkat Kata Kunci Aja Dadi Metric Kinerja Utami

Peringkat Kata Kunci SEO

Durung suwe, strategi SEO umume kalebu peringkat ing tembung kunci. Tembung kunci minangka faktor utama kanggo ngukur kinerja kampanye. Pambangun situs web bakal ngemot situs kanthi tembung kunci, lan klien seneng ndeleng asile. Asile, nuduhake gambar sing beda.

Yen tutorial SEO kanggo pamula kalebu nggunakake alat Google kanggo ngerteni tembung kunci banjur dilebokake ing situs web, bisa uga arah sing bener, nanging mung nganti enteke. Ing skenario saiki kanggo SEO, tembung kunci minangka salah sawijining metrik sing nyebabake peringkat situs web sampeyan sing luwih apik.

Wiwitane, ing upaya SEO blogku dhewe, aku nindakake perkara sing padha, stuffing. Lan ora mung siji-sijine kesalahan sing tak lakoni Kampanye SEO dadi ora ana regane. Saiki wis cukup riset, aku duwe cukup ilmu kanggo nuduhake wawasan karo sampeyan kabeh supaya sampeyan bisa ngrampungake kabeh poin penting sadurunge sampeyan nerusake SEO.

Sadurunge nggunakake tembung kunci, ayo goleki luwih dhisik babagan cara telusuran Google. Beda karo mbiyen nalika rangking luwih dhuwur ing SERPS amarga panggunaan tembung kunci utawa frase kunci, saiki, Google ora menehi peringkat tembung kunci. Google malah menehi asil miturut wangsulan, yaiku informasi apa sing arep diekstraksi pangguna. Hubungane tembung kunci ing telusuran wis wiwit nolak amarga tembung kunci mung negesake tembung sing input pangguna, dudu apa sing dienggo digoleki.

Google ngupayakake menehi wangsulan kaya sing dikarepake. Iki tegese kaca isih ana pangkat luwih dhuwur sanajan istilah telusuran ora ana babar pisan ing katrangan Meta utawa ing kaca kasebut. Ing ngisor iki minangka conto.
Cuaca SERP Google

weather

Sampeyan bisa ndeleng kepriye asil paling dhuwur ora duwe setengah tembung ing frasa utama. Kajaba, ing kaca web asil paling dhuwur, tembung "udan ” malah ora ana. Iki nyritakake kepiye relevansi asil luwih penting kanggo Google tinimbang mung tembung kunci.

Iki uga nggawa kita supaya rangking tembung kunci sing kuat ora ana gandhengane karo strategi SEO saiki. Peringkat tembung kunci minangka salah sawijining bagean saka proses konversi. Mangkene carane Google nerangake ing blog:

Peringkat mung minangka salah sawijining proses

Mula, sadurunge sampeyan kudu mbukak rangking tembung kunci situs web sampeyan kudu diindeks lan bisa dirayap. Sanajan situs sampeyan duwe peringkat, sampeyan kudu nyediakake tujuan pangguna ing telusuran lan ngrampungake target bisnis sampeyan. (Contone download, lengganan email, lsp)

 

Apamaneh bathi lan bathi; tembung kunci sing kuwat ora ateges bakal duwe akeh lalu lintas organik, kanthi tetep ndeleng alasan sing kasebut sadurunge lan mengko ing blog, angel diandharake babagan lalu lintas tembung kunci sing bakal ditarik menyang situs web sampeyan. Sanajan pamriksa peringkat nuduhake asil sing disenengi, sampeyan kudu ngerti kasunyatan manawa data tembung kunci sing sampeyan deleng durung akurat. Kanggo nerangake sebab iki, aku mung bisa njupuk siji tembung kanggo mangsuli, wong.

Ayo kula jelasake babagan carane personalisasi wis mengaruhi asil telusuran lan telusuran kanthi cara ngatasi relevansi tembung kunci tumrap rangking ing asil telusuran.

Google duwe akeh informasi, kalebu riwayat telusuran, lokasi, demografi, piranti sing digunakake utawa sing biasane digunakake, prilaku browsing, papan sing biasane lan akeh kegiatan liyane ing platform liyane kayata minangka Youtube.

Dadi umpamane, yen digoleki pusat fitness ing New Jersey, asil paling dhuwur ing Google nuduhake situs web gym sing wis dakkunjungi sadurunge.

Semono uga, yen aku golek restoran ing Newark City jam 11 esuk, Google bakal ngerteni manawa ana wong ing mobil golek restoran kanggo mangan awan.

Amarga iku, kanggo nyaring asil, Google bakal nuduhake restoran sing mbukak, nglayani nedha awan, lan ana ing radiasi lokasi sing saiki dadi asil paling dhuwur.

Iki mung rong conto; ana sawetara perkara liyane sing ngandhani kepiye Google ora nggunakake rangking tembung kunci, kanggo menehi peringkat asil.

Nggoleki ing seluler entuk asil sing beda yen dibandhingake nalika nggoleki ing desktop. Kajaba iku, Google swara nggambar asil sing beda yen dibandhingake karo asil Google saiki. Asil ndhuwur uga bakal diganti yen sampeyan nggunakake browser ing mode penyamaran.

Kajaba, istilah telusuran sing padha ing California sisih lor bakal ngasilake asil sing beda yen dibandhingake yen mlebu ing California kidul.

Menawi mekaten, sanajan sampeyan lan kula jumeneng, asil telusuran isih beda. Iki amarga alesan sing kasebut ing ndhuwur, yaiku personalisasi.

Summing Up

Kaya sing daklakoni ing wiwitan, sampeyan uga bisa mriksa efektifitas kampanye kanthi nggoleki tembung kunci sing relevan banjur ndeleng manawa sampeyan pangkat ing kaca pisanan.

Banjur sampeyan bali menyang laporan kanggo ndeleng rangking rata-rata tembung kunci sing ditargetake.

Kita wis ngerti ing ndhuwur manawa tembung kunci dudu metrik sing relevan kanggo menilai sukses bisnis sampeyan kanthi online. Dadi, apa sing bisa ditindakake supaya strategi SEO katon apik?

Pentinge Relevansi Paling Dhuwur

Panganggone strategi SEO saiki tembung kunci buntut dawa. Nopo nopo Kaca kasebut nggawe kaca katon luwih relevan karo mesin telusuran mula luwih peringkat kanggo wong sing bener ing papan sing bener.

Peringkat tembung kunci situs web sampeyan ora masalah, amarga ana macem-macem cara nggoleki wong. Uga, Google nuduhake asil kanggo saben adhedhasar riwayat, lokasi, piranti, lsp.

Wutah organik

Sampeyan kudu nggawe manawa jumlah pengunjung sing teka ing kaca liwat telusuran organik saya akeh saben dina, saben wulan lan saben taun. Sampeyan uga kudu ngati-ati manawa pengunjung lan pengunjung anyar saka target pasar.

Sampeyan kudu ngarepake luwih akeh konversi saka pengunjung sing teka liwat telusuran organik.

Ukur Konversi

Elinga manawa pengalaman telusuran sampeyan ora nggambarake asil telusuran calon pelanggan. Amarga iku alasane dudu indikator kesuksesan kampanye SEO sampeyan uga ora ngandhani situs web sampeyan bakal entuk konversi luwih akeh.

Fokus karo asil, tujuane supaya telpon muni, ngirim email kebak formulir kontak, utawa tab pesenan kanggo nuduhake pesenan anyar.

Mung sampeyan sing bisa negesake manawa kampanye wis sukses. Tekan kono ora gampang. Aja ragu-ragu njaluk pitulung pakar kanggo nambah kampanye lan nambah game SEO sampeyan dhewe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.