Ngawasi Distribusi Peringkat Kata Kunci?

tembung kunci vs posisi

Amarga optimisasi mesin telusuran terus nyuda biaya kanggo para klien, mula kita ngupayakake supaya peringkat kasebut apik. Yen sampeyan nyoba milih sawetara tembung, cukup gampang kanggo ndeleng manawa sampeyan nindakake perkara sing bener… nggunakake alat kaya Laboratorium Panguwasa, sampeyan bisa ngawasi peringkat saben dina. Kita nindakake iki kanggo kabeh klien.

Nanging, kanggo sawetara klien sing duwe tembung kunci sing akeh peringkat, kita bakal menehi laporan saka alat kaya Semrush kanggo ngenali kabeh tembung kunci sing rangking banjur priksa distribusi.

tembung kunci vs posisi

Umume umume situs unggulan duwe pangkat paling dhuwur ing tembung kunci banjur bisa dipateni. Situs sing kurang apik pangkat ing kurva lonceng kaya sing sampeyan deleng ing ndhuwur, kanthi mayoritas ora ana ing cedhak kaca siji. Aja pracaya hype saka wong SEO sing ngomong babagan peringkat kaca 1… sampeyan kudu mlebu ing slot paling dhuwur ing kaca 1 yen sampeyan pengin lalu lintas.

Nalika nggarap klien, kita terus ngawasi distribusi rangking tembung kunci supaya kurva bisa obah saka tengen menyang kiwa - lan ora saka kiwa menyang tengen. Kanggo sawetara klien kanthi jaringan distribusi konten sing gedhe, kurva kasebut katon ing arah sing salah. Iki tegese rangking agregat kanggo situs terus mudhun. Kita bakal ngomong babagan apa sing bisa ditindakake kanggo mbalikke postingan sing bakal teka - aku mung pengin ngenalake wong distribusi iki.

Aku seneng banget yen situs asring rangking ing klompok kaya iki lan ora duwe distribusi sembrono ing endi wae. Wis rampung analisis iki kanggo sawetara klien gedhe lan mesthi ana klompok sing padha. Aku kira ora kaget kanggo sawetara wong sing ngerti Algoritma Google Pagerank.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.