Tonton Pilihan Pencocokan Kata Kunci ing Adwords

google adwords
Google Ads

logo-omsMinggu iki aku ing Houston lan Austin ngomong lan dadi panelis kanggo masing-masing Puncak Marketing Online. Priksa manawa mriksa Kutha lan Agendas lan melu acara… kualitas presentasi luar biasa lan tuan rumah konferensi, Aaron Kahlow, njaga acara kasebut supaya nyenengake lan nyenengake.

Wingi aku nuduhake tip saka Panelusuran Apogee tuku link menyang situs pihak katelu. Siji tip liyane sing aku tampa ing puncak kaya tip total pamula. Jujur, aku mikir manawa Google Adwords gagal dadi cocog persis, nanging ora! Dheweke gawan menyang tandhing jembar (kayane ala yen sampeyan takon kula)! Ana 4 jinis algoritma sing cocog:

  1. keyword = tandhing jembar
  2. "Kata kunci" = tetandhingan ukara sing pas
  3. [tembung kunci] = cocog karo istilah sing pas
  4. - tembung kunci = ora cocog karo istilah iki

Ing sandi Situs web Veteran Navy, Aku wis ndeleng pirang-pirang iklan Dokter Hewan! Aku yakin wis diluncurake tembung kunci 'Vet', nanging pariwara kudu mesthekake yen dheweke nggoleki Vet, sanajan ora cocog karo 'Navy Vet'.

tembung kunci majeng

Siji cathetan pungkasan, yen antarmuka Adwords lawas nggawe sampeyan bingung… Aku ana ing kana. Aku mlebu dina iki lan antarmuka beta sing anyar cukup apik. Kudu ana link ing sisih tengen ndhuwur kanggo pratinjau yen sampeyan entuk kesempatan. Ing antarmuka anyar, pencocokan tembung kunci pancen didhelikake lan sampeyan kudu ngeklik link kanggo nggedhekake!

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.