Sinau InMoment Ndadekake 6 Kunci Personalisasi sing Ora Duga

wong

Pemasar nggandhengake pengalaman pribadi karo iklan sing ditarget kanthi apik nalika konsumen nggandhengake pengalaman pelanggan (CX) kanthi dhukungan lan tuku. Nyatane, 45% konsumen prioritas duwe pengalaman sing dipersonalisasi kanggo interaksi dhukungan tinimbang sing ana hubungane karo proses pemasaran utawa personalisasi proses tuku.

Kesenjangan kasebut wis diidentifikasi lan didokumentasikan kanthi lengkap ing panelitian internasional anyar saka InMoment, Kekuwatan Emosi lan Personalisasi: Kepiye Merek Bisa Ngerti lan Entuk Pangarepan Pelanggan. Ing saben negara sing disurvei, merek lan konsumen ora selaras nalika ditakoni babagan personalisasi. Temuan kasebut nuduhake masalah lan kesempatan sing ana gandhengane karo personalisasi.

Sanajan ana variasi saka negara menyang negara, pelanggan global luwih mirip tinimbang bedane. Dheweke pengin merek netepi janjine lan ngupayakake nggawe dhukungan kanggo kabeh lelungan pelanggan. James Bolle, VP, Kepala Layanan Klien, EMEA ing InMoment

Iki nuduhake masalah sing ora cukup kanggo mbengok - pemasaran gumantung karo pangarepan produk lan departemen layanan pelanggan sing menehi dhukungan sing luar biasa. Yen ana sing kurang, ing jagad sosial iki bakal nduwe pengaruh sing mbebayani tumrap upaya pemasaran sampeyan umume.

wong

Temuan kanggo ngapikake pengalaman pelanggan nggunakake titik personalisasi kanggo sawetara kunci sukses sing jelas, nanging sawetara liyane bakal ora kaduga kanggo akeh organisasi. Pelanggan pengin:

  1. Pengalaman Pribadi - Yen sampeyan bakal nglumpukake informasi, konsumen ngarep-arep sampeyan nggunakake data kasebut kanggo nggawe personalisasi olahpesen lan promosi.
  2. Transparan - Merek kudu menehi informasi konsumen babagan cara umpan balik digunakake kanggo nambah utawa ngganti produk utawa layanan.
  3. Fungsi kroso Trumps Diferensiasi merek bakal dadi asil hubungan lan pengalaman pelanggan tinimbang fitur produk utawa pilihan.
  4. Survei sing Cekak, Ngrungokake Liyane - Survei umpan balik sing luwih cekak kanthi kolom komentar sing ngidini konsumen nuduhake crita nganggo tembunge dhewe. Tambah nggunakake ngawasi lan agregasi data saluran sosial, swara, lan seluler.
  5. Ponsel Pisanan - Mesthekake dhukungan seluler 24/7 kanggo ngatasi kabiasaan seluler konsumen sing saya tambah.
  6. Ulasan Online sing Lebih dipercaya - Merek ngewangi konsumen ndeleng informasi rekan sing luwih apik babagan keputusan tuku kanthi ndhukung ulasan online sing wis diverifikasi.

Panliten kasebut kalebu tanggapan saka 20,000 konsumen lan 10,000 merek saka 12 negara, kalebu Australia, Kanada, Denmark, Finlandia, Prancis, Jerman, Selandia Baru, Norwegia, Spanyol, Swedia, Inggris lan Amerika Serikat. Laporan kasebut nglacak enem pitakon tolok ukur lan uga, uga nerangake peran personalisasi lan emosi ing hubungan merek-pelanggan.

Download Laporan InMoment Lengkap

Babagan InMoment

InMoment ™ minangka platform optimalisasi pengalaman pelanggan (CX) adhedhasar cloud sing mbantu merek nggunakake wawasan pelanggan lan karyawan kanggo ngandhani keputusan bisnis sing luwih apik, lan nggawe hubungan sing regane dhuwur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.