Elemen Visual Kunci Desain Landing Page

Elemen Visual Landing Page

Wong-wong ing Uplers ngasilake infographic interaktif iki, Nyilem jero nggunakake Visual ing Kaca Landas, sing nyakup cara landing page lan elemen visual kritis sing kena pengaruh tarif konversi.

Alesan Nggunakake Kaca Landing

  • Target Kata Kunci kanggo Panelusuran Organik - Kanthi nggawe kaca kebangkrutan sing dioptimalake kanggo mesin telusuran, sampeyan bisa narik algoritma lan entuk lalu lintas sing pas menyang kaca kebangkrutan. Kanthi ora ngoptimalake, sampeyan bakal ilang lalu lintas telusuran.
  • Nangkep Panuntun lan Konversi - Kaca pendaratan minangka cara sing apik kanggo ora mung nangkep petunjuk, nanging kanthi pendekatan sing efektif, bisa nambah sales lan ROI.
  • Peluncuran Produk utawa Promosi - Nginformasi pamirsa lan ngarahake menyang produk utawa tawaran yaiku layar sing apik kanthi landing page.
  • Kampanye Pariwara - Kaca kebangkrutan kudu dilakoni yen sampeyan nindakake kampanye Iklan nanging kudu cocog kanthi sampurna, kaya topeng napas kanggo para penyelam.
  • Nglacak lelungan Pelanggan - Kaca pendaratan bisa mbantu nglacak kinerja upaya pemasaran sampeyan. Ngawasi analitik bakal menehi katrangan bab sing ora dingerteni.

Salah sawijining cara kanggo mikir babagan kaca kebangkrutan yaiku panggonan kaca sing pengin dilebokake prospek utawa pengunjung nanging ora dilewati. Minangka tujuan, desainer lan pemasar kreatif paling milih wektu kanggo ngerteni pengunjung lan kepiye pengaruh paling apik marang prilaku sawise mlebu ing kaca kebangkrutan.

Elemen Visual Kunci ing Kaca Landing

  1. Photos - 80% pamirso wis kabukten luwih nggatekake isi salinan yen didhukung dening gambar. Yen sampeyan nggunakake potret utawa gambar asli pasuryan, sampeyan bisa ngapusi isyarat visual kanthi ngganti ruangan tampilan model kasebut.
  2. GIFs - 80% wong kayane ngelingi ndeleng video, nanging mung 20% ​​ngelingi bab sing diwaca ing sawijining kaca. Animasi cekak, ringkes sampurna ing antarane. Saka nggunakake panah animasi lan pituduh arah menyang CTA kanggo pamer produk ing kisaran 360 derajat, GIF minangka panjaga kaca pendaratan.
  3. Videos - Nggunakake video ing kaca kebangkrutan wis kabukten nambah konversi nganti 86%. Nanging iki mung bisa ditindakake kanthi nggunakake video sing relevan sing nuduhake merek lan ngirim pesen sing dibutuhake.
  4. ilustrasi - 95% pembeli B2B ujar manawa pengin konten sing luwih cekak lan visual. Ilustrasi duwe sarana ngilangi masalah rumit dadi visual sing gampang dicerna sing luwih jelas babagan proses utawa masalah kasebut.
  5. gambar - Kaca pendaratan bisa dadi papan sing cocog kanggo nerangake statistik utawa data sing rumit liwat perwakilan grafis sing luwih gampang.

Saliyane iki, kombinasi tipografi lan warna duwe peran gedhe. Fon, judhul, sub judul, teks kandel, teks sing tegas kabeh bisa mbantu pengunjung mindai lan fokus ing olahpesen sing pengin narik kawigaten. Werna bisa nyebabake pemahaman lan nada konten sing pengin dituduhake.

Lan, mesthine, metodologi sederhana kanggo njupuk data nyuda frustasi pangguna sing pengin melu sampeyan. Formulir multi-kaca, multi-lapangan kanthi urutan validasi rumit bisa nyuda tingkat konversi kaca landas sampeyan kanthi signifikan. Kanthi nampilake formulir sing sithik, minimal - utawa uga duwe mekanisme mlebu siji sing kanthi otomatis nyurung data sing dibutuhake ... sampeyan bisa nambah tarif keterlibatan lan konversi.

Infographic Page Landing Visual

Deleng Infographic Interaktif

Landing Page Visuals Infographic