Temokake Kunci babagan Cara Pemasar Ngoptimalake Konten Sosial

Depositphotos 10768912 s

Saran Piranti Lunak kerja sama karo Adobe kanggo nggawe Survei Optimisasi Konten Media Sosial kaping pisanan. Temuan utama kalebu:

  • Umume para pemasar (84 persen) rutin ngirim paling ora telung jaringan media sosial, kanthi 70 persen ngirim paling ora sepisan saben dina.
  • Pemasar umume nyebutake panggunaan konten visual, hashtag lan jeneng pangguna minangka taktik penting kanggo ngoptimalake konten media sosial.
  • Luwih saka setengah (57 persen) nggunakake piranti lunak piranti lunak kanggo ngatur posting, lan responden kasebut ngalami kurang angel ngoptimalake konten sosial.

Survei nyathet manawa mayoritas pemasar ngirim posting paling ora ing telung utawa papat saluran sosial lan nyoba nggunakake taktik tartamtu kanggo nambah kesadaran merek lan (kanthi saenipun) ngasilake kualitas. Umume para pemasar (70 persen) ujar manawa ngirim konten ing media sosial paling ora sepisan sedina, kanthi 19 persen ujar manawa ngirim luwih saka kaping telu saben dina. Nanging sumber kita, Liz Strauss, percaya manawa akeh sing ngirim tanpa tujuan sing jelas lan ora ngerti sejatine apa sing bisa ditindakake ing saluran sosial tartamtu. Jay Ivey saka Saran Piranti Lunak (ing endi sampeyan bisa mbandhingake review piranti lunak CRM sosial)

Lan data bisa uga ndhukung klaim kasebut. Contone, Liz ujar manawa mundur manawa luwih akeh para pemasar prioritas konten visual tinimbang prioritas identifikasi lan penargetan sub-pamirsa tartamtu. Nalika dheweke nyedhiyakake, yen sampeyan ora ngerti konten sing dibangun kanggo sampeyan, mula sampeyan ora bakal ngirim jinis sinyal sing pas. Lan iki nuduhake kekurangan pangerten babagan prinsip strategis dhasar sing dibutuhake kanggo entuk asil nyata, sing bisa diukur liwat media sosial. Mangkene rincian temonan:

Frekuensi Pos Konten Media Sosial

sosial-konten-post-frekuensi

Perencanaan Posting Konten Media Sosial

sosial-konten-post-perencanaan

Tujuan Survei Konten Media Sosial

target survey-konten-sosial

Jumlah Konten Media Sosial Jaringan

sosial-konten-survey-nomer-jaringan

Ukuran responden Konten Media Sosial

ukuran-survey-sosial-survey-ukuran

Judhul Responden Konten Media Sosial

judhul-konten-survey-survey-sosial

Taktik Survei Konten Media Sosial

taktik survey-konten-sosial

Wektu Konten Media Sosial kanggo Dikirim

sosial-konten-survey-time-to-post

Panganggone Alat Konten Media Sosial

panggunaan alat-survey-konten-sosial

Kesulitan Optimisasi Konten Media Sosial

sosial-optimalisasi-kangelan-kabeh

Kesulitan Optimisasi Konten Media Sosial dening Piranti

alat-optimasi-sosial-angel-dening-alat

Maca liyane ing kiriman lengkap saka Jay ing blog B2B Marketing Mentor Nasihat Piranti Lunak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.