Video: Kevin Spacey Ndiskusekake 3 Unsur Crita

jagad pemasaran konten kevin luar angkasa 2014

Crita kabeh nesu saiki ing jagad pemasaran konten. Uga dadi topik diskusi ing Konten Pemasaran Dunia 2014 ing ngendi Kevin Spacey nggawe intine ... nalika crita. Pak Spacey mlaku liwat telung unsur crito sing hebat. Aku wis nambah komentar dhewe - sampeyan bisa ndeleng video intine (sing diowahi kanthi tliti kanggo ngethok koleksi expletives).

  • konflik - Bisnis sampeyan bisa uga dudu solusi kanggo macem-macem warna kaya skrip Kevin Spacey, nanging ana konflik sing nyoba ditanggulangi. Sampeyan minangka solusi kanggo masalah lan kabeh masalah minangka konflik. Bisa uga ana konflik kanggo ngenali efisiensi, ngupayakake rasa seneng, kanthi nganalisis informasi kanthi akurat. Nuduhake konflik karo pamirsa!
  • Asli - media sosial minangka bagéyan utama saka keaslian crito ing jagad pemasaran. Sampeyan duwe kesempatan kanggo nyedhiyakake kasus panggunaan, testimoni, karyawan, lan - mesthine - kepribadian sampeyan dhewe kanggo nyipta crita lan nyritakake kanthi apik. Crita tanpa karakter nyedhot ... pikirake babagan iki!
  • pirsawan - sampeyan tekan sapa, ing endi wae, lan kepiye cara sampeyan nggayuh? Apa sampeyan crita babagan media sing digunakake? Apa sampeyan crita ing papan sing asring dikunjungi? Apa sampeyan ngrancang crita kanthi cara emosional sing gegandhengan? Ngerti pamirsa bakal mbantu sampeyan ngatur crita sampeyan kanthi apik!

Mbok sing paling penting sing dijaluk Pak Spacey nalika nutup, yaiku:

Lan elinga… para risiko sing diganjar.

Crita sing misuwur yaiku crita sing beda, crita sing narik kawigaten, crita sing emosional, crita sing bisa dituduhake. Apa crita sing sampeyan gawé?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.