Linq: Panyedhiya Produk Kartu Bisnis Near Field Communication (NFC)

Kertu Bisnis Linq NFC

Yen sampeyan wis suwe maca karo situsku, sampeyan bakal ngerti kepiye kepenak nalika entuk macem-macem jinis kertu bisnis. Aku duwe kertu cathetan, kertu kuadrat, kertu logam, kertu laminasi… Aku seneng banget. Mesthine, kanthi kunci lan ora bisa lelungan, mula ora mbutuhake kertu bisnis. Saiki, lelungan wis dibukak, aku mutusake wis wayahe nganyari kertu lan entuk pesanan.

Siji bab sing dakkarepake yaiku carane tuku pirang-pirang kertu bisnis lan pira gunggunge kanggo saben acara. Nganti aku kedaden ing Linq. Linq duwe produk unik saka kertu bisnis digital sing wis ditempelake NFC. Yen sampeyan wis ngetutake sawetara wektu, sampeyan bakal ngerti yen aku nyoba karo sak kertu NFC ing jaman kepungkur, nanging ora sukses. Perusahaan kasebut duwe akeh masalah nalika nyithak banjur URL tujuane kurang istimewa.

Linq beda, nggabungake aplikasi seluler kanggo nggawe kaca dhasar dhasar gratis (utawa kaca mbayar kanthi sawetara upgrade sing apik) uga macem-macem piranti sing bisa dituku sing wis disisipake NFC. Kaca kebangkrutan bisa duwe tautan profil sosial, tautan pambayaran (Venmo, PayPal, utawa CashApp), lan ngaktifake pengunjung ndownload kertu kontak kanggo nambah langsung menyang kontak.

Kanthi Linq Pro, langganan produk Leap, sampeyan uga bisa:

  • Setel kaca tujuan apa wae sing sampeyan pengin ing Kabisat opsi.
  • Tambahake konten tambahan menyang kaca kebangkrutan Linq. Aku nambah video YouTube nanging sampeyan uga bisa nambah link rapat, Spotify utawa pamuter Soundcloud.
  • Tambahake formulir menyang kaca sampeyan kanggo njupuk informasi tambahan.

Kanthi kertu Premium lan sawetara kustomisasi, aku bisa mbangun kertu bisnis adat kanthi logo sing ana ing ndhuwur (foto ing ndhuwur) aku mung bisa nempel ing kothak telpon banjur narik metu nalika ana wong sing takon utawa aku menehi kertu. Ora menehi kertu bisnis kanggo saben wong, aku bisa nutul telpon utawa bisa mindhai kode QR ing sisih mburi lan digawa menyang kaca kebangkrutan karo kabeh informasi uga link download kontak kanggo ngimpor kontak informasi langsung menyang telpon!

Douglas Karr'Sanding Page on Linq

Produk Kartu Bisnis Digital NFC Embedded

Linq ora mung nawakake kertu premium sing aku tuku, nanging sejatine duwe pilihan produk sing bisa dipilih:

  • Kertu Linq - macem-macem pilihan kanggo kertu panggunaan siji sing bisa digunakake kanthi gampang, dicithak logo sampeyan, utawa duwe desain khusus.
  • Gelang Linq - gelang sederhana sing dipasang NFC… cukup tutul gelang nganggo telpon banjur kaca tujuan mbukak.
  • Linq Band kanggo Apple Watch - band Apple Watch sing dipasang NFC ... mung tutul band nganggo telpon banjur kaca tujuan bakal mbukak.
  • Hub Link - Desktop utawa hub countertop sing aktif NFC lan duwe kode QR kanggo wong-wong sing ngunjungi meja utawa ruang.
  • Tutul Tutul - Tombol NFC cilik sing adhem sing bisa ditempelake ing sisih mburi ponsel utawa telpon. Iki uga bisa disesuaikan karo kode QR utawa logo sampeyan.

Linq kanggo Tim

Linq kanggo tim ngidini sampeyan nglacak kinerja jaringan tim nalika nyebarake informasi kontak menyang wong liya.

Linq kanggo Acara

Yen sampeyan nindakake acara sosial, Linq nawakake lencana lan hub kanggo pamiarsa lan vendor. Sampeyan bisa nglacak sambungan lan keterlibatan ing pamiarso, sponsor, lan vendor!

Sinau luwih lengkap babagan produk lan penawaran Linq ing toko online:

Douglas Karr'Sanding Page on Linq

Pengungkapan: Aku mlebu dadi Duta Besar Linq lan nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.