Cara njamin Situs Sampeyan Dhaptar Ireng Kanggo Email

Depositphotos 24205129 s

Kita lagi mriksa salah sawijining situs klien saiki. Dheweke bakal enggal pindhah menyang integrasi email - sing apik. Aku kira situs web sing wis dhaptar ireng… mulane…

Dheweke duwe formulir kontak ing situs web. Cukup apik, pirang-pirang lapangan kanggo ngirim kabeh info pribadi sampeyan kanggo ndhaptar inisiatif email. Nanging, tampilan sing luwih cedhak lan alat kasebut pancen pancen alat sing wis diwenehake supaya spammer bisa njupuk kauntungan.






<INPUT type=hidden value="sapa wae@someone.com"name =" sendto "/>

Elingi kolom sing didhelikake supaya sampeyan bisa ngetik alamat email! Minangka tes, aku narik formulir, nyelehake alamat email, lan nyelehake link ing kolom liyane sing didhelikake. Aku ngeklik ngirim lan menit mengko, aku duwe email SPAM ing kothak mlebu!

Mangkene carane spammer bisa terus ngirim email tanpa kuwatir bakal diblokir. Sing kudu ditindakake yaiku golek formulir kaya iki situs sampeyan lan padha bisa skrip proses sing nyurung jutaan email liwat sewengi. Sapa sing diblokir? Dudu spammer… perusahaan ora!

Formulir khusus iki ana ing situs web a Milyar bisnis dolar, dudu bisnis cilik. Lan ana ewonan jinis formulir ora aman ing endi wae ing internet. Ironi ing kene yaiku nindakake ing kaca ASP - kaca sing bisa gampang nggoleki alamat email ing server lan nambah.

Yen sampeyan kepengin weruh, mesthine kita wis ngandhani!

9 Komentar

  1. 1

    Aku setuju. Alamat email mesthine ora katon / kode. Ing sawetara sasi pungkasan, aku wiwit tansah nindakake kode panggantos JavaScript–sanajan aku ragu-ragu kanggo promosi sing amarga aku yakin akeh spambots bisa maca. Mugi sing akeh wong kesed kanggo parse JS lan mung njupuk woh gantung kurang. Aku guessing sing spambots uga wis dadi apik ing parsing "akun ing domain dot com" alamat kadhaptar, banget.

    Secara pribadi, aku ragu karo sapa wae sing ora duwe alamat email sing kadhaptar ing blog lan mung formulir kontak, nanging kayane mung 100% cara kanggo nindakake. Aku uga seneng alamat email gambar sing bisa dideleng wong nanging kudu ngetik. Mungkin Flash sing dipasang bakal dadi rute liyane. Apa sampeyan mung wong formulir kontak?

    • 2

      Hai Stephen,

      "skeptis karo sapa wae sing ora duwe alamat email sing kadhaptar"… aduh! Yen aku duwe alamat email ing blogku, sanajan nganggo JavaScript obfuscator, aku bakal entuk puluhan ewu spam saben dina.

      Aja mangu-mangu – kita mung nyoba kanggo nglindhungi awake dhewe. Tujuan saka kontak kanggo IS supaya wong isih bisa sesambungan karo kita tanpa ninggalake kita mbukak kanggo spambots.

      Doug

  2. 3

    @Stephen Sampeyan bener yen akeh programer sing nulis bot spam sing kesed. Maksudku, sampeyan mung bisa parse asil saka http://tinyurl.com/yuje9z lan entuk atusan ewu alamat menyang spam.

    Nanging alamat email sing didhelikake ing JavaScript, gambar lan Flash uga ora aman. Delengen http://www.cryptologie.com/SpamFull.pdf kanggo sinau sawetara taun kepungkur. "Sawetara sing ngrampungake proteksi ASCII lan malah javascript dhasar utawa kode lampu kilat."

    Proteksi paling apik isih kanggo mungkasi nerbitake alamat email, lan nggunakake a wangun web kanggo ngganti.

  3. 4

    Aku ngerti apa sing sampeyan omongake. Kanggo kula, formulir kontak kaya nomer 1-800 tinimbang nomer seluler ing kertu bisnis. Iku ngrasa uga tiket perusahaan / dhukungan.

    Aku durung weruh spam katon ing email bojoku sing aku nindakake JavaScript obfuscation ing http://www.rachelsteely.com, nanging sing situs mung munggah sasi. Aku ora bakal ngandhani kanca kanggo nyelehake alamat email ing alam bébas yen dheweke ora ngerti apa sing ditindakake. Aku mbokmenawa wis nyerah banget, yen aku ora duwe Google minangka piranti lunak anti-spam.

  4. 5
  5. 6

    Halo,

    Aku nemokake postingan blog sampeyan menarik banget, nanging aku ora ngerti persis cara kerjane.

    Yen sampeyan ngisi formulir iki, kepiye carane bot spam entuk alamat email sampeyan?

    Yen situs kasebut nduweni kolom sing didhelikake kanthi alamat email sampeyan, mula jelas kepiye carane bot spam entuk.

    Nanging yen sampeyan ngisi, apa sampeyan mung mencet submit, banjur kolom sing didhelikake bakal ilang, ta? Apa bot spam duwe program sing disetel ing kaca kasebut sing njupuk apa sing sampeyan ketik utawa situs sing dilebokake ing kolom sing didhelikake nalika sampeyan nggunakake?

    Aku ora ngerti. Apa sampeyan bisa nerangake luwih lengkap babagan iki?

    Lan apa sing bisa ditindakake? Kepiye carane sampeyan ngetrapake formulir sing ora bisa ditindakake bot spam? Apa mung ora nggunakake kolom sing didhelikake kanggo alamat email utawa luwih saka iku?

    Thanks

    • 7

      Hi Roger,

      Minangka pengunjung, sampeyan ora ana ing bebaya. Masalahe kanggo wong sing nggawe formulir iki. A Spammer bisa 'highjack' formulir lan ngirim spam metu nggunakake. Praktek sing nggegirisi sing ditindakake perusahaan ing situs web.

      Doug

  6. 8

    Siji pitakonan liyane….yen aku pancen kudu sijine alamat email ing kaca, banjur apa cara paling apik kanggo nindakake? Apa aman nggunakake kode karakter hexidecimal?

    Thanks

    • 9

      Spammers duwe mekanisme crawling banget rumit sing bisa panen alamat email ing sawetara cara. Sejujure aku bakal bosen nglebokake alamat emailku ing kaca web lan malah bakal masang formulir kontak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.