6 Tuladha Kepiye Bisnis Bisa Tuwuh Sajrone Pandemi

Wutah Bisnis Sajrone Pandemi

Ing wiwitan pandemi, akeh perusahaan nyuda anggaran pariwara lan pemasaran amarga suda penghasilan. Sawetara bisnis nganggep manawa PHK akeh banget, para pelanggan bakal mandheg mbuwang, saengga anggaran pariwara lan pemasaran dikurangi. Perusahaan-perusahaan kasebut mundur nalika nanggepi kasusahan ekonomi.

Saliyane perusahaan sing ragu-ragu nerusake utawa ngluncurake kampanye pariwara anyar, stasiun televisi lan radio uga ngupayakake nggawa lan njaga klien. Agensi lan perusahaan pemasaran bisa nggunakake kesempatan iki kanggo mbantu pihak kalorone ngatasi kasusahan sing kena pandemi. Kaya sing wis ditemokake Marketing Silver Frog, iki bisa nyebabake kampanye pariwara lan pemasaran sing mbantu nggedhekake bisnis nalika pandemi kasebut. Mangkene carane bisnis bisa tuwuh sajrone pandemi, lan praktik sing kudu dielingi nalika nggawe kampanye pariwara sawise pandemi.

transformasi digital

Nalika bisnis ndeleng pipa pembeku nalika pandemi kena, para pimpinan ngupayakake njaga lan tuwuh hubungane tinimbang gumantung karo prospek. Akeh perusahaan sing nggawe investasi ing transformasi digital amarga tenaga kerjane ora bisa digunakake kanthi kapasitas amarga nyuda pengaruh tumrap operasional umume. Kanthi migrasi lan ngotomatisasi proses internal, perusahaan bisa ngasilake efisiensi.

Eksternal, migrasi menyang platform sing luwih kuat mbukak kesempatan kanggo nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing unggul. Implementasi lelungan pelanggan, kayata, nyebabake keterlibatan, nilai, lan kesempatan upsell karo klien saiki. Dampak internal lan eksternal nyebabake luwih akeh dolar lan nyedhiyakake garis dhasar kanggo penjualan balok nalika ekonomi bali.

Rembugan ing mburi ngarep

Kanggo stasiun televisi lan radio, pandemi iki nyebabake kahanan sing durung mesthi amarga ganti anggaran pariwara lan perusahaan sing narik kampanye pariwara. Dadi jelas manawa agensi lan stasiun kudu kerja bareng supaya bisa nyukupi kabutuhane. Makarya bebarengan karo stasiun kanggo negosiasi tarif ing sisih ngarep ora mung bisa nguntungake stasiun, nanging uga entuk manfaat kanggo klien sampeyan.

Nemokake elemen kaya ukuran pamirsa lan parameter tuku tartamtu kanggo negosiasi supaya entuk tarif sing luwih murah kanggo kabeh klien yaiku kunci kanggo kampanye kasebut. Sawise nyuda tarif, biaya per tanggepan sampeyan bakal mudhun banjur ROI lan untung bakal mundhak.

Christina Ross, salah sawijining pendiri Silver Frog Marketing

Kanthi negosiasi tarif kasebut sadurunge malah ngobrol karo klien, sampeyan ngunci tarif perusahaan sing angel dikalahkan para pesaing. Tinimbang negosiasi adhedhasar perusahaan tartamtu, negosiasi ing mburi bisa menehi rega sing ora bias kanggo stasiun lan klien.

Ngurmati lan Nggawe Anggaran Realistis

Sajrone pandemi kasebut, perusahaan ora ragu-ragu kanggo nyingkirake anggaran gedhe amarga ora yakin lan ragu manawa konsumen bakal mbuwang dhuwit. Pramila penting banget kanggo perusahaan supaya tetep nyetel anggaran sing kepenak lan dihormati nalika kampanye diluncurake.

Miwiti kanthi anggaran sing sampeyan kepenak. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nganalisa tarif, pengalaman lan pengalaman sing kepungkur kanggo sampeyan lan perusahaan. Kanthi nyetel benchmark kasebut, sampeyan bisa ngerti babagan sing kudu sampeyan gunakake supaya bisa entuk target. 

Pangerten lan nindakake obrolan sing jujur ​​karo klien sajrone pandemi nyebabake sukses gedhe. Liwat riset data pasar, tetep paling dhuwur ing tarif lan njaga stasiun sing bisa dipertanggungjawabake kanggo mbukak wektu kanggo entuk kredit, perusahaan bisa nggawe kemenangan gedhe kanggo klien.

Nduwe Jadwal sing Fleksibel

Pandemi iki angel banget dilayari amarga faktor sing ora bisa ditebak. Kita ora ngerti babagan pengaruh utawa lintasan pandemi kasebut amarga kita durung nate navigasi sadurunge. Sajrone wektu kasebut, kampanye pariwara kudu fleksibel.

Mung pesenan kliwat rong minggu, utawa sewulan, sekaligus ngidini keluwesan optimal. Iki ngidini agensi nganalisis nomer lan mutusake pasar, stasiun, lan daypart apa sing paling apik lan kampanye sing diluncurake supaya sampeyan bisa fokus karo para pemain sing paling apik tinimbang mbuwang-mbuwang dhuwit klien. 

Fleksibilitas iki ngidini perusahaan lan agensi terus nggawe kampanye kanggo entuk ROI sing luwih dhuwur. Amarga wilayah sing paling angel terus diganti lan paramèter pamrentah ngeculake babagan mbukak maneh, saéngga kampanye sampeyan duwe keluwesan sing terus-terusan ngidini dolar pariwara sampeyan bisa muter kanthi pukulan sing ora bisa ditebak sing saiki. Kampanye sing luwih stagnan lan dawa bakal mbuang-buang dolar pariwara lan ngasilake respon sing luwih murah kanthi biaya saben telpon luwih dhuwur.

Target Awan Slot

Sajrone pandemi kasebut, sawetara konsumen lagi dipecat nalika wong liya lagi kerja saka omah.

Kadhangkala, kita duwe klien ngandhakake rasa kuwatir babagan siaran nalika awan amarga ana asumsi sing salah yen kabeh wong sing nonton TV nalika awan nganggur. Iki adoh banget saka kasunyatan, sadurunge sadurunge pandemi, nanging saiki saya kurang amarga akeh wong sing kerja ing omah. ”

Steve Ross, salah sawijining pendiri Silver Frog Marketing

Kanthi luwih akeh wong sing nonton televisi lan ngrungokake radio, tarif per panggilan nelpon. Akeh wong ing omah tegese akeh wong sing ndeleng pariwara produk lan nelpon.

Penting, nggunakake slot kasebut amarga pamirsa terus ganti. Kanthi nggunakake khalayak anyar iki, produk sampeyan bakal dilebokake ing ngarepe luwih akeh wong sing bisa nandur modal. Iki uga ngidini akses menyang wong sing ora bisa tekan sadurunge pandemi amarga jadwal kerja sing sibuk lan pamirsa sing kurang saka demografi tartamtu.

Ngembangake Taktik Pangukuran Khusus

Nalika konsumen nanggapi kampanye pariwara, cukup takon ing endi pariwara kasebut bisa dadi langkah sing berisiko. Iki amarga umume, konsumen dadi fokus karo produke nganti ora eling ing papan sing dideleng. Iki bisa nyebabake nglaporake sing mblusukake lan ora ana kesalahan saka pelanggan.

Kanggo mbantu ngukur pariwara, luwih becik nggunakake nomer 800 asli kanggo saben iklan. Sampeyan bisa nyambungake lan nomer kasebut streamline menyang pusat panggilan sing padha kanggo kenyamanan klien sampeyan. Kanthi menehi nomer asli kanggo saben pariwara, sampeyan bisa nglacak saka ngendi telpon lan ngasilake laporan sing luwih akurat. Kanthi cara iki, sampeyan ngerti persis stasiun apa sing paling entuk manfaat kanggo klien supaya sampeyan bisa terus nyuda sumber penghasilan sing sukses lan nggawe ROI. 

Nomer kasebut bisa migunani nalika ngerti stasiun lan pasar apa sing kudu terus target kampanye. Ora duwe pangukuran sing akurat kanggo nanggepi, ora mung bakal ngrusak kampanye sampeyan, nanging uga bakal nyebabake anggaran pariwara sampeyan.

Wutah Pandemi 

Nalika Silver Frog Marketing ngadhepi luwih akeh bisnis sing ora ngerti yen bakal bisa bertahan saka pandemi kasebut, dheweke terus ngupayakake ngasilake sukses sadurunge. Saka anggaran klien sing tambah 500%, nganti nyuda biaya saben tanggapan klien dadi 66%, bisnis kasebut ndadekake usaha bisa nambah bathi lan ngasilake investasi sajrone panandhang paling dhuwur; kabeh nalika mbuwang dhuwit luwih sithik tinimbang mbiyen.

Saiki, penting banget kanggo perusahaan supaya terus pariwara kanggo mbalek maneh saka kerugian lan terus berkembang.

Steve Ross, salah sawijining pendiri Silver Frog Marketing

Yen sampeyan utawa perusahaan pengin sinau luwih lengkap babagan tips lan trik kanggo nambah kampanye pariwara nalika pandemi, bukak Pemasaran Kodhok Perak situs web.

One comment

  1. 1

    Pandemi iki nyebabake bisnis angel banget. Nanging wong-wong sing bisa adaptasi karo kahanan anyar kasebut tahan. Menarik lan informatif. Matur nuwun!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.