Snapshot Pemasaran Digital sing Dibayar Kenshoo: Q4 2015

2015 pemasaran

Saben taun, aku yakin kabeh bakal diwiwiti, nanging saben taun pasar saya akeh - lan 2015 ora beda. Tuwuhing seluler, paningkatan iklan dhaptar produk, muncul jinis iklan anyar kabeh nyumbang sawetara pangowahan signifikan ing prilaku konsumen lan belanja sing gegandhengan karo para pemasar.

Infographic anyar iki saka Kenshoo mratelakake manawa sosial tuwuh kanthi signifikan ing pasar. Pemasar nambah belanja sosial nganti 50% YoY, lan tarif klik-tansaya tuwuh 64%. Faktor gedhe: evolusi Facebook kanthi cepet minangka platform pariwara sing kuat banget, Lan pitepangan iklan Instagram.

Nalika angka kasebut nggambarake adopsi terus saka marketing digital liwat pemasaran tradisional, Aku ora percaya nomer kasebut nyritakake kabeh. Peningkatan signifikan ing pariwara sosial minangka pangowahan sing luar biasa. Aku seneng ndeleng rincian iklan - apa promosi konten sing relevan? Utawa apa produk pariwara? Ora diraguhi manawa Instagram bakal sukses ing sisih produk, nanging aku ora bakal kaget yen pertumbuhan pariwara sosial umume kalebu pemasaran sing gegandhengan karo konten.

Ora diraguhi manawa Instagram bakal sukses ing sisih produk, nanging aku ora bakal kaget yen tuwuhing pariwara sosial umume kalebu pemasaran sing gegandhengan karo konten. Iku mung pendapatku sing asor, nanging aku isih yakin manawa strategi pariwara beda banget antarane platform. Nalika ngiklanake ing Facebook, kita terus nggayuh pamirsa sing target banget saka obrolan sosial lan dadi artikel, grafis utawa video sing apik.

Nanging nalika ngiklanake pemasaran produk ing platform kaya Instagram, kita bisa langsung ngarahake pangguna saka gambar (sing mung duwe perhatian tanpa obrolan) menyang corong konversi. Aku percaya yenansa iklan sosial sing durung cukup digoleki nanging kudune.

Tren Pariwara Panelusuran lan Bayaran Sosial

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.