Tindakake Janjimu

Depositphotos 13216383 m 2015

Ana kanca nalika crita bab semana. Dheweke rumangsa yen dheweke dibakar karo perusahaan sing wis nindakake bisnis lan dheweke kudu nerbitake babagan iki. Pirang-pirang wulan kepungkur, nalika hubungan kasebut diwiwiti, dheweke bakal lungguh lan setuju babagan cara kerja bareng, njlentrehake sapa sing bakal nindakake apa lan kapan. Wiwitane katon apik banget. Nanging nalika fase bulan madu wiwit wiwit, dheweke weruh pratandha yen kabeh ora kaya sing wis dirembug.

Nyatane, perusahaan liyane ora netepi janji tartamtu sing dijanjekake. Dheweke ngatasi keprihatinan dheweke lan dheweke janji ora bakal kelakon maneh, supaya tetep dilacak. Aku yakin sampeyan bisa ndeleng tujuane. Bubar dheweke nindakake maneh 'lan wektu iki kanthi cara amba. Dheweke setuju kanggo nyedhaki kahanan kanthi cara tartamtu lan banjur salah sawijining wong lanang kabeh kanthi sengaja nyebarke. Dheweke mlaku adoh saka bisnis.

janjiApa hubungane karo marketing? Kabeh

Kabeh sing sampeyan lakoni yaiku pemasaran

Ora mung pariwara lan postingan blog lan situs web lan level penjualan sampeyan. Kabeh Lan yen sampeyan janji kanthi eksplisit utawa implisit, sampeyan njaluk wong percaya karo sampeyan. Yen sampeyan begja, dheweke bakal menehi kapercayan marang sampeyan. Yen sampeyan ora netepi janjimu, sampeyan bakal ora percaya. Iku gampang banget.

Yen sampeyan negesake manawa produk sampeyan paling cepet, luwih becik dadi sing paling cepet. Yen sampeyan ujar manawa mangsuli telpon sajrone 24 jam, luwih becik sampeyan njawab telpon sajrone 24 jam. Ora ana ifs, ands, utawa buts. Wong bisa ngapura. Sampeyan bisa nggawe kesalahan. Sampeyan kudu entuk kapercayan sing ilang.

Nanging, sampeyan ora bisa sengaja ngapusi. Ora diidini. Kandhani apa sing bakal sampeyan lakoni banjur tindakake. Ibu mesthi ujar,

Yen sampeyan janji, tetep janji.

Sapa ngerti dheweke uga ngomong babagan bisnis '

4 Komentar

  1. 1

    "Kabeh sing sampeyan lakoni yaiku pemasaran". Sampeyan dipaku nganggo ukara iki. Sanajan sampeyan tangi lan ndeleng dhewe ing kaca, ana pemasaran: sampeyan wis adol dhewe. Yen katon kesel, mula bakal krasa kesel. Yen katon semangat, dhuh bocah, awas! Bakal dadi dina sing apik! Matur Nila. –Paul

  2. 2

    Udakara 10 taun kepungkur, salah sawijining wong sing dodol favoritku ngandhani: Sampeyan kudu ngandhani kasunyatan sing sejatine marang 1000 pelanggan sadurunge dheweke bakal percaya marang sampeyan, nanging yen sampeyan ora kejawab sanajan ora bakal dipercaya maneh. Yen sampeyan ngucapake, tindakake.

  3. 3

    Nila,

    Sampeyan pancen bener! Aku kerja ing sawetara perusahaan sing duwe tim sales sing nyedhot wong-wong mau kanthi janji asil sing hebat - dheweke ngerti yen ora bisa ketemu. Masalah kasebut dudu mung masalah penjualan lan pemasaran, malah luwih jero amarga kena pengaruh dhukungan pelanggan lan staf manajemen akun. Ora ana sing luwih elek tinimbang netepake pangarepan sing ora kudu sampeyan lakoni!

    Pos apik tenan! Matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake!

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.