Kepiye Bisa Nggawe Milenium + Sifat Blanja Omni-Channel

mwbuyerknowsbest 1

Kanthi smartphone ing saben kanthong, Millennial dilengkapi lan wis biasa karo cara blanja anyar. Kanthi tenaga tuku tahunan luwih saka $ 200 milyar, Millennial minangka klompok penting sing kudu diwenehake; nanging kepiye para pengecer sing nganggep nalika nganyari strategi pemasaran?

Nalika Milenial isih seneng tuku ing toko, 85% seneng nggunakake piranti seluler kanggo riset produk sadurunge tuku. Pengecer sing ngerti babagan iki njaga kehadiran online sing kuwat lan nggunakake ulasan kanggo mupangate. 50% Millenium bakal ngunjungi lokasi toko nalika ditawakake diskon 20%, nanging 72.7% pengecer ora nawakake kupon seluler marang para pembeli. Pengecer, sing nggawe bisnis ing mangsa ngarep, nyedhiyakake strategi kanggo Millennial, bakal sukses ing taun ngarep. Gudang Merchant sing disurvei liwat 1,000 pembeli lan pengecer Millennial, nyritakake babagan infographic ing ngisor iki.

Sing Tuku Ngerti Paling Apik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.