Napa Pemasaran lan Tim IT Kudu Nuduhake Tanggung Jawab Keamanan Siber

Otentikasi Email lan Keamanan Siber

Pandemi nambah kabutuhan saben departemen ing organisasi supaya luwih nggatekake keamanan siber. Iku ndadekake pangertèn, tengen? Luwih akeh teknologi sing digunakake ing proses lan pakaryan saben dinane, luwih rentan kanggo pelanggaran. Nanging adopsi praktik cybersecurity sing luwih apik kudu diwiwiti karo tim pemasaran sing wis ngerti.

Cybersecurity biasane dadi keprihatinan kanggo Teknologi Informasi (ITpimpinan, Kepala Petugas Keamanan Informasi (CISO) lan Kepala Petugas Teknologi (CTO) utawa Kepala Informasi (CIO). Wutah mbledhos cybercrime wis - dening kabutuhan - munggah pangkat cybersecurity ngluwihi saka mung masalah IT. Akhire, Eksekutif lan dewan C-suite ora ndeleng risiko cyber minangka 'masalah IT' nanging minangka ancaman sing kudu ditangani ing saben level. Kanggo nglawan karusakan kanthi lengkap, serangan cyber sing sukses mbutuhake perusahaan nggabungake keamanan siber menyang strategi manajemen risiko sakabehe.

Kanggo pangayoman lengkap, perusahaan kudu nggawe keseimbangan antarane keamanan, privasi lan pengalaman pelanggan. Nanging kepiye organisasi bisa nggayuh keseimbangan sing angel iki? Kanthi nyengkuyung tim pemasaran supaya njupuk peran sing luwih aktif.

Napa Pemasar Kudu Care babagan Keamanan Siber?

Jeneng merek sampeyan mung apik karo reputasi sampeyan.

Richard Branson

Butuh 20 taun kanggo mbangun reputasi lan limang menit kanggo ngrusak.

Warren Buffet

Dadi, apa sing kedadeyan nalika penjahat cyber entuk informasi lan akses sing dibutuhake kanggo sukses nyamar dadi perusahaan, ngapusi pelanggan, nyolong data, utawa luwih elek? Masalah serius kanggo perusahaan.

Coba pikirake. Saklawasé 100% bisnis ngirim email marketing saben wulan menyang pelanggan. Saben dolar pemasaran sing dibuwang bakal ngasilake investasi (ROI) udakara $36. Serangan phishing sing ngrusak merek siji ngancam sukses saluran pemasaran.

Sayange, gampang banget kanggo scammers lan aktor ala kanggo nyamar dadi wong liya. Teknologi nyegah spoofing iki wis diwasa lan kasedhiya, nanging adopsi kurang amarga kadhangkala angel kanggo organisasi IT nuduhake bisnis sing jelas. bathi kanggo ngukur keamanan ing saindhenging organisasi. Minangka keuntungan saka standar kaya BIMI lan DMARC dadi luwih nyoto, marketing lan IT bisa Paint crita bebarengan milutaken. Iki wektu kanggo pendekatan sing luwih holistik kanggo cybersecurity, sing ngrusak silo lan nambah kolaborasi antarane departemen.

IT ngerti DMARC penting kanggo nglindhungi organisasi saka phishing lan cilaka reputasi nanging berjuang kanggo entuk tuku kanggo implementasine saka pimpinan. Indikator Merek kanggo Identifikasi Pesen (BIMI) teka bebarengan, ngasilaken kasenengan ing departemen marketing, kang pengin amarga mbenakake tarif mbukak. Perusahaan ngetrapake DMARC lan BIMI lan voilà! IT entuk katon, menang konkrit lan marketing nampa bump nyoto ing ROI. Kabeh menang.

Kerja tim iku Kunci

Umume karyawan ndeleng IT, marketing lan departemen liyane ing silo. Nanging amarga cyberattacks dadi luwih canggih lan rumit, proses pamikiran iki ora entuk manfaat kanggo sapa wae. Pemasar uga wajib mbantu nglindhungi data organisasi lan pelanggan. Amarga luwih raket karo saluran kaya media sosial, iklan lan email, para pemasar nggunakake lan nuduhake akeh informasi.

Penjahat siber sing ngluncurake serangan teknik sosial nggunakake iki kanggo keuntungane. Dheweke nggunakake email kanggo ngirim panjalukan utawa panjaluk palsu. Nalika dibukak, email kasebut nginfeksi komputer pemasar nganggo malware. Akeh tim marketing uga nggarap vendor lan platform eksternal sing beda-beda sing mbutuhake akses utawa ijol-ijolan informasi bisnis rahasia.

Lan nalika tim marketing samesthine nuduhake wutah ROI nalika nindakake luwih akeh kanthi kurang, dheweke terus-terusan golek teknologi anyar lan inovatif sing nambah produktivitas lan efisiensi. Nanging kemajuan kasebut bisa nggawe bukaan sing ora disengaja kanggo serangan cyber. Pramila para pemasar lan profesional IT kudu metu saka silo kanggo kolaborasi lan mesthekake perbaikan marketing ora nggawe perusahaan rentan marang risiko keamanan. CMOs lan CISOs kudu audit solusi sadurunge implementasine lan nglatih personel marketing kanggo ngenali lan nglaporake potensial risiko keamanan siber.

Profesional IT kudu nguatake profesional pemasaran supaya dadi pramugari praktik paling apik keamanan informasi kanthi nggunakake:

Alat liyane sing penting kanggo kalebu ing strategi keamanan siber para pemasar? DMARC.

Nilai DMARC Kanggo Tim Pemasaran

Authentication, Reporting lan Conformance Pesen adhedhasar domain minangka standar emas kanggo otentikasi email. Perusahaan sing nggunakake DMARC ing Enforcement njamin yen mung entitas sing disetujoni sing bisa ngirim email kanggo jenenge.

Kanthi nggunakake DMARC (lan protokol dhasar SPF lan DKIM) kanthi efektif lan entuk Penegakan, merek ndeleng pangiriman email sing luwih apik. DMARC ing Enforcement nyegah peretas supaya ora bisa numpak gratis ing domain sing dilindhungi.  

SPF utawa DKIM ora otentikasi pangirim marang kolom "Saka:" sing dideleng pangguna. Kabijakan sing ditemtokake ing rekaman DMARC bisa mesthekake yen ana "alignment" (yaiku pertandhingan) antarane alamat Saka: sing katon lan domain kunci DKIM utawa pangirim sing diverifikasi SPF. Strategi iki nyegah cybercriminals saka nggunakake domain palsu ing from: lapangan sing bodho panampa lan ngidini peretas kanggo reroute unwitting pangguna menyang domain sing ora ana hubungane ing kontrol.

Tim marketing ngirim email ora mung kanggo target pelanggan potensial. Pungkasane, dheweke pengin email kasebut dibukak lan ditindakake. Otentikasi DMARC nggawe manawa email kasebut tekan ing kothak mlebu. Merek bisa nambah daya tahan kanthi nambah Indikator Merek kanggo Identifikasi Pesen (BIMI).

BIMI Nguripake DMARC Dadi ROI Pemasaran Nyata

BIMI minangka alat sing kudu digunakake saben pemasar. BIMI ngidini para pemasar nambah logo merek menyang email sing dilindhungi, sing wis ditampilake nambah tarif mbukak rata-rata 10%.

Singkatipun, BIMI minangka keuntungan merek kanggo para pemasar. Dibangun ing teknologi otentikasi email sing kuwat - DMARC ing penegakan - lan kolaborasi ing antarane para pemangku kepentingan sing beda kalebu departemen pemasaran, IT lan hukum.

Pemasar tansah ngandelake baris subyek sing cerdas lan menarik kanggo narik kawigaten para panampa, nanging kanthi BIMI, email sing nggunakake logo dadi luwih cepet lan luwih gampang diidentifikasi. Sanajan konsumen ora mbukak email, dheweke ndeleng logo kasebut. Kaya nglebokake logo ing kaos, bangunan, utawa swag liyane, logo ing email langsung narik perhatian panrima menyang merek - pangembangan sing ora bisa ditindakake sadurunge tanpa mbukak pesen kasebut. BIMI mbantu para pemasar entuk entri menyang kothak mlebu luwih cepet.

DMARC Valimail minangka Layanan

Penegakan DMARC is dalan kanggo BIMI. Kanggo lumaku dalan iki mbutuhake mesthekake DNS bener keasliane kabeh mail sing dikirim - kegiatan wektu-akeh kanggo bisnis. Mung 15% perusahaan sing sukses ngrampungake proyek DMARC. Mesthi ana cara sing luwih apik, ta? Ana!

Valimail Authenticate nawakake DMARC minangka Layanan, kalebu:

  • Konfigurasi DNS otomatis
  • Identifikasi pangirim sing cerdas
  • Dhaptar tugas sing gampang ditindakake sing mbantu pangguna entuk penegakan DMARC kanthi cepet lan terus-terusan

DMARC Authentication™ njupuk risiko metu saka provisioning DNS. Visibilitas lengkap ngidini perusahaan ndeleng sapa sing ngirim email kanggo jenenge. Alur kerja sing dipandu lan otomatis nglewati saben tugas kanggo ngatur layanan tanpa mbutuhake kawruh teknis sing jero utawa kanggo kontrak keahlian njaba. Pungkasan, analytics kontekstual mbantu validasi rekomendasi otomatis - lan tandha supaya pangguna tetep anyar.

Departemen pemasaran ora bisa manggon ing silo, dilindhungi saka masalah keamanan siber, maneh. Amarga luwih gampang diakses amarga ana sing luwih gedhe ing Twitter, LinkedIn lan platform media sosial liyane, peretas ndeleng minangka target sing gampang lan bisa dieksploitasi. Amarga organisasi ngerteni nilai nggawe budaya kesadaran cybersecurity, dheweke kudu ngundang tim pemasaran kanggo kolaborasi ing meja manajemen risiko karo tim IT lan CISO.

Coba Valimail

pambocoran: Martech Zone wis klebu pranala afiliasi ing artikel iki.