Kepiye Visualisasi 3D + CPQ Nggawe Penjualan

Rendering produk 3d

Bandwidth lan daya rendering ngaktifake sawetara inovasi apik tenan online. Yen sampeyan wis mutusake kanggo ndandani pawon, umpamane, sampeyan bakal nemokake sawetara platform apik ing online sing cocog karo peralatan lan lemari kanggo ngrancang papan sing sampurna. Biyen, kutipan iki bisa mbutuhake pirang-pirang dina, bisa uga pirang-pirang minggu yen sampeyan kudu melu tim rekayasa lan desain kanggo ngembangake produk khusus sing dikarepake pembeli tartamtu. Nganggo wektu sing suwe banget nyebabake lelungan pelanggan sing ora apik lan menehi wektu kanggo pelanggan ninggalake solusi sampeyan. 

Apa sing diarani CPQ?

CPQ tegese konfigurasi, rega, penawaran. CPQ mbantu organisasi nyuda efisiensi ing proses penjualan kanthi gampang ngonfigurasi opsi lan rega produk. Piranti lunak iki nggunakake aturan produk lan pricing sing wis ditemtokake kanggo menehi penawaran ing pelanggan sajrone menit, sing bisa dadi bagean sekedhik wektu yen dibutuhake tim sales tradisional.

Kris Goldhair, Direktur Akun Strategis, KBMax

Kemampuan kanggo ngatur produk apik banget… nanging tanpa rendering, ana jurang pengalaman panganggo lan kemungkinan panuku dikonversi langsung. Visualisasi 3d uga nyuda kasempatan kesalahan konfigurasi.

Perusahaan kaya KBMax nggawe bedane ... nggawe platform kanggo pabrikan lan situs e-commerce supaya visualisasi 3d produk pungkasan. KBMax nyedhiyakake solusi piranti lunak terintegrasi supaya gampang adol produk rumit, supaya sampeyan bisa menehi pengalaman tuku sing ora padha karo para pelanggan, nyuda wektu respons nganti pirang-pirang menit, dudu minggu, lan ngunggahake tingkat konversi sampeyan. Mangkene ringkesan.

Piranti visualisasi 3D bisa menehi komitmen banget marang layanan IT yen perusahaan sampeyan mutusake nyoba nggawe solusi khusus. Iki minangka pelanggan KBMax Tuff Shed iya… nanging pungkasane perusahaan ora bisa njaga. Dheweke uga ora bisa nyambung alat kasebut karo sistem bisnis liyane. Kanthi KBMax, Tuff Shed nemokake visualisasi 3D sing integral dadi bagean saka platform CPQ umume.

Yen ora dibandhingake karo visualisasi, visualisasi 2D lan 3D bisa nambah tarif konversi amarga bisa mbantu pelanggan ndeleng lan ngerti produk kasebut.

59 persen pelanggan e-commerce pracaya gambar minangka sumber sing paling penting nalika arep tuku online. Kanthi ngganti configurator lawas kanggo solusi CPQ 3D sing terintegrasi, Tuff Shed ngalami 168% penjualan. 

Visualisasi 3D uga mbantu sisih manufaktur amarga sampeyan mbukak visual produk. Nalika tekan lantai toko, pabrikan ora mung duwe dhaptar bagean, mula dheweke duwe gambar apa sing dikarepake pelanggan. Saliyane visualisasi 3D, KBMax bisa ngasilake gambar level rekayasa nyata ing sistem CAD kaya Solidworks, sing pancen kuat. Kanthi iki, sampeyan njupuk proses sing bisa mbutuhake sawetara dina lan ngotomatisasi kanthi total kanthi nyuda kesalahan sing ana ing sistem.

CPQ, Visualisasi 3D lan eCommerce B2B

Visualisasi 3D lan CPQ ora mung minangka solusi B2C, umume pelanggan KBMax nggunakake piranti lunak kanggo nulungi tim sales internal utawa mitra. Iki kedadeyan ing kabeh macem-macem industri wiwit biomedis nganti cahya arsitektur ing endi visualisasi penting banget kanggo proses penjualan. 

Ing taun 2020, penjualan B2B eCommerce bakal ngluwihi sales B2C lan tekan $ 6.6 triliun.

Negara E-Niaga B2B ing taun 2019

Kepiye para salespe bisa mesthekake yen pembeli bakal seneng mbuwang ewu produk sing durung nate dideleng? Perusahaan kudu menehi pengalaman multimedia marang para calon pelanggan. Para pembeli kudu kabeh informasi latar mburi sing bisa dipikolehi nalika tuku utama. Saka gambar lan video kanggo tuku review, calon pelanggan nggoleki web kanggo informasi latar mburi sadurunge ngubungi salesman.

KBMax bisa nggunakake maneh file gambar sing ana minangka titik wiwitan nalika ngetrapake visualisasi 3d menyang proses CPQ. Yen sampeyan duwe kabeh gambar produk kasebut saka tim rekayasa, bisa dicerna menyang mesin lan digunakake maneh supaya ora diwiwiti lan ora kudu menehi kode kabeh. Iki nggawe pengalaman sing sejatine beda saka jaman mbiyen sing kudu digawe kanthi cepet.

KBMax uga duwe Solusi CPQ terintegrasi Salesforce!

Jelajahi Solusi KBMax

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.