Karya Agungku

Kanca-kanca sing paling cedhak ngerti yen aku seneng banget babagan kerajinan. Aku kudu ngandhani, ora preduli, aku kudu ngupayakake supaya luwih apik ing proyek, lapangan kerja, karir ... ora ana gandhengane karo apa sing dakwenehake ing omah, anakku Bill lan putri Katie. Yen aku nemoni nasibku sesuk, aku bakal ninggalake jagad iki ngerti yen aku wis ninggalke bocah enom lan bocah enom sing duwe talenta, seneng, ora egois, tresna, jujur, lan kerja keras.

Bill-Man

Anakku nggumunake aku saben njupuk gitar, mikropon, utawa nyampur musik dhewe ing PC. Dheweke wiwit jam IUPUI, njupuk gelar Fisika lan bisa uga minor ing sawetara wilayah, kalebu Prancis, Teknik Akustik, utawa Ilmu Politik. Sampeyan kudu ngrungokake sawetara musik ing situs kasebut kanggo ngrungokake bakate, nanging dakkira sampeyan bakal setuju.

Saben akhir minggu, bocah-bocah padha seneng karo Ibune. Sanajan kita wis pegatan luwih saka 5 taun, iku hubungan apik sing kita kabeh duwe lan saben wong ngurmati liyane. Bocah-bocah ora nate ngrungokake kita perang, amarga kabeh tujuane yaiku supaya dheweke seneng lan nindakake apa wae sing bisa ditindakake.

Siji conto, aku mrentah sawetara kartu wisuda supaya Bill golek dhuwit kanggo kuliah. Dheweke butuh mobil lan butuh dhuwit kanggo buku, dakkira dheweke ora bakal kuliah nanging bisa uga isih utang. Kita bakal ndeleng. Nanging, Ibune ngirim kabeh pengumuman menyang kulawarga lan kanca lan kulawarga lan kanca-kanca. Pancen apik banget. (Kanggo wong tuwa sing pegatan utawa sing wis dipegat… Babagan Bocah-bocah!)

Nganggo 45 menit drive nyanyi otak kita. Wong sing nyetir mesthi mikir yen kita edan lan tamu langka ing drive biasane langsung mlebu acara karo kita. Favorit kita yaiku Bat out of Hell by Meatloaf… nanging kita ngrungokake lan nyanyi kabeh. Ana ing stasiun 70-an lan 80-an ing dalan, mula ora ana watesan.

Lan nalika nembang, kita bakal nemtokake kabeh ... luwih akeh sandiwara lan tindikan kuping, luwih becik. (Kita ngganggu nyanyi kadang-kadang kanggo game favoritku, "Tibake dalan kasebut"). Nalika tekan Exit 50B, kita biasane ora ambegan, ora swara, lan ngguyu kaya edan.

Suga-Buga

Pirang wulan kepungkur, anakku melu kontes nyanyi ing Indiana ing Bloomington. Meh musibah - kunci pertama mlebu lan Katie lali kabeh lagune. Dheweke nangis, nggawe awake dhewe, lan wiwit nembang maneh. Aku ora nulungi dheweke - aku ngerti dheweke kudu mundur maneh (nanging bocah lanang padha ngrangkul sawise dheweke wis rampung). Katie nggawe tugas sing apik lan entuk Emas.

Wengi iki dadi Konser Musim Semi ing Sekolah Menengah Greenwood kanggo paduan suara kelas 6, 7, lan 8. Katie duwe solo, "Potret Biru" lan wis nembang suwene suwene suwene omah. Aku menehi saran siji sadurunge dheweke lunga bengi iki - golek papan lan delengen. Ana sawetara atus wong tuwa lan siswa ing konser bengi iki mula aku ngerti dheweke bakal gugup. Sadurunge dheweke terus, dheweke crita yen dheweke lagi nembang lagu kanggo aku.

Wow

Aku dina iki mikir babagan Katie lan kepiye carane dheweke. Lan bocah lanang, iya! Solo dheweke bellowed ing gedung olahraga lan kepala wong nguripake. Aku ora duwe kamera video sing apik banget nanging aku nuli narik telpon kamera PDA lan ngrekam acara kasebut. Aku njaluk ngapura amarga kualitase apik banget lan swarane ora banter banget, nanging sampeyan bisa uga wis ngrungokake Katie nembang blues.

Aku bakal ngapusi yen ngomong yen aku ora nangis. Aku ora bisa nyebut kanthi tembung tenan. Wong-wong ing sacedhake aku noleh lan ujar, “Apa putrine sampeyan? Dheweke pancen hebat! ”. Siji ndelok Katie lan aku bisa ndeleng dheweke seneng banget. Anak-anakku minangka karya agung.

Ora ana sing bakal cedhak.

7 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Pancen nggumunake yen bocah-bocah cepet banget.

    Lan minangka kutipan dina: "Keturunan iku dipercaya wong tuwa saka bocah sing cerdas."

    Lan, hei, apa ora sampeyan sing blog babagan hosting konten dhewe? Nanging rong video pungkasan ing ngendi sampeyan loro YouTube?

  3. 4

    Pos apik Doug. Aku duwe putra ing dalan, lan aku mung ngarep-arep bisa dadi wongtuwa sing apik marang dheweke.

    Aku uga seneng yen sampeyan bisa njaga hubungan sing sehat karo bekas garwane. Kaya sing sampeyan ngucapake, kanggo bocah-bocah, lan pancen ora bakal mbantu yen sampeyan gelut terus-terusan lan dolanan bocah-bocah kaya adhem pikiran sing bengkong. Aku duwe kanca sing tuwuh karo wong tuwa kaya ngono, lan sedhih banget yen dideleng.

    • 5

      Sugeng Brandon! Aku wis nglakoni pirang-pirang kesalahan ing dalan, percaya. Aku wis ngomong karo bocah-bocah sing ngerti yen dheweke nesu nalika nesu lan kadang ora menehi perhatian sing pantes. Nanging saben-saben kita bakal adoh saka siji liyane, kita nate ngerti yen kita tresna marang wong liya - sanajan kita nesu. Lan kita ngrangkul… akeh!

      Aku uga wis jujur ​​karo anakku babagan kesalahan sing tak lakoni lan aku njaluk ngapura yen aku salah. Sabisa-bisa aku, dheweke ngidini dheweke njupuk keputusan dhewe lan banjur ngrembug babagan asil keputusan kasebut.

      Anakku guyon babagan kekancan kita sing raket. Kita padha nongkrong kaya kanca liyane. Kanggo IUPUI, dheweke sejatine bakal manggon ing omah! Aku isih dadi bos (saiki).

      • 6
      • 7

        Matur suwun Doug - Aku kepengin banget dadi wong tuwa, nanging kuatir yen bisa kerja kanthi apik lan ora ngganggu anak-anake.

        Aku mikir apa sing sampeyan omongake babagan jujur ​​karo dheweke babagan kesalahan sing sampeyan lakoni, lan supaya dheweke nggawe keputusan dhewe mesthi dadi cara sing kudu ditindakake. Ana sawetara piwulang sing kudu sampeyan sinau dhewe, sanajan angel banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.