Kapost: Kolaborasi Konten, Produksi, Distribusi, lan Analisis

logo kapost med

Kanggo pemasar konten perusahaan, Kapost nyedhiyakake platform sing mbantu tim sampeyan kolaborasi lan ngasilake konten, alur kerja lan distribusi konten kasebut, lan analisis konsumsi konten kasebut. Kanggo industri sing diatur, Kapost uga mbiyantu nyedhiyakake jejak audit babagan suntingan lan persetujuan konten. Mangkene ringkesan:

Kapost ngatur saben langkah proses ing siji platform:

  • Strategy - Kapost nyedhiyakake kerangka kerja persona ing endi sampeyan nemtokake saben tahap ing siklus panuku. Persona ditrapake kanggo konten lan kasedhiya kanggo kolaborator lan kalebu ing Analytics nglaporake.
  • Organisasi - Kapost nyedhiyakake dashboard konten sing nyedhiyakake siji tampilan menyang kabeh produksi konten, tanggalan pemasaran, lan tampilan kampanye - kabeh duwe aset sing kalebu lan kasedhiya kanggo nyaring.
  • Workflow - Saka pengajuan ide, menyang notifikasi, tampilan alur kerja bisa disesuaikan lan dinamis supaya bisa ditrapake kanggo macem-macem jinis konten, anggota tim utawa kampanye.
  • Kabeh-Ing-Salah - Kapost bisa ngatur postingan blog, video, ebook, kertas putih, postingan media sosial, presentasi, infografis, email, landing page lan webinar.
  • Distribusi - Kanthi siji klik pangguna bisa nerbitake konten kasebut menyang kabeh saluran digital, kalebu kabeh platform CMS utama, Youtube, Slalomare, Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Eloqua, Marketo, CRM, lan sistem Webinar.
  • Analytics - Kapost nggabungake metrik kinerja saka kabeh saluran lan ditampilake ing sak papan. Sistem kasebut nampilake metrik saka saben langkah proses, kalebu ide sing diajukake, konten sing diterbitake, tautan (menyang konten) sing dipikolehi, tampilan konten, lead lan konversi konten.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.