Kaon AR: Platform Reality Augmented B2B

kaon interaktif ditambah kasunyatan

Kaon Interaktif punika panyedhiya aplikasi keterlibatan penjualan lan pemasaran interaktif 3D. Kasedhiya ing Platform Pemasaran Kacepetan Dhuwur Kaon ??, Kaon AR?? minangka aplikasi pemasaran B2B pisanan sing ngidini perusahaan bisa nyedhiyakake perwakilan digital 3D babagan produk fisik ing para pelanggan ?? lingkungan nyata.

On Aktif Tango piranti seluler, kayata Halaman Lenovo 2 Pro, pangguna bisa njelajah fitur produk, pembeda unik, lan pesen pemasaran, nalika nduduhake alur kerja lan proses produk ing lingkungan bisnis nyata sing simulasi. Iki bisa nyedhiyakake keterlibatan sing luwih apik ing dodolan jarak jauh, lingkungan pameran dagang, pusat ringkes, ringkesan analis, peluncuran produk lan liya-liyane.

Efektivitas pengalaman marketing lan sales tambah dramatis nalika pelanggan bisa nonton produk utawa solusi virtual sampeyan ditampilake ing ruang fisik asline (ing skala) banjur bisa kontekstualisasi mupangate solusi kasebut amarga duwe gambar visual sing jelas.

Platform kasebut nyedhiyakake rong proposisi nilai unik kanggo para pemasar B2B:

  • Gawe Sambungan Emosi - Pelanggan ngembangake pemahaman sing luwih jero babagan produk lan dadi emosional nalika ngerti cara produke, dheweke bisa ndeleng pesen pemasaran sing terintegrasi, lan njelajah opsi, fungsi, lan fitur produk (kayata mbusak komponen).
  • Komunikasi Diferensiasi Nilai - Deleng animasi sing narik kawigaten sing nuduhake alur kerja utawa proses produk, mula prospek bisa ngerti sejatine proposisi nilai konteks kahanan tartamtu lan lingkungan bisnis.

Pangguna bisa njupuk foto lan video nganti 10 detik Modhel Produk 3D digital ing lingkungan bisnis sing wis ana lan enggo bareng (liwat email) karo pengaruh liyane sing tuku.

kaon ar

Babagan Kaon Interactive

Kaon Interaktif minangka perusahaan perangkat lunak B2B. Aplikasi pemasaran lan pemasaran interaktif Kaon nyederhanakake crita produk lan solusi kanthi cara visual kanthi menarik ing endi wae, kapan wae, dadi prospek dadi pelanggan. Perusahaan ?? s sales 3D marketing lan marketing aplikasi ndandani konten pemasaran produk lan solusi dadi pengalaman crita visual kanggo nguatake keterlibatan pelanggan, nyuda biaya pemasaran lan nyepetake siklus penjualan. Luwih saka 5,000 aplikasi Interaktif Kaon digunakake ing saindenging jagad ing pameran dagang, demonstrasi penjualan jarak jauh, peluncuran produk, pusat ringkasan eksekutif, lan situs web dening perusahaan manufaktur produk global terkemuka. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.