KANA Express: Manajemen Pengalaman Pelanggan

kana

Kita konsultasi karo akeh perusahaan ukuran lan gedhe sing mutusake kanggo melu program pemasaran sosial kanggo nemokake manawa dheweke ora ngerteni panjaluk langsung babagan layanan pelanggan. Pelanggan sing ora seneng banget ora preduli sampeyan mbukak akun Twitter utawa nerbitake kaca Facebook kanggo jangkauan pemasaran ... dheweke bakal nggunakake media iki kanggo njaluk layanan. Lan amarga iku forum umum, luwih becik sampeyan menehi. Cepet.

Iki nambah kerumitan ing saluran layanan pelanggan sing wis pusing - kalebu email, telpon, situs web, lan bisa uga portal layanan pelanggan. Kemampuan kanggo ngawasi lan nanggapi kanthi efisien tanpa tumpang tindih lan njamin layanan pelanggan sing tepat ing saluran kasebut meh ora bisa ditindakake tanpa solusi sing cukup. Solusi kasebut dikenal minangka solusi manajemen pengalaman pelanggan. KANA Express minangka salah sawijining solusi sing ndhukung perusahaan menengah.

KANA nawakake portofolio produk integral kanggo layanan pelanggan multichannel lan manajemen pengalaman pelanggan end-to-end. Dirancang kanggo menehi perusahaan sing tambah akeh ing saluran lan ngontrol biaya layanan, KANA Express nawakake kapabilitas kelas perusahaan kanthi rega sing bisa dibayar kanthi murah. Mbangun hubungan pelanggan lan nyetel interaksi pelanggan kanggo asil bisnis sing luwih apik. KANA Express bisa diukur nganti pucuk lan tuwuh, cepet dileksanakake, lan bisa dikonfigurasi kanthi lengkap kanggo situs web lan operasi layanan.

Kapabilitas Express KANA

  • Kabeh-ing-siji, suite produk terpadu: pusat kontak, layanan pelanggan Web, ilmu pengetahuan, Analytics, ngrungokake sosial
  • Fitur kelas perusahaan canggih kayata profil lan analytics pelanggan lintas-saluran
  • Gampang kanggo nggunakake, penanganan intuisi
  • Piranti internal sing kuat ngaktifake macem-macem konfigurasi—Busak kebutuhan kanggo pangaturan dhewe sing larang regane
  • Sangat keukur, kasedhiyan dhuwur
  • layanan ngatur - sampeyan fokus nggunakake piranti lunak, kita ngurus pangopènan lan manajemen
  • Pangiriman SaaS, rega mbayar-kaya-sampeyan-pindhah

Piranti Lunak KANA wis diakoni dadi pimpinan Gartner ing Magic Quadrant 2011 kanggo Layanan Pelanggan Web CRM. Laporan tahunan nglacak pangowahan ing pasar piranti lunak layanan pelanggan web lan nganalisa dinamika pasar. Evaluasi KANA adhedhasar jangkep sesanti lan kemampuan kanggo nglakokake.

Gabung karo KANA Las Vegas kanggo KANA Connect, KTT pelanggan tahunan. Saka 23 nganti 25 September 2012, dheweke bakal nyedhiyakake pendhidhikan sajrone 2 dina, melu keynote speaker, lan kesempatan jaringan sing hebat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.