Kamua: Nggunakake AI Kanggo Otomatis Format Rendering Video

Video Media Sosial Kamua Autocrop Nggunakake AI

Yen sampeyan wis ngasilake lan ngrekam video sing pengin ditampilake ing media sosial, sampeyan bakal ngerti usaha sing dibutuhake kanggo ngasilake saben format video kanggo mesthekake video sampeyan melu platform sing dituduhake.

Iki minangka conto sing apik yen intelijen buatan lan pembelajaran mesin pancen bisa nggawe prabédan. Kamua wis nggawe editor video online sing bakal otomatis ngasilake video sampeyan - kanthi tetep fokus ing subjek - ing TikTok, Facebook Stories, Instagram Reels, Instagram Stories, Snapchat, Pinterest Story Pin, lan Triller.

Video Ringkesan Kamua

Kamua adhedhasar browser lengkap lan nggunakake komputerisasi awan sing ora nggunakake sumber daya lokal kanggo nampilake saben video. KamuaIntelijen Ponggawa uga bisa diganti utawa ditarget maneh kanthi manual kanthi 2 klik.

Lan ora prelu transfer video sing wis rampung menyang telpon banjur upload… sampeyan bisa pratinjau babagan tampilan ing TikTok, Kisah Facebook, Gulungan Instagram, Crita Instagram, Snapchat, Pin Story Story, lan Triller.

Nalika video sampeyan mandheg ing adegan anyar, sampeyan biasane kudu nyetel titik fokus nalika nyunting ing macem-macem area pandang. Otomatis by Kamua kanthi otomatis ngethok video dadi potret komponen, supaya sampeyan bisa cepet ngetrapake video ing format sing optimal.

Auto-Caption Lan Subtitle Video Sampeyan

Ora mung ditrapake kanthi bener, nanging uga katrangan otomatis lan nggawe subtitle ing 60 basa… Lan - mesthi - kanthi otomatis nyelehake adhedhasar format video. Cukup tambahake video sampeyan, pilih basa sumber, lan proses otomatis katrangan kasebut. Sampeyan bisa nyunting tembung, nyetel font, ukuran, lan masang maneh.

Coba Kamua Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.