Kameleoon: Mesin AI Kanggo Prediksi Kemungkinan Konversi Pengunjung

Kameleoon

Kameleoon minangka platform siji kanggo optimalisasi tingkat konversi (CRO) saka tes lan optimalisasi A / B nganti personalisasi wektu nyata nggunakake intelijen buatan. Algoritma pembelajaran mesin Kameleoon ngetung kemungkinan konversi saben pengunjung (diidentifikasi utawa anonim, pelanggan utawa prospek) kanthi nyata, prédhiksi maksud tuku utawa keterlibatan. 

Platform Eksperimen lan Personalisasi Kameleoon

Kameleoon minangka web sing kuat lan tumpukan lengkap jajalan lan wong platform kanggo pamilik produk digital lan pemasar sing pengin nambah konversi lan ndorong pertumbuhan penghasilan online eksponensial. Kanthi fitur kalebu pangujian A / B, pamisahan pangguna, penargetan prilaku lan data real-time, Kameleoon mbantu bisnis nambah konversi online lan nggedhekake penghasilan.

Forrester nindakake wawancara mendalam karo macem-macem pelanggan Kameleoon ing saindenging industri kalebu e-commerce, lelungan, otomotif lan ritel babagan asil sing diprakirake.

Keuntungan Kameleoon sing diidentifikasi sajrone telung taun kalebu:

  • Nganti Peningkatan tarif konversi 15% kanthi ngoptimalake pengalaman pengunjung web lan nggawe interaksi kanggo nambah konversi. Iki nuduhake entuk manfaat sing diatur risiko telung taun $ 5,056,364 ing regane saiki.
  • Nganti 30% nambah transaksi lintas-adol, kanthi analisis adhedhasar prilaku lan kontekstual Kameleoon saéngga merek bisa nambah jumlah kampanye silang larang sing sukses. Iki nuduhake entuk manfaat sing disetujoni telung taun kumulatif $ 577,728.
  • 49% nyuda upaya nyiyapake kampanye. Kapabilitas personalisasi bertenaga AI Kameleoon lan alokasi lalu lintas web sing dinamis menyang ember propensitas konversi kanthi signifikan nyuda wektu sing dibutuhake kanggo nyiyapake kampanye lan ngrancang pengalaman lan interaksi web, nalika nambah otonomi para pemasar kanthi antarmuka sing intuisi lan ramah pangguna. Iki mupangat bathi $ 157,898 ing regane saiki sajrone telung taun.

Kajaba iku, pelanggan ngenali mupangat sing ora dikatutake ing ngisor iki:

  • Pengalaman Pelanggan sing Apik (CX) - Kanthi ngaktifake pangiriman konten lan pesen sing disesuaikan, Kameleoon ngidini organisasi nyedhiyakake pengalaman pribadi sing relevan.
  • Tambah Pengalaman Karyawan (EX) - Pangguna rumangsa luwih kuat amarga bisa nggawe pangowahan lan penyesuaian sing gampang ing sawetara menit, mula rasane reaktif lan luwih tangguh - lan luwih kuat ing pakaryan.

Ngirim pengalaman digital sing disesuaikan, saiki dadi sukses ing bisnis - kanthi pandemi nyepetake kebutuhan merek kanggo fokus ing eksperimen lan personalisasi. Analisis lan analisis Forrester iki nuduhake kepiye kekuwatan lan kemudahan panggunaan Kameleoon ndhukung pelanggan perusahaan ing jagad digital sing luwih kompetitif, ngasilake ROI cepet lan tunjangan finansial jangka panjang sing signifikan. ”

Jean-René Boidron, CEO, Kameleoon

Sadurunge nggunakake Kameleoon, organisasi klien ora duwe kapabilitas babar pisan utawa nggunakake platform pangujian A / B sing ora duwe mesin prediksi lan skor propensitas. Dheweke rumangsa kurang duwe kapasitas kanggo ningkatake tarif konversi kanthi ngidini desain pengalaman web sing dituju.

Kameleoon integral karo ekosistem data sampeyan, kalebu analisis, CRM, DMP, lan solusi email. Kabeh model data bisa diakses liwat API ing sisih klien (liwat JavaScript) utawa sisih server. Sampeyan bisa langsung takon tlaga data utawa mbukak rutinitas dhewe ing Spark Cluster.

Luwih saka 450 perusahaan utama gumantung ing Kameleoon, dadi platform SaaS paling dhuwur kanggo personalisasi sing didhasarake AI ing Eropa. Iki kalebu pimpinan ecommerce lan eceran (Lidl, Cdiscount, Papier), media (Mumsnet, L'Equipe, Axel Springer), travel (SNCF, Campanile, Accor), otomotif (Toyota, Renault, Kia), layanan finansial (Axa, AG2R, Credit Agricole) lan kesehatan (Providence). Kameleoon entuk pertumbuhan telung angka tahunan ing pelanggan lan bathi.

Nyuwun Demo Kameleoon

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.