Kaleio: Jaringan Sosial Tenaga Kerja Global

Logo Kaleio

Yen motivasi utama online sampeyan yaiku nyambung lan nuduhake informasi karo profesional industri liyane, utawa kanggo nyambung karo klien lan vendor, Facebook bakal dadi ora bisa diatur kanthi cepet. Antarane foto pribadi lan pariwara, mula rame. LinkedIn isih dadi papan sing kudu ana Kaleio ngupayakake komunikasi lan nyambung profesional kanthi beda.

Platforme wis disedhiyakake, tanpa kerumitan, ing newsfeed, papan postingan solusi kanggo QnA, papan Acara, Pasar kanggo ngirim postingan utawa pemasaran dhewe, lan uga Ruang Dewan - ruang olahpesen sing bisa dihubungake karo wong liya pribadi

Kaleio sesanti wis kaping papat

  • Ningkatake nggawe komunitas tenaga kerja global. Saiki, ora ana cara komunikasi sing gampang ing industri, perdagangan, lan profesi jagad.
  • Nggampangake jaringan lan koneksi ing komunitas tenaga kerja global. Kaleio nyedhiyakake lingkungan kanggo tenaga kerja supaya bisa ngrasakake bagean saka jaringan wong sing ngerti tantangan kerja lan bisnis saben dinane.
  • Papan kanggo warta, acara, update, lan tren industri khusus lan ekstensif. Anggota tetep saiki nganggo warta industri, acara, update, lan tren.
  • Ngidini sing ditawakake ing komunitas tenaga kerja, uga telusuran, proyek, produk, layanan, lan solusi Kaleio minangka kendaraan sing nyedhiyakake pemasaran gratis kanggo bisnis, kalebu alat telusuran sing optimal kanggo produk, layanan, solusi, lan kesempatan kerja. Individu uga bisa njaluk, utawa menehi, saran sing migunani kanggo bisnis saben dina, masalah pribadi, utawa khusus industri.

Kesenjangan gedhe sing dakdeleng Kaleio yaiku ora dioptimalake kanggo panggunaan seluler uga ora duwe aplikasi seluler. Ing jagad sing profesional nggunakake ponsel cerdas minangka piranti komunikasi utama, iki kudu diterapake yen ngarep-arep bisa dadi platform!

Gabung Kaleio gratis dina iki. Dheweke uga duwe target pariwara sing uga bisa dituku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.