Kaleidoscope: Aplikasi sing beda kanggo Apple kanggo Folder, Kode, lan Gambar

Kaleidoscope

Salah sawijining klien mbutuhake tata letak anyar kanggo kaca ngarep sing mbutuhake pangembangan ing saindhenging kaca tema. Nalika seneng menehi komentar babagan kode komentar, kita ora nggabungake dokumen lengkap babagan kabeh file anyar lan sing dianyari sing bakal dikembangake lan ora mriksa saben pangowahan dadi repositori (sawetara klien ora pengin). Sawise kasunyatane, ora nyenengake bali lan audit folder lan file, mula aku golek solusi lan nemokake - Kaleidoscope.

Kanthi Kaleidoscope, aku bisa nuduhake saben folder lan langsung ngenali file sing ditambahake, dicopot, utawa beda-beda.

Folder Beda

Aku banjur bisa mbukak saben file sing wis diowahi lan ndeleng mbandhingake pangowahan kode sing wis rampung. Mangkene conto karo file teks biasa:

teks diff apple

Yen ora cukup adhem, Kaleidoscope uga bisa ngrampungake perbandingan sing padha karo gambar!

Perbandingan Gambar

Sawise ndownload, aku lagi mlaku sawetara detik - antarmuka panganggo intuisi lan gampang dingerteni.

Download Uji Coba Kaleidoskop 14 Dina

 

 

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.