Edgemesh: ROI saka Kacepetan Situs E-dagang minangka Layanan

Kacepetan Situs Edgemesh minangka Layanan

Ing donya kompetitif e-commerce siji bab tartamtu: kacepetan prakara. Sinau sawise sinau terus kanggo mbuktekaken sing situs luwih cepet ndadékaké kanggo tambah tarif konversi, drive nilai checkout dhuwur lan mbenakake kepuasan pelanggan. Nanging ngirim pengalaman web sing cepet iku angel, lan mbutuhake kawruh sing jero babagan desain web lan infrastruktur "pinggiran" sekunder sing njamin situs sampeyan cedhak karo pelanggan. Kanggo situs e-commerce, ngirim pengalaman kinerja dhuwur bisa dadi angel banget - kanthi macem-macem platform lan dependensi aplikasi pihak katelu sing nyebabake kerumitan menyang 11.

Mlaku menyang roso sepi iki sethitik dikenal, lan rada rahasia perusahaan "Speed ​​as a Service". Edgemesh. Didegake ing 2016, Edgemesh nyedhiyakake layanan akselerasi turnkey sing daya atusan pengecer online sing ngirim sawetara pengalaman online paling cepet ing web. Ing eksklusif Martech iki, kita nyilem menyang apa Edgemesh, cara kerjane lan apa jenis kinerja nambah pelanggan ndeleng karo platform akselerasi.

Apa Edgemesh?

Edgemesh didegake dening telung mantan mitra dagang frekuensi dhuwur sing ninggalake algoritma cepet kanggo Wall Street lan nguripake piranti lunak akselerasi situs web sing luwih cepet ing 2016. Produk pisanane, Klien Edgemesh, dirilis ing 2017 lan mbantu situs web mbukak luwih cepet kanthi nambah browser kanthi cache "sisih klien" sing cerdas. Tagline Edgemesh babagan "baris kode siji kanggo mbukak kaca sing luwih cepet" ngemot gampang implementasine (mung nambahake siji baris JavaScript). Iki mbantu pelanggan entuk pengalaman loading 20-40% luwih cepet Nol konfigurasi. Ciri khas desain perusahaan yaiku konfigurasi pelanggan minimal-lan sistem adaptif sing cocog karo situs web sampeyan.

Ing taun 2021, Edgemesh ngeculake Server Edgemesh produk-platform akselerasi pinggiran layanan lengkap sing transparan ngirim situs 30-70% luwih cepet. Edgemesh Server, sing makaryakke ing rong jaringan pangiriman konten (Cloudflare lan Fastly), minangka platform kinerja layanan lengkap. Miturut Edgemesh, Server njupuk situs web sing wis ana lan migrasi kanthi lancar menyang pinggir jaringan nalika nambah sawetara peningkatan kinerja. More ing ngisor iki.

Edgemesh - Kepiye Kinerja Situs Edgemesh minangka Layanan

Klien Edgemesh

Klien Edgemesh minangka solusi akselerasi ing browser, utawa sisih klien. Pelanggan nambahake Klien Edgemesh liwat integrasi siji-klik utawa kanthi nambahake baris kode siji menyang situs sing wis ana. Plugins saiki kasedhiya kanggo WordPress, Shopify lan Cloudflare. Proses instalasi gampang lan njupuk kira-kira 5 menit.

Akselerasi Klien Edgemesh

Saka ing kana, klien Edgemesh nambahake rong fitur: ngawasi pangguna nyata (kanggo nuduhake kinerja situs adhedhasar pengalaman pelanggan nyata) lan caching sisih klien. Edgemesh nambahake caching sisih klien sing cerdas liwat kerangka Service Worker-model sing asline dirancang kanggo ngidini situs web bisa digunakake ing offline. Iki mbantu nambah jumlah konten sing bisa ditahan browser sacara lokal, nyuda panjaluk pelanggan menyang server kasebut dhewe. Iki mung nyedhiyakake kacepetan materi, nanging sihir teka saka logika "pre-cache".

Adhedhasar interaksi pangguna nyata lan metrik kinerja, Edgemesh kanthi cerdas nggedhekake cache browser kanggo mesthekake luwih akeh aset sing wis dimuat kanggo pangguna-utamane ngira ing endi pelanggan bakal maju lan nyoba tetep maju. Dampak kinerja bisa dideleng ing portal Edgemesh, kanthi pangguna "Accelerated" yaiku sing dilayani cache sisih klien 10% utawa luwih saka kaca kasebut, lan pangguna "Non-Accelerated" yaiku wong sing ora entuk manfaat. cache klien-sisih Edgemesh nggawe. Adhedhasar studi kasus pelanggan nyata, Klien Edgemesh mbantu nambah kacepetan situs kanthi 20-40%.

  • Efisiensi Akselerasi E-commerce Edgemesh
  • Kinerja Klien Edgemesh Ecommerce
  • Kinerja Server Edgemesh Ecommerce

Klien uga njupuk lan nguwasani data kinerja tingkat jero. Data iki diklumpukake saka pangguna nyata ing situs web sampeyan - sing diarani data lapangan. Ana macem-macem saingan ing papan iki, kalebu New Relic, App Dynamics lan Datadog-nanging portal Edgemesh diarahake kanggo nampilake data kinerja kanthi cara sing wis dianalisis sing kita temokake intuisi.

Contone, saben metrik kinerja duwe tingkat sing wis ditemtokake saka apa sing dianggep Cepet, Rata-rata, lan Alon (kode warna kanggo kesederhanaan) - ngidini sapa wae bisa kanthi cepet ngenali wilayah sing perlu dandan. Saben metrik kinerja sing kasedhiya kanggo analisis dijupuk lan kinerja bisa dipérang miturut piranti, sistem operasi, geografi utawa malah saben kaca. Kajaba iku, portal kasebut nuduhake data wektu tingkat API - ngidini sampeyan ndeleng pengaruh skrip lan aplikasi pihak katelu ing kinerja situs sampeyan, maneh kanthi pranala cepet kanggo nuduhake aplikasi sing alon.

Hasil Kinerja Kacepetan Situs Edgemesh

  • Wektu Kacepetan Situs E-commerce Edgemesh menyang Byte Pisanan
  • Wektu Kacepetan Situs E-commerce Edgemesh nganti Byte Pisanan Miturut Wektu
  • Wektu Kacepetan Situs E-commerce Edgemesh menyang Byte Pisanan Miturut Lokasi Geografis

Server Edgemesh

Edgemesh Server minangka platform akselerasi layanan lengkap. Ora kaya Klien Edgemesh, solusi Server mbutuhake proses onboarding siji-siji. Sing jarene, panyebaran kasebut uga gampang-karo pelanggan mung nganyari rekaman DNS siji supaya bisa pindhah menyang platform Edgemesh.

Server Edgemesh ana ing ndhuwur rong jaringan pangiriman konten utama-Cloudflare lan Cepet. Kanthi Server Edgemesh, pengunjung mencet versi "pinggiran sing dilayani" situs web sampeyan, kanthi dramatis nyuda wektu kanggo ngirim kaca kasebut. Kajaba iku, Edgemesh Server kanthi otomatis lan transparan ngaktifake sawetara njiwet kinerja kelas perusahaan, kalebu:

  • Ngoptimalake gambar ing format generasi sabanjure kalebu AVIF
  • Kompres HTML, CSS lan JavaScript
  • Nganyarke protokol sambungan menyang HTTP / 3 yen kasedhiya
  • Ngalih konten menyang asal (domain un-sharding)
  • Nambahake arahan pramuat sing cerdas lan pramuat kaca dinamis
  • Nambahake Klien Edgemesh

Kanggo perusahaan e-commerce, Edgemesh Server ngidini dheweke tetep ing platform sing wis ana (contone Shopify) nanging entuk manfaat kinerja saka situs gaya tanpa kepala sing dilayani pinggiran khusus. Kanthi musim liburan saiki, Edgemesh nuduhake sawetara conto kinerja sing dideleng pelanggan karo Edgemesh Server:

  • Asil Kacepetan Situs E-commerce Edgemesh
  • Peningkatan Kacepetan Situs E-commerce Edgemesh
  • Edgemesh E-commerce Wektu kanggo Dandan Byte Pisanan
  • Peningkatan Wektu Tanggepan E-commerce Edgemesh
  • Dandan Seluler Edgemesh Ecommerce

Asil Donya Nyata

Edgemesh duwe sawetara studi kasus sing kasedhiya ing situs web, nanging menehi sawetara conto rinci babagan asil kinerja lan dampak ing tingkat konversi. Adhedhasar data sing diwenehake, kita bisa konfirmasi-kacepetan!

  • Dandan Seluler Edgemesh Ecommerce
  • Dandan Seluler Edgemesh Ecommerce

Nyuwun Demo Edgemesh