Push Monkey: Otomatis Notifikasi Push Browser Kanggo Situs Web Utawa E-commerce

Push Monkey: Notifikasi Push Browser

Saben wulan, kita entuk sawetara ewu pengunjung bali liwat kabar push browser sing digabungake karo situs kita. Yen sampeyan minangka pengunjung pisanan ing situs kita, sampeyan bakal weruh panjalukan sing digawe ing sisih ndhuwur kaca nalika sampeyan ngunjungi situs kasebut. Yen sampeyan ngaktifake kabar kasebut, saben kita ngirim artikel utawa pengin ngirim penawaran khusus, sampeyan bakal nampa kabar kasebut.

Liwat taun, Martech Zone wis entuk luwih saka 11,000 pelanggan kabar push browser! Mangkene apa sing katon:

kabar push browser

Dorong Monyet minangka platform kabar lintas-browser sing gampang disiyapake lan digabungake menyang situs web utawa situs e-commerce sampeyan. Iki minangka cara sing murah kanggo narik pengunjung bali menyang situs sampeyan tanpa njaluk informasi pribadhi.

Apa Kabar Push?

Umume pemasaran digital digunakake narik teknologi, yaiku pangguna sing njaluk panjaluk lan sistem nanggapi pesen sing dijaluk. Contone bisa uga kaca kebangkrutan sing pangguna njaluk download. Sawise pangguna ngirim formulir, email dikirim menyang link kasebut kanggo ndownload. Iki migunani, nanging mbutuhake tumindak prospek. Notifikasi push minangka cara adhedhasar ijin yen para pemasar kudu miwiti panjaluk kasebut.

Apa Notifikasi Browser?

Kabeh browser desktop lan seluler utama duwe integrasi kabar sing ngidini merek push pesen singkat kanggo sapa wae sing wis milih menyang kabar situs. Iki kalebu browser Chrome, Firefox, Safari, Opera, Android, lan Samsung.

Manfaat utama kanggo kabar browser yaiku para pamaca bisa dilaporake babagan konten sampeyan kapan wae: nalika maca situs web liyane utawa nalika nggarap aplikasi liyane, sanajan browser ditutup. Uga, sanajan komputer ora aktif, kabar antrian lan ditampilake nalika tangi.

Conto Notifikasi Browser

Aside saka sinau nalika Martech Zone nerbitake artikel utawa nggawe tawaran karo salah sawijining mitra, kabar browser uga ngidini:

  • Lansiran Kupon - Sampeyan nerbitake kode kupon utawa kode diskon anyar sing pengin dipasarake menyang pelanggan.
  • Aktivasi E-commerce – Pengunjung sampeyan ndeleng kaca produk nanging ora nambahake produk kasebut menyang kranjang.
  • Nurturing timbal – Pengunjung sampeyan wiwit ngisi formulir ing kaca kebangkrutan nanging ora ngrampungake formulir kasebut.
  • Retargeting – Situs reservasi bisa retarget pengunjung sing nelusuri reservasi sing saiki mbukak.
  • Segmen – Perusahaan sampeyan ngluncurake acara lan pengin target pengunjung menyang situs sampeyan saka wilayah kasebut.

Fitur Push Monkey Kalebu

  • integrasi - Shopify, Klik Funnels, Magento, Squarespace, Joomla, Instapage, Wix, WordPress, lan platform liyane duwe integrasi asli karo Push Monkey.
  • Automation - Kabar push bisa dikirim kanthi otomatis liwat alur kerja tinimbang mbutuhake sampeyan nglakokake saben kampanye kanthi manual.
  • nyaring - Ngontrol jinis konten kanggo ngirim kabar.
  • Target - Netepake segmen kapentingan kanggo pelanggan supaya sampeyan bisa target topikal utawa geografis.
  • ecommerce - Kréta blanja sing ditinggalake, kabar bali-in-stock, kabar penurunan rega, pangeling review produk, lan diskon sambutan bisa dikonfigurasi kanthi otomatis.

Plugin Notifikasi Browser kanggo WordPress lan WooCommerce

Dorong Monyet duwe Plugin WordPress sing didhukung kanthi lengkap sing nggabungake jinis kiriman, kategori, lan kréta sing ditinggalake Woocommerce… kabeh kanthi laporan kasedhiya ing dashboard sampeyan! Ora ana tema utawa coding sing dibutuhake - mung nginstal plugin lan bukak.

Sampeyan bisa miwiti free ing Dorong Monyet lan mbayar nalika jumlah pelanggan mundhak.

Ndaftar Gratis ing Push Monkey

Pambocoran: Aku nggunakake pranala afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.