JustUnfollow: Ngatur, Batal lan Temokake Pengikut Twitter

Kanggo sampeyan ing Twitter, kita isih main game kanggo pengikut palsu, SPAM pengikut, lan wong sing ngetutake lan ngetutake sampeyan supaya bisa nyoba lan ngajak sampeyan ngetutake supaya bisa nambah jaringan. Aku isih seneng Twitter, nanging iki sisih paling apik saka platform - aku ora mikir yen Twitter nindakake cukup kanggo ngatur kualitas saka platform.

Alat sing wis digunakake sawetara wulan saiki yaiku Langsung:

Ana telung fitur utama sing aku seneng ing platform:

  1. Mbatalake pengikut - Ngenali babagan wong sing wis ngetutake kula sing wis nate diikuti. Aku seneng ngobrol ing Twitter lan nuduhake informasi karo wong liya… Aku ora bakal ngetutake wong sing ora ngetutake aku.
  2. Panelusuran Hashtag - Nggunakake telusuran hashtag, aku bisa nemokake lan ngetutake akun kanthi minat sing padha. Conto sing apik kanggo blog iki yaiku nemokake sumber infographic marketing.
  3. Salin Dipuntedahaken - Ana wong sing ngetutake pesaing utawa situs sing padha karo sampeyan. Sampeyan bisa ngetutake pandherekipun kanthi pangarep-arep supaya bisa melu-melu.
  4. Daftar putih lan Daftar Ireng - ana sawetara akun sing kudu sampeyan tindakake sanajan ora ngetutake maneh. Lan ana wong liya sing sampeyan ora bakal pengin ngetutake maneh sawise tweet kasar utawa ora cocog. Gabungan karo liyane, iki bisa dadi fitur favoritku!

JustUnfollow uga duwe aplikasi mobile. Siji masalah sing bisa nyebabake sampeyan babagan layanan iki yaiku ora bisa ngetutake utawa mbatalake tindakake ... iku dudu kesalahan, nanging watesan liyane saka Twitter lan API. Sampeyan kudu kanthi mandhiri klik saben tindakake utawa unfollow.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.