Justintime: Web sugih, Prototipe Tablet lan Tablet

laptop prototyper mung

Justintime Prototyper ngidini sampeyan nggawe diagram jaringan web, seluler, lan tablet sing interaktif. Justintime Prototyper ngidini nggawe prototipe interaktif kanthi gerakan lan efek sing nggumunake. Sampeyan uga bisa nggunakake prototipe aplikasi sing didhukung data lan mbentuk validasi tanpa baris kode. Ndeleng conto Prototyper ing situs kasebut.

Fitur Justintime Prototyper:

  • Prototipe Aplikasi Seluler - Seneng prototyping aplikasi seluler kanthi alat sing kuat nanging gampang digunakake kanggo ngrancang gerakan, transisi, efek lan uga nggawe simulasi desain responsif. Lan sampeyan bisa nyoba prototipe ing piranti seluler.
  • Kolaborasi digawe Gampang - Nerbitake, nuduhake lan entuk umpan balik sing migunani saka pangguna lan pelanggan lan kabeh tim bisa nggarap prototipe sing padha sekaligus. Sampeyan ora prelu nginstal server apa wae.
  • Alat Prototyping Aplikasi Kabeh-ing-Siji - Justinmind nyedhiyakake macem-macem interaksi lan widget kanggo aplikasi web nanging uga kanggo pemain utama ing ruang aplikasi seluler: iPhone, iPad, Android, lan Windows Phone.

Justintime nawakake lisensi saben wulan, taunan lan langgeng uga versi gratis. Download versi sampeyan saiki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.