5 Alasan Mbenerake Nyewa Badan Pemasaran Digital

marketing online

Minggu iki aku maca kiriman saka agensi pemasaran digital kenapa sampeyan kudu nyewa. Alesan pertama lan utama yaiku keahlian pemasaran digital. Aku ora yakin, aku setuju kabeh - mayoritas perusahaan sing digunakake karo departemen pemasaran wis duwe keahlian sing luar biasa lan kita asring sinau saka dheweke kaya sinau saka kita.

5 alasan kanggo mbenerake nyewa agensi pemasaran digital

  • Birokrasi - agensi digital ora prelu kuwatir babagan politik internal, masalah anggaran, merekrut / dipecat, lan area fokus liyane sing kudu dadi perhatian para pemasar sing digunakake ing bisnis. Agensi digital dipekerjakake kanthi target tartamtu lan dheweke kudu nggayuh target kasebut, saupama hubungan kasebut dipungkasi. Nalika agensi kasebut larang regane luwih akeh saben jam tinimbang karyawan, nanging wektu sing ditindakake kanggo fokus ing proyek sing ana saiki bisa ngrampungake.
  • akses - wiwit DK New Media bisa digunakake karo luwih saka puluhan klien sing bola-bali, kita bisa menehi lisensi piranti lunak perusahaan lan nyebarake biaya ing klien. Siji aplikasi pelaporan sederhana sing diwenehake supaya kabeh klien seneng regane pirang-pirang ewu dolar saben kursi… nanging kita tuku 20 kursi lan nyedhiyakake pelaporan minangka bagean saka paket konsultasi.
  • results - keterlibatan kita diwenehi kabar 30 dina tanpa pitakon. Klien kita bisa ngaso utawa mungkasi sesambungan kapan wae yen ora entuk asil sing dibutuhake. Yen sampeyan nyewa tim, perusahaan bakal tanggung jawab kanggo nyewa, latihan, ngawasi, lan bisa uga nembak karyawan kasebut. Kanthi agensi pemasaran digital, iku tanggung jawabe - dudu sampeyan. Yen ora tampil, sampeyan bakal nemokake agensi liyane tanpa ngelu.
  • efficiency - Amarga nggawe strategi ing klien kanthi beda-beda ing kecanggihan, kita bisa nyoba karo siji klien lan menehi strategi menyang kabeh klien. Sing nyilikake resiko lan njamin asil sing luwih apik, nyepetake wektu, lan nyuda biaya sakabèhé nalika nambah asil.
  • Kesenjangan - Kadhangkala, kita kerja bareng karo perusahaan sing duwe siji utawa rong strategi, mula upaya kasebut terus-terusan diarahake menyang siji arah. Yen sampeyan dadi guru email, email bakal dadi strategi utama kanggo ngasilake asil. Sampeyan ora duwe wektu kanggo sinau lan eksprimen karo strategi liyane supaya fokus sampeyan ngerti yen bakal entuk asil. Nyewa agensi menehi kesempatan kanggo njaga fokus, nanging identifikasi kesenjangan sing bisa diisi agensi kasebut.

Hubris nyebar ing organisasi gedhe. Kanthi sumber daya dhuwit, mesthi ana sing takon Napa kita ora bisa nyewa wong lan nindakake dhewe? Kanthi lanskap digital sing tetep disetel lan agensi kudu muter karo pangowahan, perusahaan ngalami masalah sumber daya, alat sing ora nyukupi, proses sing durung sampurna lan masalah liyane sing ngalangi supaya ora nglakokake strategi sing pengin dites utawa ditrapake kanthi sampurna.

Atlit paling gedhe nduweni kesamaan - padha nyewa nutrisi, Dokter, spesialis prigel, pelatih, lan sumber daya liyane kanggo mbantu nggayuh kaluhuran. Nyewa agensi digital pancen bisa mbantu sampeyan ningkatake luwih cepet, nglakokake luwih cepet, lan ngasilake asil apik tenan sing ora bisa dicocogake kanthi internal. Ngrekrut agensi kudu mbantu perusahaan sampeyan entuk kehebatan pemasaran digital.

One comment

  1. 1

    Aku bakal iklan 'krungu krungu' lan nggawe jempol dhaptar ing ndhuwur.

    Ing People Productions, kita wis ndeleng karo akeh klien korporat babagan kepiye carane nerangake, ora mung amarga alasan sing kasebut ing ndhuwur, nanging uga amarga hubungan sing digawe karo siji liyane. Nalika klien ninggalake perusahaan kasebut, dheweke ora kudu nyipta hubungan kasebut - dheweke asring nggawa kita menyang perusahaan sabanjure. Iki ngidini trabasan bangunan kepercayaan lan kita bisa asring bali maneh.

    Yayasan iki ngidini kita nggunakake strategi lan taktik anyar karo perusahaan anyar, nalika nggunakake hubungan kerja kanggo trabasan kurva pembelajaran dobel saka klien anyar lan kontak anyar. Iki uga ngidini klien katon kaya bintang rock, kanthi cepet entuk asil sing apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.