JustControl.it: Otomatis Nglumpukake Data Atribusi ing Saluran

JustControl.it

Pemasaran digital didhukung dening kabutuhan kustomisasi sing luwih gedhe: sumber data anyar, kombinasi kemitraan sing seger, tarif sing terus berubah, skenario UA sing canggih, lsp. Minangka kanggo masa depan industri kita, janjine bakal luwih tantangan lan butiran.

Pramila para profesional sing sukses lan kepenginan mbutuhake pengaruh sing bisa ditindakake kanggo ngrampungake kahanan rumit lan gambar sing rumit. Nanging, akeh alat sing ana isih menehi pendekatan 'siji-ukuran-kabeh-kabeh' sing ketinggalan jaman. Ing kerangka kerja pertama iki, kabeh skenario pemasaran sing bisa ditemtokake wis ditemtokake wiwit wiwitan, tanpa ana kemungkinan kanggo nyakup persyaratan individu kanthi lengkap. Ing wektu sing padha, setan mesthi rinci. 

Semono uga, pasar saiki butuh kotak alat tinimbang alat, supaya pelanggan bisa nggawe aturan, aliran data, metrik, lan liya-liyane.

JustControl.it, solusi anyar kanggo analytics data canggih, minangka upaya kanggo ngisi kesenjangan iki. Ing babagan iki, ringkesan ringkes kothak piranti anyar kanggo pemasaran digital diwenehake. Kanggo nuduhake potensial JustControl.it, artikel iki nampilake sawetara conto praktis babagan cara nggayuh, ngolah, lan ngowahi data.

Ringkesan Produk JustControl.it

JustControl.it resmi dipanggonke minangka solusi sing ndadekake para bisnis bisa ngontrol kabeh babagan mbuwang iklan, ngetrapake kinerja kampanye ing macem-macem saluran sing nyengsemake, lan ngasilake laporan sing digawe khusus. Kaya ngono, janjine mesin ETL sing efisien lan kapabilitas otomatisasi kanggo pemetaan data adhedhasar macem-macem sumber ing siji UI.  

Saiki tim JustControl.it ujar manawa kira-kira 30 sumber data bisa langsung digandhengake karo para pelanggan. 

Sanalika, pamuter anyar negesake manawa bisa gampang ngaktifake sumber data miturut permintaan. 'Lingkaran' saiki wis dibentuk lan ditemtokake dening para klien. Yen ana kebutuhan kanggo ngubungake sing anyar, mula bakal disambungake kanthi gratis. Perjalanan pelanggan lan proses onboarding khas, miturut JustControl.it, katon kaya iki. 

  • Sawise sesi demo dikirim, tim JustControl.it njaluk pelanggan ngrampungake ringkesan kanggo nutupi kabeh rincian skenario data conto lan nyambungake sumber sing ana gandhengane karo akun JustControl.it. 
  • Sawise iku, skenario conto - kanthi kabeh rincian sing gegandhengan - diatur lan dirancang.
  • Sawise skenario wis disetel, laporan digawe khusus digawe. Asil kasebut banjur diverifikasi tumrap angka pelanggan. 
  • Pungkasan, skenario liyane dileksanakake. 

JustControl.it dirilis durung suwe. Makane ora akeh ulasan umum sing diterbitake nganti saiki. Sanalika, wis ana sawetara positif saran kasedhiya. Perusahaan kasebut ngandharake keandalan laporan data mentah, kemampuan kustomisasi sing amba sing ana gandhengane karo pamrosesan data lan pemetaan, uga kepenak. 

Menarik banget kanggo ndeleng kepiye JustControl.it pantes ditrapake kanthi positif.  

JustControl.it Kapabilitas Ngolah Data 

Miturut tim JustControl.it, solusine ora mung bisa ngekstrak data mentah 'kayadene', nanging uga sawetara perkara liyane. 

  1. Kaping pisanan, kothak piranti ngekstrak data mentah. Ing jeneng kampanye, tag kanggo negara, manajer, lan platform bisa diidentifikasi. Diklaim manawa, kanthi JustControl.it, ora ana watesan babagan jinis kampanye tartamtu. Pangukuran lan saringan khusus sing ora diwatesi kanggo janjine, uga sawetara kolom tanpa wates, sing diitung KPI lan metrik. Ekstraksi metadata uga wis nyata.

Data Kampanye JustControl.it

  1. Sawise iku, data disaring dening manajer, platform, manajer, lsp. 

Kampanye iOS JustControl.it

  1. Ing tahap kaping telu, info sing gegandhengan karo bathi saka pelacak lan / utawa solusi BI internal bisa ditambahake lan digabung. 

Pendapatan Kampanye JustControl.it

  1. Sawise data kasebut ditambahake, info babagan sumber lan 'tag' data liyane bisa ditambahake.

Sumber Media JustControl.it

  1. Pungkasan, saringan miturut negara lan platform ing kabeh sumber sing gegandhengan wis disetel. Asile, digawe siji gambar adhedhasar potongan data sing beda. Tegese, laporan sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan bisa digawe. 

Negara Piranti Media JustControl.it

Minangka kanggo tampilan lan aran solusi saiki, conto ilustrasi ing ngisor iki bisa ditampilake.

  • Dashboard umum kanthi kisaran data kemungkinan:

JustControl.it Iklan Impressions Klik dening Dina

  • Dasbor umum kanthi pilihan dimensi data khusus sing disenengi: 

Laporan Gabungan JustControl.it - ​​Negara, Saluran, Produk

  • Dashboard umum kanthi conto filter khusus sing ditrapake

Laporan Gabungan JustControl.it - ​​Nyaring Entitas Kampanye

JustControl.it negesake manawa potensial kustomisasi kemampuan sing kasebut ing ndhuwur sejatine ora winates. Ing bagean ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng skema apa sing mbisakake potensi sing meh tanpa wates iki. 

JustControl.it Nyetel Skenario Sampel 

Kasus iki adhedhasar kegiyatan sing ditindakake dening lembaga sing tuku media kanthi nggunakake 40 sumber, kalebu AppsFlyer tracker lan jaringan. JustControl.it kanthi manual nggawe loro laporan sing nyakup kabutuhan pelanggan.

Laporan pisanan minangka asil saka aliran pangolahan data iki sing tumindak: data mentah gabungan sing gegandhengan karo mbuwang iklan ing saben sumber sing ditrapake. Iki ngolah kabeh data kanthi lengkap nalika njupuk properti (kayata tim sing gegandhengan karo pembeli, saluran, lan liya-liyane). 

Otomatis Workflow JustControl.it

Laporan kapindho yakuwi nyedhiyakake gambar sing ora menehi hasil karo data mentah, nanging karo metrik sing diitung - sing diitung langsung lan adhedhasar formula sing bisa disesuaikan. Rentang metrik nyata kalebu dimensi ing ngisor iki. 

Header Column Data JustControl.it

Supaya bisa digawe, tim JustControl.it nggawe urutan tumindak khusus sing ditampilake ing ngisor iki.

JustControl.it Diagram Otomatis Alur Kerja

Elinga, yaiku JustControl.it tim dhukungan sing mbangun ngolah data kasebut mili. Nanging, panyedhiya solusi nganggep manawa, sawetara wektu mengko, kapabilitas iki bakal kasedhiya kanggo pelanggan supaya bisa dibangun dhewe. 

Saiki, nyoba gratis sewulan kasedhiya. Agensi digital lan pangembang aplikasi bisa pesen demo lan nyoba dhewe ing JustControl.it. Semono uga pelanggan sing duwe JustControl.it, luwih akeh sumber sing bakal digabungake kanggo digunakake kanthi cepet.  

JustControl.it integrasi

Integrasi sumber data saiki kalebu Google, Facebook Ads, TikTok, CSV, Excel, YouAppi, AD Colony, adcash, Adperio, ADSKEEPER, Adsterra Network, Affise, AppSamurai, APPLIFT, appnext, AppsFlyer, nyetel, BeaverAds, Chartboost, Clickadu, EngageYa, ExoClick, Fyber, IronSource, Liftoff, mgid, VK, Yandex Direct, MyTarget, PropellerAds, Remerge, Revcontent, RichPush, Snapchat, Tapjoy, UNGADS, ADS union, Vungle, Mintegral, lan Zeropark.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.