Cukup Dhokter Apa Dhawuhe?

Depositphotos 9207952 s

Ing akhir minggu kepungkur iki, aku duwe perjalanan bisnis / pribadi sing hebat nganti Victoria lan Vancouver, British Columbia. Aku lulus SMA ing Vancouver 20 taun kepungkur lan wis ping pindho bali. Kutha sing luar biasa - resik, ayu, modern lan sehat. Aku sawetara wektu karo kancaku sing paling dhuwur saka SMA lan malah entuk 9 bolongan golf. Dina akhir minggu sing luar biasa! (Lan bisnis uga bisa mlaku kanthi sukses!)

Aku weruh sawetara perkara nalika aku ana ing kana. Salah sijine yaiku kekurangan wong sing kabotan. Kayane katon apik, mung ana sawetara (aku kalebu salah sawijine). Aku mikir tenan ana swasana sing luwih kondusif kanggo kesehatan ing Vancouver. Mlaku biasane amarga ana toko lan toko ing omah sing cedhak. Kita sewengi nutug ing kutha Setu lan mlaku-mlaku saka papan liya (aku wis kesel banget, mula aku entuk taksi kaping pindho!)

Barang liyane sing aku deleng yaiku pengaruh saka kesehatan nasionalisasi ing bisnis cilik lan wirausaha. Ora wedi nilar tugas sampeyan kanggo miwiti usaha ing kana. Iki minangka bab sing ana gandhengane karo aku minangka bapak tunggal. Sanajan aku dudu penyokong birokrasi obat nasionalisasi lan kabeh efisiensi tambahan sing ana, aku yakin bisa ana media sing nyenengake.

Aku pengin ndeleng pengaruh wirausaha lan tuwuhing usaha cilik dadi bagean saka obrolan ing Amerika Serikat. Mungkin kita bisa nemokake medium sing nyenengake, ing ngendi pamrentah mbantu perawatan bisnis cilik kanggo taun pisanan. Lan kita mesthine kudu ngatasi 'gouging' asuransi sing ana ing bisnis, lan saben individu.

Kesehatan sing apik kudu diganjar premi sing luwih murah, kaya nyopir sing apik karo asuransi mobil. Mungkin lapisan 'Keamanan Perawatan Kesehatan' bisa ditambahake kanggo biaya asuransi saiki sing bakal nutupi kita nalika nganggur utawa ing tahap wiwitan bisnis cilik.

Aku isih dudu pengacara kedokteran nasional. Aku yakin yen sampeyan pengin ndeleng bisnis mlaku kanthi kurang, coba pasrahake menyang pemerintah! Nanging kamardikan saka wedi bakal kelangan mupangat ngalang-alangi semangat wirausaha ing Amerika Serikat.

Masyarakat kudu bebas miwiti bisnis cilik tanpa wedi kelangan asuransi medis!

2 Komentar

  1. 1

    Aku ngerti iki njawab pitakonanku sadurunge ing utas liyane.

    Aku 100% nglawan pamrentah sing nindakake apa wae…

    Ana sebab kenapa masarakat saka Kanada drive kidul kanggo perawatan kesehatan.

    • 2

      Hei ck!

      Aku karo sampeyan ing Pamrentahan… yen sampeyan pengin nggawe industri ing lemah, wenehake ing birokrasi pemerintah. Yen jarene, Layanan Kesehatan Universal ora kudu dikelola 100% dening pamrentah, kayata ing Kanada.

      Aku yakin bisa diprivatisasi lan dadi universal. Yen ana wong sing pengin mbayar kanthong (kaya wong Kanada sing teka ing sisih Kidul), kenapa ora nglilani?

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.