Just Dance

nari mungAna lagu Lady Ga-ga sing wis suwi udakara setaun saiki diarani Just Dance. Aku ora bisa ucul saka sirahku. Aku dudu penggemar Ga-ga-ooh-la-la… nanging kabeh 40 lagu Top sing nggawe anakku nggawe radio banjur nembang. Aku ora bisa nulungi nyanyi bareng.

Just Dance katon minangka lagu babagan mungkin rada sithik nanging mung mlumpat ing lantai nari lan ngeculke. Just Dance!

Minggu iki aku ing New Orleans nindakake pidato sprint (aku + sprint = lucu) Melu Webtrends konperensi Pesen pertama kanggo perusahaan sing pengin nggawe bisnis blogging yaiku ora ana ing ngarep. Dheweke kudu metu ing ngarep babagan kualitas pesen. Dheweke kudu metu ing ngarep nggunakake media sosial. Dheweke kudu metu ing ngarep mesin telusuran. Piye carane Perusahaan kudu nglirwakake kabeh gangguan lan Just Dance nalika nerangake Media Sosial. Entuk strategi, metu ing lantai lan eksekusi.

Sampeyan ora entuk sorotan kanthi dadi kembang tembok.

Sadurunge aku lunga saka bandara ing Indianapolis, aku nampa email saka kolega sing lagi wae ketemu sawetara minggu kepungkur. Dheweke ditelpon Gedung Putih kanggo ketemu Presiden amarga pidato inspirasi sing ditindakake ing komunitas kulit ireng. Crita dhewe apik tenan lan pesenane ora kaya sing sampeyan kira… ujar manawa 2010 minangka pungkasan alesan supaya masarakat bisa nggayuh kaluhuran. Ora bisa disalahake ing wong liya, saben wong kudu nggali jero lan urip sesuai karo potensi sing diparingi Gusti Allah. Iki pesen sing luar biasa kuat kanggo kabeh wong ... ora mung minoritas ing negara iki.

Kasunyatane, luwih gampang urip kudu nindakake apa sing dicritakake dening wong tuwa, guru, pamrentah ... kerja keras, tuku omong kosong, bangun 401k. Nalika mabur mudhun, aku wis mangan Linchpin: Apa Sampeyan Penting?. Saiki wong wis ora kerjaan, 401k dheweke ora ana, dheweke ilang omongane ... kabukten yen status quo wis dadi kebohongan paling gedhe ing sejarah Amerika.

Seth Godin nyerat,

Siji-sijine cara kanggo entuk apa sing sampeyan patut yaiku tampil, nggawe tenaga kerja emosional, bisa dianggep penting, lan ngasilake interaksi sing penting banget karo organisasi lan wong liya.

Mung Nari!

Metu saka aturan kasebut lan selaras karo jumlah cog liyane (istilah Seth Godin) sing nyebabake negara iki lan kabeh talenta metu lan ekonomi kita mandheg. Temokake ceruk sampeyan, aja ngrungokake para narasi ... bokong sampeyan metu ing lantai joget lan goyangake.

Muga-muga lagu iki bakal macet ing sirahmu saiki ...

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.