JungleScout: Piranti lan Pelatihan Kanggo Bukak Lan Nambah Sales Sampeyan Ing Amazon

JungleScout - Cara Jual ing Amazon

Ora ana pengaruh pangaruh Amazon babagan ritel lan e-commerce. Ora kalah karo kerusakan sing kedadeyan ing industri ritel amarga pandemi lan keputusan sabanjure kanggo ngunci mayoritas pengecer cilik.

Saiki, luwih saka 60 persen konsumen miwiti telusuran blanja online ing Amazon. Pendapatan Amazon saka para pedagang pasar mundhak luwih saka 50 persen ing taun 2020 dibandhingake taun sadurunge.

2021 Bakal Nggawe Pangowahan Gedhe menyang Amazon lan Penjual

Aku ora karuan an Amazon Perdhana toko lan nikmati penake entuk apa wae sing dikirim menyang omahku. Aku malah duwe Amazon Key ing endi supir ninggalake paket kasebut kanthi aman ing garasi. Aku ora nate seneng blanja banjur pangiriman barang menyang omahku apik banget.

Yen sampeyan adol produk saiki, sanajan ing toko online dhewe, adol ing Amazon pancen penting. Mesthi ana kekurangane. Produk sampeyan bakal ditampilake jejer karo pesaing sampeyan. Saingan sampeyan bisa uga luwih murah utawa duwe transaksi sing luwih apik. Lan… sampeyan bakal ngontrol pengalaman blanja kanthi nundha menyang Amazon.

Pancen dikutuk yen sampeyan nglakoni, dikutuk yen ora. Minangka bisnis, kita kabeh kudu nggawe sawetara pangorbanan supaya bisa nemoni calon pembeli produk lan layanan kita. Ora ana sangsi manawa sampeyan bisa ngembangake bisnis kanthi signifikan ing Amazon lan gampang ngukur bisnis.

Mulai Sade ing Amazon

Kaya ing pasar gedhe, tantangan utama sampeyan yaiku ngenali kesempatan kanggo ngoptimalake lan ngiklanake produk kanggo njupuk pola telusuran konsumen lan ora melu saingan ing Iklan Amazon. JungleScout minangka platform sing dibangun supaya perjalanan sampeyan luwih gampang laris. Platform kasebut ngidini para penjual Amazon kanggo:

  • Research lan golek produk sing larang banget kanggo didol.
  • Mbangun Panjenengan bathi adol ing Amazon.
  • Nyedhiyakake sampeyan kabeh pelatihan lan dhukungan sampeyan butuh sadawane dalan.

JungleScout dibangun dening sing adol kanggo sing adol. Dheweke nawakake tutorial eksklusif, pandhuan langkah demi langkah, sesi onboarding, latihan mingguan, grup mastermind, lan liya-liyane!

Latihan kanggo adol ing Amazon

kanthi JungleScout's Panelusuran Kesempatan, sampeyan bisa nemokake tembung kunci kanthi kompetisi dhuwur-dikarepake, kanggo nemokake produk kanthi potensial bathi maksimum ing Amazon. Platform kasebut bakal mbantu sampeyan ngenali tren lan nyaring kesempatan nggunakake wawasan sing didhukung AI supaya sampeyan bisa nggawe strategi produk kanthi yakin.

Riset Kata Kunci Amazon

JungleScout's Pelacak Produk mbantu sampeyan nyimpen lan ngawasi ide produk supaya sampeyan ora bisa kelangan kesempatan. Lacak produk utawa klompok produk kanggo ngevaluasi penjualan liwat tren wektu lan titik, paku sing ora dikarepake, lan musiman.

Lacak penjualan produk ing Amazon

Sampeyan bisa ngevaluasi potensial produk lan kencengake telusuran kanthi saringan riset produk sing paling lengkap, uga kalkulator bathi kanggo mbantu mbandhingake rega, penghasilan, lan biaya FBA kanggo saben kesempatan produk.

Otomatis Panjaluk Review Produk ing Amazon

Aja nganti kliwat kesempatan golek review. Pramuka Jungle Review Otomasi fitur rampung kanthi otomatis kabeh proses panjaluk review Pusat Penjual supaya sampeyan bisa nandur modal wektu bali menyang bisnis. Priksa manawa kabeh pesenan sing layak nampa panjaluk review, nglacak status panjaluk, lan uga bisa ndeleng pirang-pirang jam sing disimpen.

Miwiti JungleScout

Kepiye JungleScout Mbantu Penjual ing Amazon

Pariwara Ing Amazon

Amazon Advertising biyen dikenal minangka Amazon Marketing Services (AMS), minangka istilah payung sing digunakake kanggo nggambarake kabeh solusi pariwara Amazon. Bisa dipérang dadi rong kategori:

  • Iklan ing Amazon - Amazon Timer PPC (Iklan mbayar per klik)
  • Iklan On lan Off-Amazon - Amazon sing dikelola kanthi layanan DSP (CPM, utawa biaya saben ewu kesan, iklan)

Minangka bakul, amba utawa cilik, penting kanggo ngerti macem-macem alat pariwara sing ditawakake Amazon - utamane nalika kompetisi terus berkembang. Penawaran lengkap didhaptar ing kene ing pandhuan pariwara sing apik tenan kanggo para adol saka JungleScout.

Pandhuan Pariwara Amazon

Pangujan dening Amazon (FBA)

Nalika Amazon nawakake sarana kanggo ngrampungake produk sampeyan dhewe, sampeyan uga bisa nggunakake program pemenuhan Amazon, FBA, supaya sampeyan bisa fokus karo produk, pengalaman kemasan, lan upaya pemasaran sampeyan. Kanggo bisnis sing wis nandur modhal mung kanggo nggawe produk sing digawe utawa diproduksi, FBA minangka pilihan sing apik amarga sampeyan bisa langsung ngirim menyang Amazon lan sing liyane ngurus liyane.

Amazon duwe salah sawijining jaringan pemenuhan paling maju ing saindenging jagad. FBA mbisakake bisnis sampeyan nyimpen produk ing pusat pemenuhan Amazon, banjur paket Amazon, kapal, lan nyedhiyakake layanan pelanggan kanggo produk sampeyan.

  1. Nggawe FBA - Gawe Akun adol Amazon, lan mlebu menyang Pusat Penjual menyang nyetel FBA.
  2. Gawe dhaptar produk sampeyan - Sawise sampeyan nambah produk sampeyan menyang katalog Amazon, nemtokake inventaris FBA.
  3. Siapke produk sampeyan - Siapke produk sampeyan kanggo transportasi sing aman lan aman menyang pusat pemenuhan, miturut Pedoman pengepakan Amazon lan kapal lan nuntun syarat.
  4. Kirimake produk sampeyan menyang Amazon - Gawe rencana pengiriman, cetak label ID kiriman Amazon, lan kirim kiriman menyang pusat pemenuhan Amazon. Sinau luwih lengkap babagan ngirim inventaris menyang Amazon.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.