Apa Langsung Hiu?

Iki minangka salah sawijining fantastis ukara sing dirungokake nanging sampeyan bisa uga ora ngerti apa tegese. Jumping the Shark minangka referensi tumrap spiral mudhun sing ditindakake situs web, mode, acara televisi, lan liya-liyane sawise dadi popularitas gedhe. Istilah kasebut resmi dikuatake ing taun 1997, nalika situs kanthi jeneng kasebut dibangun: Langsung Hiu.

Langsung HiuUkara kasebut minangka metafora kanggo referensi Arthur "Fonzie" Fonzarelli mlumpat hiu ing seaskis ing episode saka serial televisi sing wis suwe Dina Sugeng. Episode kasebut umume diidentifikasi minangka serial televisi ' titik tipping ing popularitas ing taun 1977. Wikipedia negesake metafora kasebut ditulis dening kanca ruang kuliah saka wong sing miwiti situs web Jump the Shark.

Dadi sampeyan duwe! Sampeyan bisa ngomong MySpace wis mlumpat hiu saiki kabeh perhatian bakal pindhah Facebook!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.