Kepiye Julius Nambah ROI Pemasaran Influencer

Marketing Influencer

Pemasaran influencer minangka bentuk akuisisi online paling cepet. Ana alesan sing apik - data anyar mbuktekake ROI kampanye pemasaran influencer: Wolung puluh loro persen konsumen cenderung bakal ngetutake rekomendasi sing digawe dening influencer lan saben $ 1 sing digunakake kanggo marketing influencer ngasilake $ 6.50 Mula, total belanja marketing influencer diramal kanggo mundhak saka $ 1 milyar dadi $ 5-10 milyar sajrone limang taun ngarep.

Nanging, nganti saiki, nglakokake kampanye pemasaran influencer sing apik banget minangka proses sing angel banget lan mbutuhake wektu akeh. Pisanan, sampeyan kudu nggoleki akun media sosial kanggo nggawe dhaptar pengaruh sing bisa dadi cocog karo merek sampeyan. Banjur ana riset kanggo ngerteni sapa sing dadi pandhereke, apa merek liyane sing wis dikirim, apa biaya potensial per pos, lan kepiye kontak karo wong iki. Pungkasane, sampeyan kudu nyiyapake pelacakan lan proses kanggo ngukur pengaruh kampanye. Iki dadi peran full-time, sarat-sarat kanggo para pemasar.

Julius minangka solusi piranti lunak kanggo merek lan perusahaan kanggo ngluncurake kampanye pemasaran kunci turn-key lan sukses. Julius nyedhiyakake alat sing sampeyan butuhake kanggo riset influencer, ngaktifake lan ngatur hubungan sampeyan, lan ngawasi data kabeh ing sak papan. Ngirit wektu, energi, lan menehi wawasan wektu nyata kanggo ngluncurake strategi pemasaran influencer sing sukses.

Kanthi Julius, sampeyan bisa:

  • Langsung ngakses data lengkap sing dibutuhake profesional pemasaran supaya bisa njupuk keputusan babagan sapa sing paling bisa nggawe lan makili merek kasebut. Temokake crita nyata babagan 50,000+ pengaruh. Waca kiriman warta paling anyar babagan influencer, deleng gaya konten dhisik, lan entuk data rinci babagan demografi pamirsa. Sampeyan uga bisa ndeleng metrik jangkauan lan keterlibatan pengaruh kanggo sangang jaringan media sosial.
  • Temokake pengaruh apik adhedhasar poin data mikro. Yen sampeyan pengin golek wong sing duwe pandhuan gedhe lan melu ing Midwest, semangat kanggo skydiving lan reregan kanthi cocog karo anggaran sampeyan? Sampeyan bisa nggoleki. Apa sampeyan pengin ndeleng sapa sing nggunakake merek kompetitif? Sampeyan uga bisa nggoleki. Julius nyedhiyakake data sing ngluwihi permukaan.
  • Bandhingake pengaruh kanggo njupuk keputusan sing cepet lan sinau. Bandhingan mbandhingake ndeleng kabeh sampeyan kanggo mriksa, nambah, lan ngrembug calon pengaruhe ing sak papan.
  • Ora ono telpon adhem maneh. Miwiti obrolan, entuk info kontak, lan nglacak komunikasi ing sak papan.
  • Gabung kabeh tim. Gampang ngatur kampanye ing tim kanthi visibilitas proses obrolan lan kampanye. Tututi kampanye kolega sampeyan kanggo ndeleng apa sing lagi sukses.

Pemasaran Influencer Julius

Praktik Pemasaran Influencer

Pemasaran influencer ndadekake perusahaan bisa komunikasi kanthi langsung, tepat lan kreatif karo pamirsa. Nggabungake filsafat sing bener karo alat sing pas bisa nggawe kampanye sing terus-terusan bisa sukses lan efektif. Mark Gerson, CEO Julius.

Sawetara praktik paling apik kalebu ing ngisor iki: 

  • Temokake pengaruh apik kanggo pesen sampeyan. Pemasaran influencer sing paling sukses ora mung nggawe selebriti kanthi produk utawa menehi pujian palsu babagan layanan sampeyan. Babagan nyorot merek utawa perusahaan kanthi cara sing realistis lan positif resonasi karo pamirsa pengaruh. Hello Real nyipta status kasunyatan Audrina Patridge minangka ibu anyar sing sibuk kanggo nampilake panganan ing kothak kanthi cara asli. Dheweke Instagrammed yen njaluk pitulung supaya entuk panganan sing sehat ing meja bisa dadi solusi sing apik banget kanggo dheweke lan ibu-ibu sing anyar sing seneng masak. Unsur pribadi kasebut bisa digunakake.
  • Elingi, integritas iku kabeh. Umume konsumen ora duwe postingan sing disponsori anggere tetep tundhuk karo nilai merek. Minangka Tara Marsh saka Wunderman ujar ing podcast Julius sing bakal teka, pemasaran influencer wis paling ora wiwit Kulawarga Kerajaan kanthi efektif nyengkuyung Wedgewood China pirang-pirang atus taun kepungkur! Kaya dene Royal Family minangka pengaruh asli china sing apik, influencer sing dipilih kanthi bener bisa mbedakake merek kanthi suwe - amarga, ing antarane pirang-pirang conto, Nike terus ditemokake karo Michael Jordan. Anane hubungan komersial antarane merek lan pengaruh ora ana gandhengane karo keaslian kampanye - sing ditemtokake dening pilihan pengaruh lan kebebasan kreatif sing diduweni.
  • Dadi kolaborasi. Duwe visi khusus kanggo kampanye pemasaran influencer, nanging aja nganti bisa kolaborasi karo pengaruh kanggo basa utawa foto sing tepat sing bakal digunakake. Dheweke luwih ngerti pamirsa lan ngerti apa sing bakal bisa ngerti apa sing bakal sukses. Ing podcast Julius sing bakal teka, Brittany Hennessy saka Hearst ngomong babagan "Tes Bersih Squeaky." Merek ngirim ora takon influencer supaya ujar, "bersih squeaky" - nanging kudu menehi lisensi kreatif kanggo influencer kanggo nggawe titik apa wae sing paling asli kanggo dheweke lan responsif marang pamirsa.

Kisah Sukses Pemasaran Influencer

Julies minangka solusi sing paling efektif lan efisien kanggo perusahaan cilik lan gedhe sing ora bisa ngetung jumlah kepala kanggo manajemen manual kampanye influencer.

Sadurunge, kita kudu mung gumantung ing Googling kanggo nemokake pengaruh lan mbukak kabeh akun media sosial kanggo golek informasi. Julius pancen larang regane. Meghan Catucci, Strategi Konten ing AOL / Huffington Post

Ngluwihi wektu lan tenaga kerja, Julius uga nyepetake kemampuan para pemasar kanggo ngaktifake, nyoba, lan nyoba maneh karo macem-macem pengaruh sekaligus kanggo golek ROI paling apik kanggo kampanye sampeyan. Kanggo kampanye Google Foto Akses Olahraga, dheweke nyewa sawetara atlit kanggo melu pamirsa kanggo nyebar pesen manawa Foto Google minangka cara paling apik lan paling gampang kanggo nyimpen, nggoleki, lan foto katalog, nggunakake hashtag #easythrowback. Kemampuan kanggo nyelehake lan nutup sawetara transaksi sekaligus nggunakake Julius ngirit jam kerja ing perusahaan.

Kita wis sukses kanthi nggunakake platform, nglakokake pirang-pirang aktivasi influencer sekaligus. Bill Meara, CEO Access Sports Media.

Coba Julius dhewe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.