Juicer: Gabungake Kabeh Panganan Media Sosial menyang Kaca Web sing Apik

Tampilan Juicer

Perusahaan nggawe sawetara konten luar biasa liwat media sosial utawa situs liyane sing bakal entuk manfaat merek uga ing situs dhewe. Nanging, nggawe proses sing saben foto Instagram utawa nganyari Facebook mbutuhake diterbitake lan dianyari ing situs perusahaan sampeyan ora bisa ditindakake.

Pilihan sing luwih apik yaiku nerbitake feed sosial ing situs sampeyan ing panel utawa kaca situs web sampeyan. Coding lan nggabungake saben sumber uga angel… nanging kabeneran, ana layanan kanggo sampeyan!

Juicer minangka cara sederhana kanggo nggabungake kabeh hashtag merek lan postingan media sosial dadi feed media sosial sing apik ing situs web sampeyan.

Juicer dibiayai kanthi mandhiri lan klien kalebu Uber, Metallica, Bank of America, Hallmark lan udakara 50,000 bisnis liyane. Sadurunge Juicer, pancen ora ana solusi kanggo para pemasar digital supaya bisa milih aliran media sosial sing disesuaikan tanpa tag rega sing abot.

Kanthi solusi label putih, para pemasar digital bisa nggabungake layanan Juicer menyang paket tanpa klien malah ngerti manawa Juicer melu.

Nggawe Juicer bisa digunakake kanthi gampang. Pisanan, pilih integrasi sampeyan saka antarmuka sambungan sing gampang:

Agregat Juicer

Sabanjure, moderat, curate lan / utawa nyaring konten adhedhasar akun utawa tagar:
Kurasi Juicer

Pungkasan, tambahake kode menyang situs web sampeyan (uga duwe WordPress plugin) lan sampeyan wis diterbitake lan dianyari! Sampeyan bisa milih salah siji saka Gaya 8 sing apik banget lan responsif - utawa sampeyan bisa ngatur kanthi gaya dhewe. Kaca kasebut uga bisa digunakake minangka tembok media sosial - nganyari kanthi nyata nalika konten diterbitake.

Integrasi Juicer kalebu Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Tumblr, Google+, Slack, LinkedIn, Pinterest, Blog RSS Feeds, Vine, Spotify, Soundcloud, Flickr, Vimeo, Yelp, lan Deviant Art.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.