Hakim Halts NSA Snooping

EFF

Warta apik kanggo wong Amerika:

Hakim federal ing Detroit mutusake dina Kamis esuk yen "Program Pengawasan Teroris" NSA nglanggar proses amarga lan jaminan bebas tutur Konstitusi AS, lan mrentah supaya mandheg langsung lan permanen kanggo pamrentah Bush kanthi teles babagan telusuran komunikasi domestik lan internet.

Crita Lengkap babagan Kabel… Aku dudu penggemar ACLU (sanajan aku anggota saka EFF) nanging iki menang banget kanggo bebas wicara, kebebasan, lan privasi.

Nganyari: 8/18/2006 - Waca kutipan ing kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.