Tambah Querystring Kampanye Google Analytics kanthi Dinamis nggunakake jQuery

jQuery

Friend Baking Todd dikirim kula solusi liwat Twitter kanggo masalah sing durung duwe kesempatan kanggo nggawe solusi. Amarga blog ing Compendium kadang-kadang di-host ing domain sekunder kanggo klien, mula kita pengin liwat Kode kampanye Google Analytics menyang domain utama supaya bisa nglacak pengunjung kanthi efektif.

Nanging kangelan liyane, yaiku nggawe blogger sampeyan kudu nyakup kode kampanye… sing ora dikarepake. Solusi sing bener yaiku gunakake JavaScript kanggo nambah kode kampanye kanthi dinamis nalika kaca akeh.

document.ready (fungsi () {
var campaignQueryString = '? {isi iki}';
var targetDomain = '{isi iki}';
$ ("a [href = 'http: // www." + targetDomain + "]'"). saben (fungsi () {
this.href + = campaignQueryString;
});
});

Solusi khusus iki nggunakake lan mbutuhake jQuery, framework JavaScript open source. Aku a penggemar jQuery kanggo nambah efek apik ing situs web . Aku wis krungu umpan balik manawa sawetara pangembang perusahaan ora seneng nyoba ngupayakake versi kasebut.

Yen sampeyan nggunakake kode ing ndhuwur, sampeyan kudu nyakup jQuery. Aku nyaranake ngemot saka Google. Amarga akeh wong sing nindakake iki, kaca sampeyan bakal mbukak luwih cepet amarga kode kasebut cache, sadurunge wis dimuat.


Google malah nyuplai a Pembuat URL kanggo nuduhake sampeyan cara nggawe querystring kampanye. Yen sampeyan kepengin banget, luwih becik nambahake elemen kaya tembung kunci, kategori, panganggit, lsp.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.