Jornaya Aktifake: Ngawasi ing Pasar lan Wawasan Prilaku kanggo Tuku Umur Utama

Jornaya - Data Journey Purchase Major-Life

Jornaya yaiku a data-minangka-layanan perusahaan kanthi tampilan luwih saka 350 yuta lelungan tuku konsumen saben wulan makarya ing pasar ing endi pelanggan nandur modal wektu paneliten, nganalisa, lan mbandhingake pilihan kanggo tuku utama urip (MLP). 

Jornaya Activate nyedhiyakake siji-sijine platform pemantauan lan pemahaman prilaku ing pasar tuku-urip utama pemasar ing otomotif, pendidikan, asuransi, lan hipotek.

Pemasar saiki bisa nampa pratondho paling awal babagan maksud pembeli, kanthi ngerti kapan pelanggan lan prospek ana ing pasar kanggo produk utawa layanan sing ditawakake utawa yen lagi lelungan tuku paralel.

jornaya ngaktifake tampilan ringkesan eksekutif

Jornaya Activate ngidini para pemasar ngoptimalake strategi kampanye, ningkatake keterlibatan, lan menehi pengalaman pelanggan sing luwih apik sajrone program pemasaran retensi, akuisisi, lan lintas-adol. Kanthi ngenali sinyal niat prilaku awal, para pemasar duwe interaksi sing luwih cerdas lan luwih aman sing nambah tarif akuisisi, lintas-jual, lan retensi.

wawasan journalaya

Kepiye Cara Jornaya Aktif

Jornaya duwe kemitraan lan teknologi kepemilikan kalebu ewonan situs web belanja lan sumber data prilaku. Solusi Aktifake ngasilake lan ngirim data lan wawasan saben dina sing aman, manut prilaku ing pasar konsumen AS.

Data ngaktifake integrasi kanthi gampang menyang tumpukan martech sing ana liwat Hub Integrasi Jornaya. Iki ngidini para pemasar ngotomatisasi akses saben dinane data Jornaya langsung ing CRM, CDP, ESP, dialer, utawa platform eksekusi pemasaran sing dikarepake. Aktifake integrasi karo luwih saka 100 platform CRM lan pemasaran kalebu Salesforce, Eloqua, Marketo, HubSpot, lan Velocify. 

Kepiye Cara Nguripake Sukses

Jornaya Aktifake mbantu para pemasar ngerti ing endi para pelanggan lan prospek tuku supaya bisa nyelarasake jangkauan sing paling relevan lan menehi pengalaman pelanggan sing apik. Tim Sukses lan Dhukungan Pelanggan Jornaya karo klien mesthi wae. Saka integrasi onboarding nganti konsultasi babagan praktik lan strategi paling apik, Jornaya kasedhiya supaya bisa sukses terus.

Waca liyane babagan Jornaya Aktifake

Kepiye Jornaya nglindhungi Privasi Pelanggan

Privasi konsumen paling penting ing Jornaya. Aktifake nyusun prilaku anonim, entuk wawasan, lan ngirimake ing paket data sing sederhana nanging kuat. Solusi Aktifake Jornaya ora nate nyakup informasi konsumen. Ora ana informasi sing bisa dingerteni (PII) sing ana, disimpen, utawa dituduhake. Jornaya mung ngolah data sing ora bisa dingerteni.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.