John Chow: Blogomentor

John ChowAku penggemar John Chow Dot Com, Rambling Aneka Dot Com Mogul. Ing blogosfer, ana rantai panganan yen sampeyan pengin, para blogger. Aku bakal nggolongake John Chow minangka salah sawijining sing paling dhuwur ing rantai panganan. John ngedegake The TechZone ing taun 1999 lan liyane yaiku sejarah. John duwe wewenang amarga sejarah internet, rambling sing nyenengake, lan ilmu teknologi. Bloge minangka blog sing dakkarepake amarga John transparan lan pribadi ing blog.

John iku nuduhake panguwasa ing web kanthi nyebutake sapa wae sing nulis kiriman ngulas bloge. Iku sebabe ing mburine aku nulis babagan dheweke ing kene.

Blog John uga mlaku kanthi cara monetisasi - alasan utama kenapa aku nglacak feede. Yen sampeyan kepengin ngerti babagan carane nggawe monetisasi blog, bisa uga blog paling apik sing diwiwiti. John wis nyoba sethithik karo desain blog, lokasi iklan, sumber pariwara, lan liya-liyane. Sebagéan saka bathi pariwara uga diterusake menyang amal ... iku pancen hebat. Paling anyar, John malah nggawe pariwara langsung ing situs kasebut tinimbang pihak katelu. Aku ngarep-arep maca liyane babagan kedadeyan kasebut.

Yen sampeyan pengin ngrasakake rasa sing jelas saka John, rasa humor, lan konten ing situs kasebut, aku bakal ndeleng ing ngisor iki:

John dadi ora wedi, nanging ora sombong. Iki minangka kejujuran mudhun-menyang-bumi sing dihargai. Aku ora weruh siji postingan sing njupuk kauntungan saka 'mimbar bully' lan digunakake kanggo ngrusak sapa wae. Luwih becik, iki optimis lan umume lucu. Aku mikir yen John bisa uga kalebu jinis wong sing pengin ngombe bir. Aku wis ngundang kanggo tuku dheweke mbesuk yen aku ing Vancouver.

Aku sekolah ing SMA ing Vancouver dadi aku seneng maca tulisane babagan mlebu ing salah sawijining kutha favoritku ing planet iki. Dadi sampeyan duwe - review saka John Chow Dot Com, Rambling Aneka Dot Com Mogul. Hat iku kanggo sampeyan John ... salah sawijining blogomentorku!

John uga minangka salah sawijining dresser lan penari .... klik kene kanggo ndeleng dheweke ing tumindak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.