Kunci kanggo Ngontrol Regaining Merek Sampeyan yaiku Personalisasi

wong

Saben prospek lan pelanggan duwe motivasi sing beda, tekan bisnis liwat macem-macem medium, kanthi level niat sing beda, golek informasi sing beda, ana ing tataran sing beda lelungan pelanggan, lan ngarep-arep supaya langsung bisa nemokake apa sing dibutuhake. Ora ana sing luwih frustasi tinimbang ditahan nalika nyoba njupuk langkah sabanjure.

Mbok minangka sing paling gampang kaya panggilan menyang layanan pelanggan lan kejiret ing teknisi layanan lan wektu tunggu. Utawa, bisa uga kaya nyoba gawe jadwal demonstrasi nanging proses ngirim formulir ngasilake kesalahan. Loro-lorone, frustasi lan frustasi kasebut biasane ditindakake dening konsumen utawa pelanggan sing nindakake komplain online lan masarakat.

Jaringan sosial nyedhiyakake outlet umum sing luar biasa kanggo konsumen lan bisnis supaya bisa dirungokake. Lan dheweke ora wedi nggunakake. Nalika prilaku iki pisanan diluncurake kanthi online, merek rumangsa ilang kontrol. Kita wis nyerat kepungkur babagan kerugian kasampurnan merek, nanging merek tenan ora duwe daya?

Johann WredeJohann Wrede, Direktur Senior Pelanggan Senior SAP, pancen ora percaya. Bisa dicegah nggunakake pengalaman pribadi, prédhiksi prilaku timah utawa prospek, lan nyelehake pilihan sing dibutuhake para pelanggan ing ngarep nalika dibutuhake. Kanthi tembung liya - yen pengalaman kasebut hebat - konsumen ora bakal sambat kanthi online.

Rungokake Obrolan karo Johann Wrede

Priksa manawa ndownload Pandhuan SAP kanggo ngerti lan pemetaan lelungan pelanggan. Sampeyan bisa maca liyane saka Johann ing Masa Depan Niaga lan Edge Pelanggan blog Lan mesthine, priksa Keterlibatan Pelanggan SAP Produk.

Babagan SAP

Minangka pimpinan pasar ing piranti lunak aplikasi perusahaan, SAP mbantu perusahaan kabeh ukuran lan industri supaya bisa luwih apik. Saka kantor mburi menyang ruang rapat, gudang nganti etalase, desktop nganti piranti seluler - SAP nguatake wong lan organisasi supaya bisa kerja bareng kanthi luwih efisien lan nggunakake wawasan bisnis kanthi luwih efektif supaya bisa maju ing kompetisi. Aplikasi lan layanan SAP mbisakake luwih saka 291,000 pelanggan supaya bisa ngoperasikake kanthi bathi, adaptasi kanthi terus, lan tuwuh kanthi berkelanjutan. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak SAP.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.