Jiwire: Pariwara Mobile Powered Lokasi

lokasi adhedhasar lokasi jiwire

The JiWire Platform Lokasi Graf ™ nambah profil pamirsa seluler kanthi kombinasi data lokasi, keterlibatan, demografi, kontekstual, data pihak katelu lan pihak katelu, wektu dina, dina minggu lan faktor liyane kanggo nyedhiyakake pamirsa sing paling cocog kanggo merek sampeyan.

lokasi-grafik-ibu

JiWire nampa data lokasi anonim saka atusan yuta piranti, kalebu smartphone, tablet & laptop, sing ngeterake skala sing signifikan. Data lokasi sing tepat sing bisa dipikolehi ngidini nemokake lokasi sing tepat lan ngerti bedane antarane wong liya ing toko vs. lumaku ing toko utawa mung ing parkiran, sanajan ing lingkungan padhet kaya pusat kutha.

Lokasi Graf ™ nawakake pengiklan luwih saka platform iklan seluler liyane, kalebu:

  • Target Pemirsa Seluler
  • Wangsul ing Investment
  • Analytics Kampanye
  • Penghargaan Pemirsa & Kampanye sing Ditampa

jiwire-location-based-mobile

Grafik Lokasi JiWire minangka platform intelijen pamirsa sing ngenteni paten sing mbukak wawasan unik - kayata ngenali pola blanja, loyalitas merek, lan kesempatan kompetitif. Wawasane bisa mbantu nyurung lan pengaruhe media Out-of-Home, kayata nuduhake lokasi, pamirsa, lan makarya target target.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.