Jifflenow: Kepiye Platform Automasi Rapat iki mengaruhi ROI Acara

Platform Otomatisasi Pemasaran Acara Jifflenow

Mayoritas perusahaan gedhe nggawe investasi substansial ing acara perusahaan, konferensi, lan pusat ringkes kanthi ngarep-arep supaya akselerasi pertumbuhan bisnis. Sajrone pirang-pirang taun, industri prastawa wis nyoba karo macem-macem model lan metode kanggo ngubungake regane kanggo belanja kasebut. Panuntun paling penting sing digawe, kesan media sosial, lan survey pamiarsa kanggo ngerti pengaruh kedadeyan ing kesadharan merek. Nanging, rapat minangka bagean dhasar kanggo nindakake bisnis. Kanggo sukses, bisnis kudu nganakake rapat B2B strategis kanthi langsung. Kasunyatane, panelitian nuduhake wolu saka sepuluh eksekutif seneng rapat ing wongmenyang rapat virtual. Ngopo Rapat pasuryan nggawe kapercayan, keputusan bisnis sing tepat wektu lan nuwuhake pamikiran strategis sing luwih rumit sing mbukak dalan kanggo transaksi bisnis lan nambah penghasilan. 

Acara kaya pameran dagang lan kunjungan pusat penjelasan nyedhiyakake kesempatan kanggo rapat B2B strategis kasebut. Nanging, jadwal jadwal rapat kasebut asring abot banget kanggo kabeh pihak sing terlibat. Kajaba iku, para pemasar acara asring berjuang kanggo nuduhake regane rapat kasebut lan kepiye pengaruhe tumrap pipa penjualan lan penghasilan. Miturut survey anyar, 73 persen CEO mikir manawa para pemasar ora duwe kredibilitas bisnis. Pemasaran asring didorong kanthi biaya, para pemasar acara ngadhepi tantangan pinunjul kanggo nuduhake laba investasi kanggo njaga utawa nambah bagean saka anggaran. 

Perancang acara ngatur akeh acara kapan wae nangani macem-macem jadwal, ngatasi email bolak-balik lan asring uga nggunakake spreadsheet kanggo input kabeh informasi iki kanthi manual. Kanggo nuduhake nilai ing kabeh gaweyan sing ditindakake para pemasar, dheweke kudu golek alat sing mbantu ngatur, nganalisis data, lan banjur nuduhake ROI kanggo saben acara.

Ravi Chalaka, CMO ing Jifflenow

Ngalih adoh saka manajemen adhedhasar spreadsheet 

Platform Otomatisasi Rapat(MAP) minangka kategori piranti lunak sing ngotomatisasi alur kerja sing ana gandhengane karo rencana pra-rapat, manajemen rapat lan analisis post-meeting lan tindak lanjut. Nggunakake MAP nambah kemungkinan bisnis kanggo nambah jumlah lan kualitas rapat strategis. Iki efektif banget kanggo perusahaan sing kudu ngatur rapat strategis ing acara, pusat pengarahan, roadshow, rapat penjualan, lan forum pelatihan.

Bandhingake iki karo panggunaan manajemen rapat strategis adhedhasar spreadsheet. Nalika para pemasar nggunakake spreadsheet kanggo ngatasi rapat strategis, ana sawetara masalah kanggo para pemasar lan peserta rapat kasebut. 

  • Kolaborasi - Ngrencanakake rapat kalebu macem-macem pihak. Asring kaping, kahanan ganti lan nganyari kudu diwenehake kanggo peserta sing rapat supaya kabeh wong dadi kaca sing padha. Nanging, nalika nggunakake spreadsheet, para pemasar ora weruh sapa sing nganyari spreadsheet utawa yen kabeh peserta nggunakake spreadsheet sing padha utawa bener.
  • Proses rawan kesalahan
  • - Minangka manungsa, kita ora sampurna tegese kita gampang nggawe kesalahan. Mangkene uga nalika ngetik data menyang spreadsheet. Kesalahan kasebut duweni potensi kanggo mayuta-yuta dolar kanggo perusahaan.  
  • Undhangan rapat - Nalika tanggalan lan spreadsheet dudu alat sing paling apik kanggo ngrencanakake rapat strategis, dheweke nyedhiyakake layanan kanggo njupuk data statis sing akeh lan ngitung. Sayange, dheweke ora dilengkapi apa-apa liyane kayata ngatur lan nglacak rapat sing dijadwalake utawa nggawe perubahan ing rincian rapat.
  • integrasi - Manajemen acara minangka salah sawijining pie nalika proses penjualan umume. Pemasar asring ngatur sawetara alat sekaligus kanggo nglacak registrasi acara rekaman, njupuk data saka scan badge, nglacak check-in rapat, ngakses lan ngetik data menyang lan saka CRM lan liya-liyane. Sistem basis spreadsheet nggawe proses iki dadi luwih tantangan amarga asring ora bisa integral karo platform kasebut kanggo nggawe pengalaman sing lancar. 
  • Metrik lan wawasan - Acara, pameran perdagangan lan pusat ringkes nyedhiyakake macem-macem informasi marang para pemasar. Metrik kaya jumlah rapat sing diundang, ukuran transaksi rata-rata, jumlah rapat saben transaksi ditutup, lan liya-liyane, migunani banget nalika ngevaluasi sukses kampanye lan nggawe ROI. 

Spreadsheet wis ora cukup maneh ing jagad saiki kanggo ngatur rapat strategis sing akeh. 

Kemampuan kanggo otomatis jadwal, manajemen lan analisis rapat strategis nambah jumlah interaksi kasebut 40% nganti 200% adhedhasar kepiye konsumen bisa adaptasi kanthi nggunakake teknologi kasebut. Akeh perusahaan Fortune 1000 sing nemokake manawa nggunakake Platform Otomatisasi Rapat (MAP) minangka solusi sing larang regane larang regane sing ngasilake cepet sajrone rong acara pertama lan sajrone sawetara wulan pisanan digunakake ing pusat-pusat pengarahan.

Ngatur rapat lan nutup kesepakatan karo Jifflenow

Jifflenow digawe kanggo menehi solusi kanggo para pemasar solusi kanggo ngrancang, jadwal, manajemen lan analisis rapat B2B. Liwat platform, pangguna duwe akses menyang rong produk kalebu Jifflenow Rapat Acara lan Jifflenow Briefing Center sing mengaruhi kabeh telung komponen alur kerja rapat strategis: pre-meeting, in-meeting lan post-meeting. 

Sajrone tahap sadurunge rapat, dijadwalake lan ngrancang. Iki kalebu ngirim undhangan, pesen kamar lan nyelarasake kalender. Ana akeh logistik kanggo ngatur, nanging penting ora lali nemtokake target rapat iki. Sajrone tahap pertemuan, manajemen kedadeyan, mriksa pamiarsa, ngatur kabeh konten sing dibutuhake, ngawasi kasedhiyan sumber daya lan nglacak kemajuan rapat kasebut. Pungkasan, sawise rapat rampung, analisis bisa ditindakake. Ing tahap iki, penting banget kanggo ngukur, nganalisa metrik lan ngramal pengaruh pangasilan. Kabeh kasebut penting banget kanggo nggayuh asil bisnis nyata liwat rapat strategis B2B. 

"Pemasar ora kudu maneh gumantung karo sistem manajemen adhedhasar spreadsheet sing offline, manual, rawan kesalahan, ora aman lan ora bisa diukur," ujare Hari Shetty, CEO ing Jifflenow. "Liwat Platform Otomatisasi Rapat Jifflenow, kita menehi pitulung kanggo para pemasar sing ngatasi tugas kanggo ngatur rapat supaya bisa fokus ing aspek tugas sing liyane nalika nggawe manawa kabeh rapat dadi pengalaman sing lancar kanggo saben pelanggan." 

Sukses pelanggan karo Jifflenow

Salah sawijine klien Jifflenow kalebu perusahaan peralatan komunikasi audio gabungan. Sajrone artikel iki, kita bakal ngrujuk perusahaan iki minangka Audio. Audio digunakake ing saindenging jagad dening profesional modern, pilot maskapai, agen pusat panggilan, penyayang musik lan tukang game. Dadi perusahaan global, tim audio ngadhepi sawetara tantangan kalebu:

  • Pesenan lan koordinasi rapat ing pusat ringkesane ing saindenging jagad
  • Kesulitan entuk eksekutif lan adol kanggo tuku program 

Kanthi nggunakake Jifflenow Briefing Center, tim pusat ringkesan audio entuk wektu maneh kanthi nyuda upaya kanggo ngirim email bolak-balik kanggo ngatur panjaluk, milih presenter lan entuk rincian rapat lan konfirmasi. Kajaba iku, tim pemasaran perusahaan audio saiki bisa ngirim obrolan adhedhasar konteks sing menehi pengalaman pelanggan sing dipersonalisasi. Liwat transformasi sing diwenehake dening Platform Otomasi Rapat Jifflenow, program iki nambah partisipasi lan dhukungan saka tim eksekutif lan sales. 

Wis napas seger. Aku wis bisa mundur sawetara lan fokus marang prekara-prekara sing pancen kudu dakelingi.

Senior Executive ing Audio

Nyuwun Demo Jifflenow [/ link]

Perusahaan sing pengin ngatur rapat acara kanthi sukses, menehi pengalaman apik kanggo para pelanggan lan ngasilake penghasilan kudu nimbang nggunakake Platform Otomasi Rapat Jifflenow, ngindhari risiko lan biaya kesempatan sing ana ing manajemen basis spreadsheet. Kanthi mikir maneh pendekatan otomatisasi rapat strategis ing titik tutul pelanggan, profesional pemasaran bisa ngubungake bisnis kanthi investasi lan ndadekake dheweke dadi bagean penting ing program pemasaran lan penjualan. Kanggo sinau luwih lengkap babagan kepiye Jifflenow bisa mbantu ngatur rapat ing acara sabanjure utawa ing pusat penjelasan sampeyan, bukak jifflenow.com.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.