Jetpack: Cara Ngrekam Lan Deleng Log Keamanan & Aktivitas Komprehensif Kanggo Situs WordPress Sampeyan

Log Aktivitas Keamanan Jetpack kanggo WordPress

Ana sawetara plugin keamanan sing kasedhiya kanggo ngawasi conto WordPress sampeyan. Umume fokus kanggo ngenali pangguna sing wis mlebu lan bisa uga nggawe owahan ing situs sampeyan sing bisa nyebabake risiko keamanan utawa ngatur plugin utawa tema sing bisa ngrusak. Duwe an log kegiatan minangka cara sing becik kanggo nglacak masalah kasebut lan owah-owahan.

Sayange, ana siji sing padha karo umume plugin pihak katelu sing nindakake iki, sanajan… padha bisa digunakake ing situs WordPress sampeyan. Dadi, yen situs sampeyan mudhun… kepiye sampeyan ngakses log kegiatan kanggo ndeleng apa sing kedadeyan? Inggih, sampeyan ora bisa.

Keamanan Jetpack

Jetpack minangka koleksi fitur - gratis lan mbayar - sing bisa ditambahake liwat siji plugin ing WordPress. Beda paling gedhe kanggo Jetpack yaiku ditulis, diterbitake, lan didhukung dening perusahaan sing padha sing ngembangake kode inti WordPress, Automattic. Ing tembung liyane, sampeyan mung ora bisa njaluk tawaran sing luwih dipercaya lan kompatibel saka iku!

On Martech Zone, Aku langganan loro Jetpack Profesional uga sing Situs Panelusuran, sing nyedhiyakake asil panelusuran internal sing luar biasa uga sawetara opsi filter sing apik tenan kanggo nyempitake panelusuran sampeyan. Bagéyan saka langganan Profesional kalebu Keamanan Jetpack, sing nyedhiyakake:

  • Gawe serep WordPress otomatis karo 1-klik mulihake
  • WordPress mindhai malware ing file inti, tema, lan plugin - kalebu ngenali kerentanan sing dikenal.
  • WordPress pangayoman serangan brute force saka panyerang angkoro
  • Ngawasi downtime karo kabar email (bebarengan karo kabar nalika situs sampeyan serep)
  • komentar pangayoman spam kanggo sing bot komentar ridiculous
  • Otentikasi sing aman – Mlebu menyang situs WordPress kanthi cepet lan aman, lan tambahake otentikasi rong faktor opsional.

Permata sing didhelikake ing fitur Keamanan Jetpack yaiku Log aktivitas, sanadyan. Liwat integrasi karo situs WordPress inti, aku bisa ngakses log kegiatan saben acara sing kedadeyan ing situsku:

log aktivitas keamanan jetpack

The Log aktivitas Jetpack duwe sawetara panyaring luar biasa, ngidini kula nyetel sawetara tanggal kanggo kegiatan lan nyaring miturut aktivitas pangguna, kiriman & aktivitas kaca, owah-owahan media, owah-owahan plugin, komentar, serep & pamulihan, owah-owahan widget, owah-owahan setelan situs, pemantauan downtime, lan tema. malih.

Log aktivitas Apik banget kanggo pangurus WordPress ndeleng saben owah-owahan situs lan njupuk guesswork kanggo ndandani situs yen pangguna rusak. Sampeyan bakal bisa ndeleng persis apa sing kedadeyan lan kapan supaya sampeyan bisa njupuk tindakan koreksi.

Aplikasi Seluler Jetpack

Jetpack uga duwe Aplikasi Seluler dhewe kanggo iOS utawa Android sing bisa diakses kanthi gampang uga Log Aktivitas. Kabeh saringan tanggal lan jinis kegiatan sing padha kasedhiya ing aplikasi seluler uga.

log aktivitas jetpack

Luwih saka 5 yuta situs WordPress dipercaya Jetpack kanggo keamanan lan kinerja situs web. Jetpack kadhaptar ing dhaftar kita plugin WordPress favorit.

Miwiti Kanthi Keamanan Jetpack

Penafian: Aku afiliasi kanggo Jetpack, Panelusuran Jetpack, Lan Keamanan Jetpack.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.