Jesubi: Generasi Panjaluk sing Sederhana

jesubi

Yen CRM minangka pusat kanggo ngatur generasi panjaluk, tim sampeyan bakal frustasi amarga suwene wektu mbukak data tinimbang nyatane nyengkuyung petunjuk lan bisa digunakake nganti pungkasan. (Aku ngerti aku biyen!)

Jenny Vance lan timnya ing LeadJen dheweke frustasi banget kaya ngono Jesubi bangun ngarep sing nyederhanakake proses kanthi signifikan.

Mangkene ringkesan video babagan cara LeadJen nggunakake Jesubi:

Ing LeadJen, implementasine Jesubi sukses banget:

  • Ing taun 2006, LeadJen rata-rata 7.2 tutul saben jam saben karyawan - tutul minangka email sing dikirim, voicemail sing dikirim, utawa obrolan produktif nggunakake teknologi tradisional kaya Salesforce.com, Netsuite utawa Microsoft CRM.
  • Ing wulan April 2007, kita ngluncurake Jesubi versi pertama kanggo panggunaan internal LeadJen. Sajrone 30 dina pisanan, produktivitas mundhak saka 7.2 sentuhan saben jam nganti luwih saka 17 tutul saben jam - tambah luwih saka 200%.

Platform kasebut pancen apik banget, saiki dadi produk sing dilisensi lan didol. Jesubi wis berkembang lan saiki kompatibel karo Salesforce, Microsoft lan CRM Netsuite. Jesubi liyane Perusahaan Pemasaran Terukur kene ing Indiana tengah.

Jesubi dijenengi ulang ing taun 2013 lan saiki Salesvue LLC. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan asile app otomatisasi dodolan ing App Exchange.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.