Priksa Kekuwatan Sandhi nganggo JavaScript lan Ekspresi Biasa

Priksa Kekuwatan Sandhi nganggo JavaScript lan Ekspresi Biasa

Aku nindakake riset kanggo nemokake conto sing apik kanggo mriksa Kekuwatan Sandi sing digunakake JavaScript lan Ekspresi Biasa (Regex). Ing aplikasi sing digunakake, aku ngirim postingan maneh kanggo verifikasi kekuwatan tembung sandhi lan ora trep kanggo pangguna.

Apa Regex?

Ekspresi biasa yaiku urutan karakter sing netepake pola telusuran. Biasane, pola kaya ngono digunakake kanthi algoritma nggoleki senar golek or golek lan ganti operasi ing senar, utawa kanggo validasi input. 

Artikel iki mesthine ora ngajarake ekspresi reguler. Cukup ngerti manawa kemampuan nggunakake Ekspresi Biasa pancen bakal nyederhanakake pangembangan nalika nggoleki pola ing teks. Sampeyan uga penting kanggo nyathet manawa umume basa pangembangan wis ngoptimalake panggunaan ekspresi reguler ... dadi luwih becik tinimbang parsing lan telusuran senar langkah demi langkah, Regex biasane luwih cepet server lan klien.

Aku nggoleki web sakdurunge sadurunge conto saka sawetara Ekspresi Reguler sing apik sing katon kombinasi dawa, karakter, lan simbol. Nanging, kode kasebut sithik banget kanggo seleraku lan disesuaikan karo .NET. Dadi kode aku wis disederhanakake banjur dilebokake ing JavaScript. Iki nggawe validasi kekuwatan tembung sandhi kanthi nyata ing browser klien sadurunge dikirim maneh… lan menehi umpan balik marang pangguna babagan kekuwatane tembung sandhi.

Ketik Sandhi

Kanthi saben stroke keyboard, tembung sandhi dites nganggo ekspresi reguler banjur umpan balik diwenehake menyang pangguna ing rentang ngisor.




Ketik Sandi

Iki Code

The Ekspresi Biasa nindakake tugas sing apik kanggo nyuda dawa kode:

  • Karakter liyane - Yen dawane ana 8 karakter.
  • Banget - Yen dawane kurang saka 10 karakter lan ora ngemot kombinasi simbol, tutup, teks.
  • Sedheng - Yen dawane 10 karakter utawa luwih lan duwe kombinasi simbol, tutup, teks.
  • kuwat - Yen dawane ana 14 karakter utawa luwih lan kombinasi saka simbol, tutup, teks.

<script language="javascript">
    function passwordChanged() {
        var strength = document.getElementById('strength');
        var strongRegex = new RegExp("^(?=.{14,})(?=.*[A-Z])(?=.*[a-z])(?=.*[0-9])(?=.*\\W).*$", "g");
        var mediumRegex = new RegExp("^(?=.{10,})(((?=.*[A-Z])(?=.*[a-z]))|((?=.*[A-Z])(?=.*[0-9]))|((?=.*[a-z])(?=.*[0-9]))).*$", "g");
        var enoughRegex = new RegExp("(?=.{8,}).*", "g");
        var pwd = document.getElementById("password");
        if (pwd.value.length == 0) {
            strength.innerHTML = 'Type Password';
        } else if (false == enoughRegex.test(pwd.value)) {
            strength.innerHTML = 'More Characters';
        } else if (strongRegex.test(pwd.value)) {
            strength.innerHTML = '<span style="color:green">Strong!</span>';
        } else if (mediumRegex.test(pwd.value)) {
            strength.innerHTML = '<span style="color:orange">Medium!</span>';
        } else {
            strength.innerHTML = '<span style="color:red">Weak!</span>';
        }
    }
</script>
<input name="password" id="password" type="text" size="15" maxlength="100" onkeyup="return passwordChanged();" />
<span id="strength">Type Password</span>

Ngasah Panjaluk Sandi

Sampeyan penting supaya ora mung ngetrapake konstruksi sandhi ing Javascript. Iki bakal ngaktifake sapa wae sing duwe alat pangembangan browser kanggo ngliwati skrip lan nggunakake sandhi sing dikarepake. Sampeyan mesthi nggunakake cek sisih server kanggo validasi kekuwatan tembung sandhi sadurunge disimpen ing platform.

34 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur Nuwun! Matur Nuwun! Matur Nuwun! Aku wis bodho 2 minggu nganggo kode kekuatan sandhi saka situs web liya lan ngetokake rambutku. Sampeyan ringkes, bisa digunakake kaya sing dakkarepake lan paling apik, gampang kanggo pemula javascript bisa diowahi! Aku pengin njupuk keputusan putusan lan ora ngeculake postingan formulir supaya bener-bener nganyari tembung sandhi pangguna kajaba entuk tes kekuatan. Kode wong liya rumit banget utawa ora bisa digunakake kanthi bener utawa liya-liyane. Aku tresna sampeyan! XXXXX

  3. 4

    matur nuwun sanget kanggo wong sing bener-bener bisa nulis sepotong kode kanthi bener.
    Wis pengalaman sing padha karo Janis.

    Iki bisa digunakake ing kothak sing cocog kanggo wong kaya kula sing ora bisa menehi kode javascript!

  4. 5
  5. 6

    Halo, pisanan kabeh matur nuwun banget kanggo upaya sampeyan, aku nyoba nggunakake iki karo Asp.net nanging ora bisa digunakake, aku nggunakake

    tinimbang menehi tag, lan ora bisa digunakake, ana saran ?!

  6. 7

    Kanggo Nisreen: kode ing kothak sing disorot ora bisa digunakake karo cut'n'paste. Kutipan siji wis kacau. Kode link demonstrasi ora apa-apa.

  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11

    "P @ s $ w0rD" ditampilake kanthi kuat, sanajan bakal bisa retak kanthi cepet kanthi serangan kamus ...
    Kanggo masang fitur kasebut ing solusi profesi, aku yakin penting nggabungake algoritma iki karo cek diksi.

  11. 12
  12. 13

    Matur nuwun kanggo kode cilik iki, saiki aku bisa digunakake kanggo nyoba kekuwatan tembung sandhi nalika pengunjung mlebu tembung sandhi,

  13. 14
  14. 15
  15. 16
  16. 17
  17. 18
  18. 19

    ana wong sing ngandhani, kenapa ora bisa kerja karo aku ..

    aku nyalin kabeh kode, lan nempel menyang notepad ++, nanging ora bisa digunakake?
    tulung aku ..

  19. 20
  20. 21
  21. 22
  22. 23
  23. 24

    "Checker kekuatan" jinis iki nggawa wong mudhun ing jalur sing mbebayani banget. Iki ngregani keragaman karakter tinimbang dawa frasa sandhi, supaya bisa menehi rating tembung sandhi sing luwih cekak, luwih macem tinimbang tembung sandhi sing luwih dawa lan kurang beda. Iki minangka kesalahan sing bakal nggawe pangguna ora nemoni masalah yen ana ancaman hacking sing serius.

    • 25

      Aku ora setuju, Yordania! Tuladha kasebut mung dikatutake minangka conto skrip. Rekomendasi kula kanggo wong yaiku nggunakake alat manajemen sandhi kanggo nggawe frasa sandhi independen kanggo situs apa wae sing unik. Matur nuwun!

  24. 26
  25. 27
  26. 28

    aku seneng banget yen sampeyan digoleki kaping pirang-pirang, nanging pungkasane aku entuk jabatan lan saya amatir. THANKYOU

  27. 29
  28. 31

    Aku seneng sampeyan nuduhake! Wis ngupaya nambah kekuwatan tembung sandhi ing situs web lan iki bisa digunakake kaya sing dakkarepake. Matur nuwun kanthi sanget!

  29. 33

    Sampeyan ngirit nyata! Aku njlentrehake senar kiwa nengen lan tengah lan mikir ana cara sing luwih apik lan nemokake kode sampeyan nggunakake Regex. Ora bisa ngrungokake situsku… Sampeyan ora ngerti sepira anggone mbantu iki. Matur nuwun kanthi sanget Douglas !!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.