Priksa Kekuwatan Sandhi nganggo JavaScript lan Ekspresi Biasa

Priksa Kekuwatan Sandhi nganggo JavaScript lan Ekspresi Biasa

Aku nindakake riset kanggo nemokake conto sing apik kanggo mriksa Kekuwatan Sandi sing digunakake JavaScript lan Ekspresi Biasa (Regex). Ing aplikasi sing dak kerjakake, kita kirim maneh kanggo verifikasi kekuwatan tembung sandhi lan ora trep kanggo pangguna.

Apa Regex?

Ekspresi biasa yaiku urutan karakter sing netepake pola telusuran. Biasane, pola kaya ngono digunakake kanthi algoritma nggoleki senar golek or golek lan ganti operasi ing senar, utawa kanggo validasi input. 

Artikel iki mesthine ora ngajarake ekspresi reguler. Cukup ngerti manawa kemampuan nggunakake Ekspresi Biasa pancen bakal nyederhanakake pangembangan nalika nggoleki pola ing teks. Sampeyan uga penting kanggo nyathet manawa umume basa pangembangan wis ngoptimalake panggunaan ekspresi reguler ... dadi luwih becik tinimbang parsing lan telusuran senar langkah demi langkah, Regex biasane luwih cepet server lan klien.

Aku nggoleki web sakdurunge sadurunge conto saka sawetara Ekspresi Reguler sing apik sing katon kombinasi dawa, karakter, lan simbol. Nanging, kode kasebut sithik banget kanggo seleraku lan disesuaikan kanggo .NET. Dadi kode aku wis disederhanakake banjur dilebokake ing JavaScript. Iki nggawe validasi kekuwatan tembung sandhi kanthi nyata ing browser klien sadurunge dikirim maneh… lan menehi umpan balik marang pangguna babagan kekuwatane tembung sandhi.

Ketik Sandhi

Kanthi saben stroke keyboard, tembung sandhi dites nganggo ekspresi reguler banjur umpan balik diwenehake menyang pangguna ing rentang ngisor.




Ketik Sandi

Iki Code

The Ekspresi Biasa nindakake tugas sing apik kanggo nyuda dawa kode:

  • Karakter liyane - Yen dawane ana 8 karakter.
  • Banget - Yen dawane kurang saka 10 karakter lan ora ngemot kombinasi simbol, tutup, teks.
  • Sedheng - Yen dawane 10 karakter utawa luwih lan duwe kombinasi simbol, tutup, teks.
  • kuwat - Yen dawane ana 14 karakter utawa luwih lan kombinasi saka simbol, tutup, teks.

<script language="javascript">
    function passwordChanged() {
        var strength = document.getElementById('strength');
        var strongRegex = new RegExp("^(?=.{14,})(?=.*[A-Z])(?=.*[a-z])(?=.*[0-9])(?=.*\\W).*$", "g");
        var mediumRegex = new RegExp("^(?=.{10,})(((?=.*[A-Z])(?=.*[a-z]))|((?=.*[A-Z])(?=.*[0-9]))|((?=.*[a-z])(?=.*[0-9]))).*$", "g");
        var enoughRegex = new RegExp("(?=.{8,}).*", "g");
        var pwd = document.getElementById("password");
        if (pwd.value.length == 0) {
            strength.innerHTML = 'Type Password';
        } else if (false == enoughRegex.test(pwd.value)) {
            strength.innerHTML = 'More Characters';
        } else if (strongRegex.test(pwd.value)) {
            strength.innerHTML = '<span style="color:green">Strong!</span>';
        } else if (mediumRegex.test(pwd.value)) {
            strength.innerHTML = '<span style="color:orange">Medium!</span>';
        } else {
            strength.innerHTML = '<span style="color:red">Weak!</span>';
        }
    }
</script>
<input name="password" id="password" type="text" size="15" maxlength="100" onkeyup="return passwordChanged();" />
<span id="strength">Type Password</span>

Ngasah Panjaluk Sandi

Sampeyan penting supaya ora mung ngetrapake konstruksi sandhi ing Javascript. Iki bakal ngaktifake sapa wae sing duwe alat pangembangan browser kanggo ngliwati skrip lan nggunakake sandhi sing dikarepake. Sampeyan mesthi nggunakake cek sisih server kanggo validasi kekuwatan tembung sandhi sadurunge disimpen ing platform.

34 Komentar

  1. 1
  2. 2

    MATUR NUWUN! MATUR NUWUN! MATUR NUWUN! Aku wis 2 minggu ngapusi karo kode kekuatan sandi saka situs web liyane lan narik rambutku. Panjenengan singkat, bisa kaya aku pengin lan paling apik kabeh, gampang kanggo wong anyar javascript kanggo ngowahi! Aku wanted kanggo dijupuk putusan kekuatan lan ora nglilani kirim wangun bener nganyari sandi pangguna kajaba ketemu test kekuatan. Kode wong liya rumit banget utawa ora bisa digunakake kanthi bener utawa liya. Aku tresna sampeyan! XXXXX

  3. 4

    matur nuwun kanggo wong sing bisa nulis kode kanthi bener.
    Pengalaman sing padha karo Janis.

    Iki bisa digunakake langsung saka kothak sing cocog kanggo wong kaya aku sing ora bisa kode javascript!

  4. 5
  5. 6

    Halo, pisanan matur nuwun banget kanggo usaha sampeyan, aku nyoba nggunakake iki karo Asp.net nanging ora bisa, aku nggunakake

    tinimbang tag, lan ora bisa, ana saran?!

  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11

    "P@s$w0rD" ditampilake kanthi kuat, sanajan bakal dipecah kanthi cepet kanthi serangan kamus…
    Kanggo masang fitur kuwi ing solusi profesional, Aku pracaya iku penting kanggo gabungke algoritma iki karo mriksa dictionnary.

  11. 12
  12. 13

    Thanks kanggo kode cilik iki aku saiki bisa digunakake kanggo nyoba sandi kekuatan sandi nalika pengunjung sandi .ketik sandhi,

  13. 14
  14. 15
  15. 16
  16. 17
  17. 18
  18. 19

    ana sing bisa ngomong, kenapa ora bisa digunakake..

    Aku nyalin kabeh kode, lan nempel menyang notepad ++, nanging ora bisa digunakake?
    tulung aku..

  19. 20
  20. 21
  21. 22
  22. 23
  23. 24

    Jinis "pemeriksa kekuatan" iki nuntun wong menyang dalan sing mbebayani banget. Iki ngira-ngira keragaman karakter tinimbang dawa tembung sandhi, sing ndadekake tembung sandhi sing luwih cendhek lan beda-beda luwih kuwat tinimbang tembung sandhi sing luwih dawa lan kurang macem-macem. Iki minangka fallacy sing bakal nyebabake pangguna sampeyan ngalami masalah yen padha ngadhepi ancaman peretasan sing serius.

    • 25

      Aku ora setuju, Jordan! Tuladhanipun namung dipunandharaken minangka tuladha naskah. Rekomendasiku kanggo wong yaiku nggunakake alat manajemen sandhi kanggo nggawe frasa sandhi mandiri kanggo situs apa wae sing unik. Matur nuwun!

  24. 26
  25. 27
  26. 28

    Aku pancene matur nuwun sampeyan wis digoleki kaping pirang-pirang, nanging pungkasane aku entuk kiriman sampeyan lan aku kaget banget. Suwun

  27. 29
  28. 31

    Aku appreciate sampeyan nuduhake! Wis looking kanggo daging sapi munggah kekuatan sandi ing situs web kita lan siji iki bisa cara aku wanted. Matur nuwun kanthi sanget!

  29. 33

    Sampeyan minangka saver urip! Aku wis parsing strings kiwa tengen lan tengah lan panginten ana cara sing luwih apik lan nemokake Piece saka kode nggunakake Regex. Bisa tinkle karo kanggo situsku…Sampeyan ora ngerti carane akeh iki mbantu. Matur nuwun kanthi sanget Douglas !!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.