Mobile Textarea: Pira Tokoh sing Ditinggalake

karakter textarea javascript

Kita nganti Versi 3.0 saka Plugin Seluler WordPress nggenepi API Mobile Connective lan fitur Teks Klub.

Connective Mobile duwe watesan karakter 150 kanggo pesen Pemasaran Seluler sing pengin disiarake menyang pelanggan. Tinimbang ana wong sing kepengin weruh pirang-pirang karakter sing isih ana, aku ngowahi metode Javascript baris Geeky Grrl kanggo nampilake jumlah karakter sing isih ana:

i) { this.value = val.substring(50,i); wpcm_message.focus() } document.getElementById('textcount').innerHTML=i-parseInt(this.value.length);"> 4 karakter kari.

Cara kerjane yaiku kanthi ngganti angka i ing skrip kanggo jumlah karakter sing pengin diwatesi karo area teks. Nalika ngetik (acara onKeyUp ing Javascript), skrip ngganti angka jumlah karakter sing isih ana ing rentang HTML tekskode. Skrip cepet lan reged, nanging bisa digunakake!

karakter kiwa javascript

Babagan Plugin Lansiran Seluler WordPress

Kita duwe minat ing sawetara situs sing digunakake kanggo menehi tandha babagan wong - kaya blog cuaca, blog keamanan, blog nonton lingkungan, blog real estate, blog relief nasional, lan blog e-commerce. Kajaba mekanisme internal kanggo menehi tandha marang kabeh wong, plugin kasebut bisa digunakake kanthi otomatis menehi tandha marang para pelanggan nalika ana postingan anyar.

Bayangake manawa migunani iki kanggo Palang Merah utawa organisasi liyane sing saiki nggunakake WordPress. Yen ngirim babagan sumber daya sing dibutuhake ing wilayah topan topan, kayata, pelanggan bisa diwenehi tandha lan maca postingan kanggo informasi tambahan!

Yen sampeyan blogger ing Amerika Serikat lan pengin nyoba supaya plugin iki bisa digunakake, ayo Mobile Panyambung ngerti liwat situs kasebut. Kita nggoleki sawetara panguji beta!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.