Mobile Textarea: Pira Tokoh sing Ditinggalake

karakter textarea javascript

We're up to Version 3.0 of the Plugin Seluler WordPress nggenepi Connective Mobile's API lan fitur Teks Klub.

Connective Mobile has a 150 Character limit for your Mobile Marketing message that you want to broadcast to your subscribers. Rather than having someone wonder how many characters they have left, I modified Geeky Grrl's little in-line Javascript method to display the number of characters left:

i) { this.value = val.substring(50,i); wpcm_message.focus() } document.getElementById('textcount').innerHTML=i-parseInt(this.value.length);"> 4 karakter kari.

Cara kerjane yaiku kanthi ngganti angka i ing skrip kanggo jumlah karakter sing pengin diwatesi karo area teks. Nalika ngetik (acara onKeyUp ing Javascript), skrip ngganti angka jumlah karakter sing isih ana ing rentang HTML tekskode. It's a quick and dirty script, but works great!

karakter kiwa javascript

Babagan Plugin Lansiran Seluler WordPress

We've got some interest in some sites that are used to alert folks – like weather blogs, security blogs, neighborhood watch blogs, real estate blogs, national relief blogs, and e-commerce blogs. Aside from an internal mechanism to alert everyone, the plugin can be used to automatically alert subscribers whenever there's a new post.

Bayangake manawa migunani iki kanggo Palang Merah utawa organisasi liyane sing saiki nggunakake WordPress. Yen ngirim babagan sumber daya sing dibutuhake ing wilayah topan topan, kayata, pelanggan bisa diwenehi tandha lan maca postingan kanggo informasi tambahan!

If you're a blogger in the United States and would like to try to put this plugin to work, let Mobile Panyambung know through their site. We're looking for some beta testers!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.