Javascript bali ing game

Depositphotos 27736851 s

Aku kelingan nalika ana wong sing ngomong babagan kematian Javascript. Akeh browser sing ngidini sampeyan mblokir setelan amarga skrip jahat. Nanging, Javascript saiki tambah akeh. Kanggo non-techies ... Ana rong cara program situs web sing bisa digunakake: Sisih server lan sisih Klien. Contone skrip sisih server yaiku nalika ngirim pesen, informasi sampeyan dikirim menyang server, banjur kaca anyar sing digawe dening server. Tuladha skrip sisih klien yaiku nalika sampeyan ngeklik ngirim lan entuk pesen kesalahan instan sing ora ngetik informasi sing bener.

PHP lan VBScript minangka conto basa sisih Server. Javascript minangka skrip sisih Klien. Kanthi anane XML, Javascript duwe panguripan anyar. Javascript bisa komunikasi langsung karo server tanpa mbutuhake server ngirim kaca anyar. Klien lan server saiki bisa saling komunikasi kanthi nggunakake XML.

Suwe-suwe industri perangkat lunak dipisahake karo akeh Software lan akeh Panyedhiya Layanan Aplikasi. Piranti lunak mbukak lan mbukak sacara lokal ing PC / MAC. ASP minangka piranti lunak sing mbukak ing server lan sampeyan sesambungan liwat browser. Kauntungan ASP yaiku supaya bisa mbenerake koreksi lan fitur-fitur anyar tanpa kudu nginstal apa-apa kanthi lokal. Kelemahane yaiku piranti lunak adhedhasar browser diwatesi banget amarga ana pamrograman sisih klien lan watesan browser.

Kemampuan Javascript komunikasi liwat XML ngganti papan main, sanajan !!! Kanthi bisa komunikasi karo server lan isih mbukak ing browser, sampeyan saiki bisa ngrancang aplikasi sing kompleks banget sing bakal nandhingi piranti lunak desktop. Lan, sampeyan bakal duwe kabeh mupangat kanggo mbukak piranti lunak kasebut saka server panyedhiya ... saéngga perbaikan lan fitur bakal dirilis kanthi rutin. Javascript uga didhukung ing kabeh browser, dadi gunakake apa sing sampeyan seneng!

Sawetara conto apik: Priksa seret lan selehake babagan iki situs.
Apa sampeyan seneng karo MS Word? Ana sawetara editor luar biasa ing web. Iki siji.

Ora suwe sadurunge Panyedhiya Layanan Aplikasi bakal miwiti njupuk alih. Aku bisa mbayangake dina nalika sampeyan nyewa Microsoft Office kanthi rega $ 9.95 saben wulan tinimbang mbayar sawetara atus kanggo saben lisensi.

One comment

  1. 1

    @Douglas: "PHP lan VBScript minangka conto basa sisih Server."

    Bener ora teknis bener babagan VBScript. Apa sing bakal bener liyane yaiku ngomong "VBScript minangka conto basa skrip sing biasane digunakake ing sisih Server minangka basa utama kanggo ASP Microsoft sanajan bisa digunakake minangka basa skrip sisih klien ing Internet Explorer Microsoft."

    Sampeyan bisa terus ngomong “Ana sawetara sebab kenapa VBScript durung ditampa kanthi akeh minangka basa skrip sisih klien kanthi sing paling penting yaiku ora bisa digunakake ing Navigator Netscape ing taun-taun formasi skrip sisih klien, lan uga ora bisa digunakake ing FireFox, Safari, utawa Opera saiki. Alasan penting liyane dening Javascript milih VBScript amarga timbal ing klien amarga VBScript minangka basa sing kurang kuat tinimbang Javascript."

    Ya, tutuk lan aku bisa menehi katrangan, nanging miturut kontekse, kenapa kudu ngupayakake? 🙂

    PS Aku duwe pengalaman program luwih saka 10 taun ing VBScript, lan saiki aku wiwit sinau Javascript kanthi tenanan, mula aku ujar manawa sing terakhir luwih kuat yaiku ...

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.